TOP 5: aplikacija za trojku

Nikad nije bilo lakše upustiti se u avanturu

Aplikacije za upoznavanje su učinile da romansa, ili makar uzbudljiv prvi sastanak, budu udaljeni samo par klikova na telefonu. Nikad nije bilo lakše da se upoznate sa ljudima oko vas koji nisu u romantičnoj vezi. Ali šta ako tražite nešto malo specifičnije? Bilo da ste sami, ili ste našli svoju drugu polovinu, svako zaslužuje ispunjen, zdrav i zabavan seksualni život.

To se može ostvariti isprobavanjem nove poze u krevetu, igranjem podređenih i dominantnih uloga ili uvođenjem treće osobe u spavaću sobu.
U nastavku ćete naći pet najboljih aplikacija ukoliko želite da se upustite u trojku.
Kada govorimo o dovođenju treće osobe u vašu spavaću sobu, važno je biti otvorenog uma i razgovarati o svojim osećanjima.

Iako ovo iskustvo može biti vrlo zabavno, u ovakvim situacijama morate uzeti u obzir i osećanja još jedne osobe. S obzirom na to da je seks utroje i dalje relativno tabu tema, može biti teško znati odakle da počnete ako ste u potrazi za ovim iskustvom. Osim ako niste otvoreno naznačili na vašem profilu na nekoj mejnstrim aplikaciji za upoznavanje da je seks utroje ono što vas zanima, prilično je teško ubaciti tako nešto u običan razgovor.

Srećom, postoje aplikacije i sajtovi koji su namenjeni pojedincima ili parovima koji žele da se upuste u trojku pa je sada dovoljno da prevučete prstom udesno i pronađete nekog ko je zainteresovan za istu stvar.

3Somer

Ako smatrate da ste spremni da napravite prvi korak ka seksu utroje ali i dalje želite nešto što deluje poznato, 3Somer funkcioniše na isti način kao i mnogo druge mejnstrim aplikacije za upoznavanje. Bilo da ste solo ili u vezi, možete da napravite profil i počenete da tražite ljude u svom okruženju sa kojima se poklapate i koji traže isto što i vi. Ova aplikacija vam omogućava da navedete stvari koje volite da radite u spavaćoj sobi kao i vaše seksualne preferencije.

INSTALIRAJ

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde