Najbolji bežični zvučnici u 2019. godini

Ovi modeli kompanija Edifer, Denon, Sonos i drugih su impresionirali ljude koji su ih testirali, a i vi ćete naći razloge zbog kojih vam se sviđaju

Ima li šta bolje od slušanja vaše omiljene muzike?

Puštanje tih melodija na najboljem bežičnom zvučniku u skladu sa situacijom i vašim ličnim preferencijama.

Za neke ljude, to znači sistem koji zauzima nekoliko prostorija i ispunjava vaš dom muzikom, od podruma do tavana. Za neke druge, to je izdržljivi, vodootporni prenosivi zvučnik koji možete da ponesete sa sobom na plažu ili u park. A za mnoge ljude, savršenstvo bežičnih zvučnika se oslikava u kvalitetu zvuka koji postavlja standarde po pristupačnoj ceni.

U nastavku se nalazi pet impresivnih modela, od kojih je svaki savršen za neku posebnu upotrebu ili za određene slušaoce.

Bežični zvučnik sa najboljim zvukom

Suština zvučnika je u zvuku koji reprodukuje. Zato protokoli pri testiranju pridaju više značaja kvalitetu zvuka nego bilo kom drugom faktoru. A model Edifer S1000DB jednostavno zvuči bolje nego bilo koji drugi bežični zvučnik na ovom testu.

Ovaj par Bluetooth stereo zvučnika sa skromnom cenom rastura što se tiče zvuka.
Edifer isporučuje odlične visoke tonove koji nisu neskladni a opet vam omogućavaju da čujete delikatno podrhtravanje cimbala i niske muzičke frekvencije koje vam omogućavaju da razlikujete zvukove akustične bas gitare i Fender Jazz bas gitare kada prođu kroz Ampeg pojačalo.

Neizostavni srednji opseg frekvencija, gde stanuje većina vokala i solističkih instrumenata, je bez distorzija i koloracija koje lošije zvučnike mogu da učine zamornim za slušanje.

A sa klasičnom stereo konfiguracijom, Edifer donosi zaista uverljivu iluziju da su muzičari tu u sobi sa vama. Edifer ne nudi višesobnu funkcionalnost kao modeli kompanija Sonos i Denon, ali donosi mnoštvo opcija za povezivanje, od bežične Bluetooth konekcije do optičkih kablova i starih dobrih RCA ulaza.

Edifer zvučnici će vas najverovatnije impresionirati svojim besprekornim zvukom.

CENA: 350 $

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde