Monitor za najrealističnije gejming iskustvo!

Samsung Electronics Co., Ltd., globalni lider u sektoru gejming monitora, najavio je dostupnost linije gejming monitora za 2022. godinu na globalnom nivou – Odyssey G85NB i G75NB.

„Samsung sa oduševljenjem predstavlja najbrži 4K gejming monitor na svetu koji pruža još veće mogućnosti i inovacije na tržištu, stvarajući novo i neverovatno impresivno iskustvo“, izjavila je Hejesung Ha, izvršna potpredsednica divizije za vizuelne prikaze kompanije Samsung Electronics. „Gejmeri žele realistično iskustvo u kombinaciji sa svojim likom i scenom, a Odyssey to omogućava zahvaljujući superiornim funkcijama i realnim kvalitetom slike koji oduševljavaju igrače.“

Novi Odyssey Neo G8 od 32 inča je prvi i najbrži monitor na svetu koji kombinuje 4K 1000R zakrivljeni VA panel na bazi Quantum Matrix tehnologije, uz superbrzu stopu osvežavanja od 240Hz i vreme odziva od 1ms (GtG).

Zajedno sa AMD FreeSync Premium Pro, izuzetna brzina osvežavanja ovog monitora od 4K 240Hz i neverovatno kratko vreme odziva od 1ms. Neo G8 takođe koristi Quantum Mini LED tehnologiju koja obezbeđuje veoma dobru i preciznu kontrolu.

Samsung proširuje svoju liniju Odyssey gejming monitora novim modelom Odyssey Neo G7, 32-inčnim 4K monitorom sa 1000R zakrivljenim VA panelom, stopom osvežavanja od 165Hz i vremenom odziva od 1ms (GtG), pružajući vrhunske gejming performanse.

Ove performanse omogućavaju brojne funkcije koje su iste kao kod modela Odyssey Neo G8, uključujući AMD FreeSync Premium Pro, Quantum Mini LED tehnologiju, kao i Quantum HDR 2000 sa maksimalnim nivoom osvetljenja od 2000 nita i odnosom statičkog kontrasta od milion prema jedan.

Gejming monitori Samsung Odyssey G85NB i G75NB su dostupni širom sveta, a u Srbiji po preporučenoj ceni od 175.999 dinara za G85NB i 152.999 dinara za G75NB. Za više informacija posetite: https://www.samsung.com/rs/.

Postavi odgovor

molimo, unesite komentar!
unesite ime