Schneider Electric je napravio samodezinfikujuće prekidače

SE Clipsal X prekidači koriste Silver Ion tehnologiju za kontrolu mikroba.

Da li ste ikada pogledali u prekidače i utičnice u svom domu i zapitali ste da li su čisti ili ne? Verovatno niste. Ali biste trebali. A šta kada biste mogli da kupite i ugradite antivirusne prekidače i utičnice u svom domu? To su upravo proizvodi koje je Schneider Electric India predstavio. U pitanju su novi Clipsal X prekidači i utičnice sa anti-mikrobskom tehnologijom i samodezinfekcijom.

Ovi proizvodi se prave u Indiji i koriste takozvanu Silver Ion tehnologiju koja traje na proizvodu tokom njegovog čitavog životnog veka. Proizvodi su razvijeni u istraživačko-razvojnim pogonima u Indiji a testirani i sertifikovani su od strane laboratorija u Evropi.

Antivirusni i antibakterijski prekidači iz nove Clipsal X linije samostalno dezinfikuju površinu prekidača i koriste Silver Ion tehnologiju koja sprečava širenje virusnih infekcija sa često dodirivanih prekidača i njihovih okvira.

Jedinjenja koja se koriste daju svojstva kontrole mikroba plastičnim površinama, i ne mogu da se prenose i nisu toksična. Dozvoljena su za upotrebu u kontaktu sa hranom i ekološki su bezbedna takođe. U svetu gde su se čiste površine pokazale kao ključne za zdravlje, samodezinfikujući prekidači će definitivno doneti spokoj ljudima.

Antivirusnu tehnologiju pokreće Silver Ion tehnologija koja samodezinfikuje površinu i time smanjuje širenje virusnih infekcija. U stanju je da ubije do 99,9% virusa. Clipsal linija proizvoda je testirana i odobrena od strane evropske Global Testing laboratorije, u skladu sa međunarodnim antivirusnim standardima.

Clipsal X je jedna od većih porodica proizvoda sektora Schneider Electric Wiring Devices. Ovaj proizvod je prošao višestruke rigorozne kontrole kvaliteta. To je najpopularnija linija među velikim građevinskim kompanijama i navedena je u njihovim budućim projektima takođe.

Uz pomoć napredne tehnologije, joni srebra se mešaju sa komponentama koje se koriste tokom izrade proizvoda, umesto da se naknadno dodaju u vidu premaza koji ispari.
Zato imaju dugotrajan efekat.

Postavi odgovor

molimo, unesite komentar!
unesite ime