Početna Gadgets Najbolji bežični zvučnici u 2019. godini

Najbolji bežični zvučnici u 2019. godini

Ovi modeli kompanija Edifer, Denon, Sonos i drugih su impresionirali ljude koji su ih testirali, a i vi ćete naći razloge zbog kojih vam se sviđaju


Najsvestraniji bežični zvučnik

Jedna od najboljih stvari koji možete da uradite sa današnjim bežičnim zvučnicima je da napravite svestrani višesobni sistem koji vam omogućava da slušate različitu muziku u različitim sobama po kući.

Sonos je već neko vreme dominantan igrač na tržištu bežičnih višesobnih sistema, i to sa dobrim razlogom. Ali Denon HEOS 7 je dostojan rival koji može da predstavlja bazu jednako robusnog i fleksibilnog višesobnog sistema – i pritom je svestraniji od Sonos zvučnika.

Za razliku od Sonosa, HEOS 7 ima Bluetooth konekciju koja omogućava korisniku, recimo, da se lako upari sa smartfonom kako bi puštao muziku sa tog uređaja ukoliko neko želi da vam pusti neku pesmu da poslušate na brzinu.

Jedan od manjih modela iz HEOS sistema – HEOS 1, može da primi dodatnu bateriju, što mu povećava i vodootpornost malo. To vam omogućava da koristite HEOS napolju, što ne možete da uradite sa zvučnicima iz Sonos kolekcije.

Što se tiče zvuka, HEOS 7 je pobednik. On isporučuje više nego dovoljnu jačinu zvuka za jednu prostoriju. Bas je dubok a možete i jasno da čujete sve visoke tonove. HEOS 7 odlično rekreira ambijent prostorije u kojoj je muzika snimana.

CENA: 400 $

Leave a Reply