U eri u kojoj sve više pojedinaca uspešno izražavaju svoju kreativnost kroz fotografije i snimke, kvalitet mobilnog telefona, vaše džepne kamere koja je uvek uz vas, sve više dolazi do izražaja. Upravo zato je Xiaomi sa modelom Mi 11 odlučio da se obrati baš ovoj populaciji uz neverovatan kvalitet kamere i zvuka. A tu je i još poneko iznenađenje.

Oslobodite svoj kreativni potencijal sa 108MP
trostrukom kamerom i nizom naprednih AI filmskih režima
Mi 11 je poput vrhunskog filmskog studija koji stane u vaš džep, a zahvaljujući trostrukoj zadnjoj kameri pretvoriće svakog foto i video entuzijastičnog početnika u filmskog režisera. Mi 11 može se pohvaliti senzorom najviše rezolucije na svetu –kamera širokog ugla opremljena je 108 MP primarnim senzorom kojim Mi 11 snima kristalno jasne slike sa blistavim detaljima uporedive samo sa onima profesionalnog DSLR fotoaparata ili kamerama bez ogledala. Kamera od 13 MP sa izuzetno širokim uglom i telemakro 5 MP objektiv upotpunjuju podešavanje zadnje kamere nudeći impresivne pejzažne i detaljne snimke sa sjajnim bokehom. Sa prednje strane, kamera od 20 MP umanjuje okvire osiguravajući da korisnici i dalje izgledaju najbolje prilikom slikanja selfie fotografije ili tokom video razgovora s prijateljima.

Videćete i čuti svaki detalj
zahvaljujući
120Hz 6.81’’ AMOLED DotDisplay ekranu
i
SOUND BY Harman Kardon ozvučenju
Mi 11 opremljen je jednim od najboljih ekrana na tržištu koji je dobio ocenu A+, a DisplayMate, vodeća svetska profesionalna institucija koja procenjuje kvalitet ekrana ga je proglasio najboljim ekranom. Sa vrhunskim 120Hz 6,81″ AMOLED DotDisplay ekranom, Mi 11 jednako je impresivan i za gledanje i za upotrebu.

Zahvaljujući brzini uzorkovanja na dodir od 480 Hz i senzoru otiska prsta na ekranu, Mi 11 omogućuje korisnicima glatko i brzo otključavanje uređaja bez nametljivih ureza ili okvira koji blokiraju ekran.

S primamljivim Harman Kardon profesionalno podešenim dvostrukim zvučnicima, Mi 11 donosi vrhunski filmski zvuk, dok ga Corning® Gorilla® Glass Victus™ štiti od skupih oštećenja uzrokovanih padovima.

Budite uvek jedan korak ispred
sa najnaprednijim performansama na svetu
Mi 11 prvi je telefon sa  Qualcomm® Snapdragon™ 888 procesorom čime redefiniše vodeće performanse sa najnaprednijom mobilnom platformom na svetu. Qualcomm® Snapdragon™ 888 procesor u potpunosti unapređuje tržište sa svojim Adreno™ 660 GPU-om, Qualcommom® AI mehanizmom 6. generacije i X60 modemom – stapanjem AI tehnologije sa munjevito brzim 5G povezivanjem2.

Zahvaljujući najmodernijem LiquidCool sistemu za hlađenje na ovom se uređaju možete baviti ekstremnim igranjem i drugim aktivnostima velikog opterećenja pri čemu će uređaj ostati hladan. U isto vreme, njegova 4600mAh baterija obezbediće dugotrajno korišćenje, a zapanjujuća trostruka kombinacija od 55W žičnog, 50W bežičnog i 10W obrnutog punjenja3 i kompaktnog, ali snažnog GaN punjača od 55W uključenog u pakovanju, osiguraće da nikada ne ostanete bez baterije.

Xiaomi Mi 11 se može prednaručiti u Srbiji od 01. Marta, a svi koji se odluče na preorder dobiće na poklon Mi Watch, pametni sat kao i jednu besplatnu zamenu ekrana u slučaju lomljenja u prvih godinu dana. Više detalja pogledajte na www.mi-srbija.rs.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde