Članove narandžaste porodice od sada deli svega nekoliko klikova od orginalne KTM opreme i lifestyle aksesoara koji su dostupni u okviru novog KTM Online shop-a.

Ljubitelji dvotočkaša i dobre vožnje u online ponudi mogu pronaći dobro poznatu KTM POWER WEAR kolekciju koja, pored ostalog, obuhvata moderne motociklističke jakne, kacige, pantalone i čizme, kako za street, tako i za offroad vožnju.

Osim toga, u ponudi su i KTM Lifestyle aksesoari iz najnovijih kolekcija, kreiranih za najvernije poklonike KTM Brenda širom sveta.

KTM odevni asortiman podrazumeva urbanu, pažljivo dizajniranu garderobu koja je izrađena od odabranih materijala po meri svakog pasionirang motocikliste koji ne pravi kompromis sa kvalitetom.

Za avanturiste i sportiste selektovani su i dodaci koji pružaju posebno iskustvo, a koji istovremeno mogu biti i originalni modni detalji u svakoj prilici.

Vozače KTM motocikala uskoro očekuje i poseban segment POWER PARTS, koji podrazumeva mogućnost poručivanja rezervnih delova online, bez odlaska u prodajni salon.

Prethodni tekstPrvi UltraGear gejming laptop
Sledeći tekstToyota započinje proizvodnju druge generacije modula gorivnih ćelija u Evropi

Leave a Reply