Ako dosad niste koristili svetla za Zoom pozive, sada je pravo vreme da počnete! Kako Zoom pozivi i druge platforme za video konferencije za mnoge od nas uveliko zamenjuju sastanke i interakcije uživo, važno je da imamo postavku koja sagovornicima šalje čistu, jasnu sliku kako bismo bolje komunicirali sa ljudima sa druge strane ekrana, bilo da je to za privatne ili poslovne potrebe.

Kupovina svetla za Zoom pozive nekima može delovati ekstrevagantno, ali mnogi ljudi koji rade u kreativnim industrijama, kao što su fotografi i filmadžije, mogu da nađu ovim uređajima da nađu i dvostruku upotrebu kada prave fotografije ili video sadržaje. Neki od modela čak imaju i kreativne svetlosne efekte koji imitiraju vatru, grmljavinu i vozila hitnih službi.

Zato, ako vam treba ultraprenosivo svetlo za kvalitetniji izgled tokom Zoom poziva dok ste van kancelarije, ili neko bolje svetlo koje može da bude fiksirano na postolje kod kuće, u nastavku ćete naći neke od najboljih svetala za Zoom pozive.

Neewer stono USB LED prsten svetlo od 10 inča

Savršeno za korišćenje na radnom stolu, ima ugrađen držač za smartfon za savršeno podešavanje osvetljenja i kompoziciju

Ovo stono LED prsten svetlo od 10 inča kompanije Neewer ima integrisani, podesivi držač za smartfone koji je savršen za Zoom pozive ali i za vlogovanje. Atraktivno integrisano postolje za svetlo može da se savije unapred za 90 stepeni kada, na primer, želite na stolu da prikažete dokumente ili druge predmete. Postolje se na žalost ne podešava po visini, ali ima unverzalni navoj za montiranje na stalak za rasvetu.

Sa izborom od tri režima boja, ovo svetlo će se lako uklopiti sa postojećim osvetljenjem u prostoriji u kojoj se nalazite kako biste dobili realističnije boje i nijanse tena, dok oni kojima je potrebno precizno balansiranje imaju slajder za prigušivanje osvetljenja. Napaja se preko USB kabla i možete ga utaknuti direktno u laptop ili eksternu bateriju i spremni ste za rad.

CENA: $ 53.99

Lume Cube bežično mini prsten svetlo od 12 inča

Prelepo mini prsten svetlo koje odlično radi i kada ste u pokretu i u kancelariji

Ovo prsten svetlo kompanije Lumecube je mala, svestrana, fantastična svetiljka. Možete ga zakačiti na smartfon ili fotoaparat a možete ga koristiti i sa DSLR fotoaparatom ili nekim modelom bez ogledala koji su teški do 4,5 kg kako biste imali najbolji mogući kvalitet slike.

Dolazi sa čitavim nizom dodataka uključujući postolje visine 198 cm, kutiju za nošenje, kutiju za putovanja, bateriju, punjač i AC kabl za napajanje za neograničenu upotrebu. Litijum-jonska baterija omogućava mu 90 minuta korišćenja na punoj snazi a svetlo ima dobar opseg temperature boja za balansiranje sa ambijentalnim svetlom. Takođe ima i CRI 97 rejting za Zoom pozive bez treperenja.

CENA: $ 119.99

Rotolight Neo 2

Odličan za kreatore digitalnog sadržaja kojima treba i svetlo za Zoom pozive

Rotolight Neo 2 je okruglo LED panel svetlo koje je dobro ne samo za Zoom pozive već je pogodno i za producente kreativnih sadržaja kojima je potrebno, dobro, prenosivo svetlo. Fotografi i videografi su vrlo moguće već upoznati sa ovim svetlom, i to sa dobrim razlogom. Ono ima set LED svetala koja mogu u potpunosti da se priguše i imaju balans belog između 3150K i neverovatnih 6300K za precizno balansiranje boja. Rotolight Neo 2 ne samo da radi kao neprestani izvor svetlosti za snimanje video sadržaja bez treperenja, već takođe i emituje HSS fleš pulseve do 1/8000 sekunde za snimanje brzih akcionih fotografija.

Može diskretno da stane na tronožac ili stalak za osvetljenje bilo koje veličine, što znači da je savršen za korišćenje na radnom stolu kod kuće ili u kancelariji. Za nešto kreativnije izazove, takođe ima i CineFX režime posebnog osvetljenja koji imitiraju pucnjeve iz vatrenog oružja, požar, grmljavinu i još toga.

CENA: OD $ 299.00

Neewer Dimmable Bi-color LED

Svestrani LED panel koji isporučuje odlično svetlo preko svog odvojivog difuzionog panela

Ovaj LED panel kompanije Neewer je atraktivan uređaj za ljude kojima je potrebno dobro Zoom svetlo ali im treba i fleksibilnost kada je u pitanju osvetljenje za fotografije ili video snimke. Uzan profil i robusan metalni okvir čine ga lakim za transportovanje ako ga koristite i izvan kućne kancelarije.

Sa mogućnošću prigušivanja i poklapanja temperature boje između 3200-5600K u stanju je da precizno prikazuje nijanse tena kože. Univerzalni navoj veličine ¼ inča montira se direktno na stalke za osvetljenje a U-nosač mu omogućava potpuno vertikalno naginjanje. Takođe se dobija i koristni difuzioni panel za mekše, pogodnije svetlo.

CENA: $ 109.99

LituFoto R18

Džepno svetlo veličine smartfona koje sa lokoćom osvetli Zoom pozive i takođe služi kao rezervna baterija

Ovaj LED panel kompanije LituFoto veličine smartfona služi i kao rezervna baterija kada treba da napunite neki od svojih mobilnih uređaja dok ste u pokretu. Sa punom baterijom, ovo džepno svetlo može da isporuči do 90 minuta osvetljenja i ima tri praktična navoja od ¼ inča za povezivanje sa stalcima ili selfi stikovima.

Taktilni dugmići sa strane omogućavaju lako upravljanje a ekran pozadi, iako mali, pomaže sa preciznim postavljanjem. Savršeno za Zoom pozive zahvaljujući kompaktnim dimenzijama i jednostavnim upravljanjem, ovo svetlo takođe nudi i kreativne režime osvetljenja koji imitiraju vozila hitnih službi, grmljavinu ili plamen sveće.

CENA: $ 109.99

Prethodni tekstNovi hibridni Jeep-ovi u Evropi
Sledeći tekst82% Evropljana OVE objave želi zauvek da obriše na društvenim mrežama

Leave a Reply