iRobot Roomba Combo J9 Plus

Šta više možete poželjeti od robota usisivača i čistača?

Roomba Combo J9 Plus nudi skoro sve što možete poželjeti od visokokvalitetnog robota usisivača i čistača. Pruža snažno usisavanje, pametno pranje i pametno otkrivanje objekata, što mu omogućava da traži i čisti prljavštinu i otpatke u vašem domu izbegavajući prepreke. Štaviše, stanica za punjenje ne samo da izgleda stilizovano, već i prazni kantu vašeg robota i ponovo je puni vodom.

iRobot Roomba Combo J9 Plus je skoro sve što možete poželjeti od autonomnog čistača, i jedan od najboljih robota usisivača, ako vam budžet to dozvoljava.

Elegantni čistač će gotovo u potpunosti očistiti svu prljavštinu koju mu bacite, iRobot tvrdi da vakum nudi 100% više snage usisavanja od prethodnih modela. U isto vreme, Combo J9 Plus izbegava kućne ljubimce i bilo koje objekte koje ste ostavili na putu koji bi mu mogli uzrokovati problema.

Osnova Roomba Combo J9 Plus je iznenađujuće stilizovana za kantu. Gornja ploča sa efektom drveta izgleda kao mali sto, što znači da bi bilo u redu da je sakrivena u vašem dnevnom boravku. Ipak, buka usisivača prilikom pražnjenja je malo glasna, plus osnova mora biti blizu električnog priključka i mora imati pristojnu količinu prostora oko sebe.

Jedini mali nedostatak za robota usisivača na ovom vrhunskom nivou je što osnova ne čisti svoju mopo podlogu. Prednost je što osnova ne čuva prljavu vodu, koja može postati smrdljiva ako se ne menja redovno.

DIZAJN

iRobot Roomba Combo J9 Plus

iRobot Roomba Combo J9 Plus deli mnoge dizajnerske karakteristike sa svojim srodnikom, Combo J7 Plus, od kojih je najbolja lokacija mopa.

Za razliku od većine robota usisivača koji podižu mop sa donje strane osnove, što donosi rizik da se mop zaglavi u vašem tepihu kada robot pređe na povišenu površinu, mop Combo J9 Plus se spušta sa vrha usisivača. Kao takav, nema šanse da će zakačiti površine koje ne bi trebao brisati.

Kao i prethodne Roomba, Combo J9 Plus je obučen u crni plastični omotač, sa sivim diskom smeštenim u centru matirane površine sa gornje strane. Pomerajući se prema prednjem delu Roomba, naći ćete jedini kontrolu – dugme koje može pauzirati ili pokrenuti robota kada ga pritisnete tokom čišćenja, ili poslati ga kući držanjem pritisnutog nekoliko sekundi.

Na prednjoj strani Roomba ćete naći njegovu kameru, i zaštitnu plastičnu branu koja ima malo otpora kako bi se robot i bilo šta što (nežno) udara ne oštetili. Sa donje strane, naći ćete četku koja čisti prljavštinu u putu vacuum valjcima, kao i dva fiksna točka, i točak za okretanje koji mu omogućavaju da se kreće u svim smerovima.

Na poleđini ćete naći kantu za prašinu i kontejner za vodu robota. Robot automatski prazni svoju prljavštinu i ponovo puni vodu na kraju svakog čišćenja – ili tokom čišćenja, ako je potrebno – tako da ćete verovatno retko morati da se bavite tim.

Ako morate postaviti osnovu na vidljivom mestu u vašem dnevnom boravku, tada ćete ceniti njegov elegantan dizajn i gornju ploču sa efektom drveta; zaista ne izgleda kao kanta.

PERFORMANSE

iRobot Roomba Combo J9 Plus

Roomba Combo J9 Plus je sposoban da usisa prljavštinu i otpatke sa različitih vrsta podova. iRobot nije precizirao koliko su snažni njegovi modeli serije J9, ali tvrdi da imaju 100% više usisne moći od svojih i-Series robota. Pored snažnijeg usisa, Roomba Combo J9 Plus i njegova braća J9 dolaze sa Dirt Detectiveom – pametnim softverom koji omogućava usisivaču da nauči koje su oblasti vašeg doma najprljavije. Na osnovu tih informacija, usisivač će zatim uključiti visoke postavke usisa ili malo jače ribati podove na tim područjima.

Govoreći o ribanju, Combo J9 modeli sa mopom nude pametnu opciju ribanja – koja je takođe dodata i Combo J7 modelima. Umesto jednostavnog povlačenja svog mopa preko tvrdih podova, kada J9 Combo Plus čistač detektuje tvrđu mrlju, kreće se napred-nazad preko tog područja da bi ga dobro izribao. Oni koji žele da njihov robot uvek pruži najintenzivnije čišćenje mogu čak programirati Roombu putem aplikacije da koristi svoje najjače usisavanje svaki put i/ili napravi dva prolaza svake sobe. Samo imajte na umu da to može značiti da će robo usisivač morati da se ponovo napuni tokom čišćenja. Možda ćete želeti da uložite u neko rešenje za čišćenje odobreno od strane iRobota ako želite da mop pruži tvrdim podovima dublje čišćenje. Ovaj robot je takođe veoma pouzdan jer može čistiti sa (skoro) nultom ljudskom pomoći.

APLIKACIJA

iRobot aplikacija je vaša sveobuhvatna prodavnica za upravljanje svime što je povezano sa vašim Roomba Combo J9 Plus usisivačem, i veoma je jednostavna za korišćenje. Postavljanje vašeg usisivača je jednostavno putem aplikacije, koja vas vodi kroz proces korak po korak obuhvatajući sve od povezivanja vašeg robota, davanja imena i kreiranja vaše prve mape. Kada je vaša mapa kompletna, poželećete da očistite jednom ili dva puta.

Na kraju u aplikaciji, spustite se do menija za Zdravlje proizvoda i možete pregledati svaki detalj komponenti vašeg robota usisivača. Na osnovu broja radnih sati koje je vaš Roomba obavio, iRobot aplikacija će proceniti koliko dugo vašim komponentama preostaje pre nego što budu zamenjene. Ovo je veoma korisno za očuvanje vašeg Roomba u vrhunskom stanju.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

KEF LSX II LT bežični zvučnički...

Ovaj bežični zvučnički sistem, koristi isti 4,5-inčni 11. generacije Uni-Q drajvera kao iLSX II, pri čemu...

Široki frižider sa zamrzivačem, „A“ EU...

Samsung Electronics Co., Ltd. predstavio je novi, izuzetno energetski efikasan i ekstra široki frižider sa zamrzivačem...

Revolucija pripreme kafe centrifugalnom ekstrakcijom i...

KUKU Maker omogućava prilagođavanje parametara ekstrakcije, pružajući vam potpunu kontrolu nad pritiskom ekstrakcije, temperaturom, finoćom mlevenja...

Nocs Design-ovi Monolit i Mini aktivni...

Dizajnirani i inženjerski razvijeni u Švedskoj, Nocs Mini i Monolit bežični zvučnici imaju za cilj da...

8 uzastopih godina na vrhu globalnog...

Samsung Electronics je još jednom potvrdio dominaciju na svetskom tržištu TV uređaja i već 18 godina...

TOP 5: Televizori ispod 1.000 evra

Opremanje vaše TV sobe jednim od najboljih televizora koje novac može kupiti može biti skupa investicija....

Uranjanje u dubine uz 8K

Svet snimanja video materijala i filmova se stalno razvija uz nove tehnologije koje pomeraju granice mogućeg....

HDMI ARC i eARC: Šta su...

Prilikom postavljanja novog televizora ili soundbara, trebaće vam različiti kablovi. Većina ljudi će jednostavno koristiti bilo...

Philips OLED+959 TV sa unapređenim Ambilightom...

TP Vision, kompanija koja poseduje brend Philips, je najavila svoj novi vrhunski OLED TV u okviru...

LG je predstavio elegantni DUALCOOL klima...

Ako živite na mestu sa četiri godišnja doba i još uvek koristite split sistem klima uređaj...
Roomba Combo J9 Plus nudi skoro sve što možete poželjeti od visokokvalitetnog robota usisivača i čistača. Pruža snažno usisavanje, pametno pranje i pametno otkrivanje objekata, što mu omogućava da traži i čisti prljavštinu i otpatke u vašem domu izbegavajući prepreke. Štaviše, stanica za punjenje ne samo da izgleda stilizovano, već i prazni kantu vašeg robota i ponovo je puni vodom. iRobot Roomba Combo J9 Plus je skoro sve što možete poželjeti od autonomnog čistača, i jedan od najboljih robota usisivača, ako vam budžet to dozvoljava. Elegantni čistač će gotovo u potpunosti očistiti svu prljavštinu koju mu bacite, iRobot tvrdi da vakum nudi 100% više snage usisavanja od prethodnih modela. U isto vreme, Combo J9 Plus izbegava kućne ljubimce i bilo koje objekte koje ste ostavili na putu koji bi mu mogli uzrokovati problema. Osnova Roomba Combo J9 Plus je iznenađujuće stilizovana za kantu. Gornja ploča sa efektom drveta izgleda kao mali sto, što znači da bi bilo u redu da je sakrivena u vašem dnevnom boravku. Ipak, buka usisivača prilikom pražnjenja je malo glasna, plus osnova mora biti blizu električnog priključka i mora imati pristojnu količinu prostora oko sebe. Jedini mali nedostatak za robota usisivača na ovom vrhunskom nivou je što osnova ne čisti svoju mopo podlogu. Prednost je što osnova ne čuva prljavu vodu, koja može postati smrdljiva ako se ne menja redovno.

DIZAJN

iRobot Roomba Combo J9 Plus
iRobot Roomba Combo J9 Plus deli mnoge dizajnerske karakteristike sa svojim srodnikom, Combo J7 Plus, od kojih je najbolja lokacija mopa. Za razliku od većine robota usisivača koji podižu mop sa donje strane osnove, što donosi rizik da se mop zaglavi u vašem tepihu kada robot pređe na povišenu površinu, mop Combo J9 Plus se spušta sa vrha usisivača. Kao takav, nema šanse da će zakačiti površine koje ne bi trebao brisati. Kao i prethodne Roomba, Combo J9 Plus je obučen u crni plastični omotač, sa sivim diskom smeštenim u centru matirane površine sa gornje strane. Pomerajući se prema prednjem delu Roomba, naći ćete jedini kontrolu – dugme koje može pauzirati ili pokrenuti robota kada ga pritisnete tokom čišćenja, ili poslati ga kući držanjem pritisnutog nekoliko sekundi. Na prednjoj strani Roomba ćete naći njegovu kameru, i zaštitnu plastičnu branu koja ima malo otpora kako bi se robot i bilo šta što (nežno) udara ne oštetili. Sa donje strane, naći ćete četku koja čisti prljavštinu u putu vacuum valjcima, kao i dva fiksna točka, i točak za okretanje koji mu omogućavaju da se kreće u svim smerovima. Na poleđini ćete naći kantu za prašinu i kontejner za vodu robota. Robot automatski prazni svoju prljavštinu i ponovo puni vodu na kraju svakog čišćenja – ili tokom čišćenja, ako je potrebno – tako da ćete verovatno retko morati da se bavite tim. Ako morate postaviti osnovu na vidljivom mestu u vašem dnevnom boravku, tada ćete ceniti njegov elegantan dizajn i gornju ploču sa efektom drveta; zaista ne izgleda kao kanta.

PERFORMANSE

iRobot Roomba Combo J9 Plus
Roomba Combo J9 Plus je sposoban da usisa prljavštinu i otpatke sa različitih vrsta podova. iRobot nije precizirao koliko su snažni njegovi modeli serije J9, ali tvrdi da imaju 100% više usisne moći od svojih i-Series robota. Pored snažnijeg usisa, Roomba Combo J9 Plus i njegova braća J9 dolaze sa Dirt Detectiveom – pametnim softverom koji omogućava usisivaču da nauči koje su oblasti vašeg doma najprljavije. Na osnovu tih informacija, usisivač će zatim uključiti visoke postavke usisa ili malo jače ribati podove na tim područjima. Govoreći o ribanju, Combo J9 modeli sa mopom nude pametnu opciju ribanja – koja je takođe dodata i Combo J7 modelima. Umesto jednostavnog povlačenja svog mopa preko tvrdih podova, kada J9 Combo Plus čistač detektuje tvrđu mrlju, kreće se napred-nazad preko tog područja da bi ga dobro izribao. Oni koji žele da njihov robot uvek pruži najintenzivnije čišćenje mogu čak programirati Roombu putem aplikacije da koristi svoje najjače usisavanje svaki put i/ili napravi dva prolaza svake sobe. Samo imajte na umu da to može značiti da će robo usisivač morati da se ponovo napuni tokom čišćenja. Možda ćete želeti da uložite u neko rešenje za čišćenje odobreno od strane iRobota ako želite da mop pruži tvrdim podovima dublje čišćenje. Ovaj robot je takođe veoma pouzdan jer može čistiti sa (skoro) nultom ljudskom pomoći.

APLIKACIJA

iRobot aplikacija je vaša sveobuhvatna prodavnica za upravljanje svime što je povezano sa vašim Roomba Combo J9 Plus usisivačem, i veoma je jednostavna za korišćenje. Postavljanje vašeg usisivača je jednostavno putem aplikacije, koja vas vodi kroz proces korak po korak obuhvatajući sve od povezivanja vašeg robota, davanja imena i kreiranja vaše prve mape. Kada je vaša mapa kompletna, poželećete da očistite jednom ili dva puta. Na kraju u aplikaciji, spustite se do menija za Zdravlje proizvoda i možete pregledati svaki detalj komponenti vašeg robota usisivača. Na osnovu broja radnih sati koje je vaš Roomba obavio, iRobot aplikacija će proceniti koliko dugo vašim komponentama preostaje pre nego što budu zamenjene. Ovo je veoma korisno za očuvanje vašeg Roomba u vrhunskom stanju.