Neverovatna tehnologija koja stoji iza Magic4 Pro telefona

Globalni tehnološki brend HONOR, čiji je flegšip model pametnog telefona HONOR Magic4 Pro u potpunosti razvijen u HONOR inteligentnom parku za industrijsku proizvodnju, otkrio je detalje proizvodne linije i tehnologije koja stoji iza nje.

„Otvaranje HONOR inteligentnog parka za industrijsku proizvodnju prošle godine, bila je značajna prekretnica naših uspeha u integraciji mogućnosti za istraživanje i razvoj u okviru naših proizvodnih procesa. Konsolidacija nam omogućava da bolje iskoristimo našu stručnost u obe oblasti. Pored uvećanja naših kapaciteta proizvodnje, proizvodni prostor sadrži opremu za proizvodnju, testiranje i kontrolu kvaliteta koji su na najvišem nivou u industriji, što osigurava da naši vrhunski proizvodi ispunjavaju sva očekivanja naših kupaca”, rekao je George Zhao, izvršni direktor kompanije HONOR Device Co. Ltd.

HONOR Magic4 Pro je lansiran na odabranim međunarodnim tržištima, među kojima je i Srbija, a poseduje niz tehnoloških rešenja među kojima su i AI Privacy Call – funkcija koja umanjuje rasipanje zvuka tokom poziva, Ultra-Fusion tehnologija – rešenje koje omogućava korisnicima da u potpunosti iskoriste višestruke prednosti zadnjih kamera, kao i Quad-Curved LTPO Display – zadivljujući ekran koji pruža impresivno iskustvo gledanja.

HONOR Magic4 Pro je takođe opremljen moćnom kombinacijom trostruke kamere koja podržava tehnologiju Ultra-Fusion Computational Photography.

Napredni procesi sklapanja su takođe usvojeni za Quad-Curved LTPO ekran kod modela HONOR Magic4 Pro. Koristeći najsavremeniju postavku robotskih ruku, kamere visoke preciznosti i složene algoritme koje je razvio HONOR, oprema za montažu radi sa opsegom tačnosti od ±0.075mm i proizvodi proizvode sa niskom proizvodnom tolerancijom od samo 0.1mm, dodatno prikazujući superiorne proizvodne mogućnosti kompanije HONOR. U Parku je 75 odsto proizvodnih linija automatizovano, što umanjuje rizik ljudske greške. Dodatno, više od 40 odsto automatizovane proizvodne opreme razvijeno je u kompaniji, što je dodatni dokaz tesne integracije između istraživačkih i razvojnih delatnosti i proizvodnih kapaciteta u Parku.

HONOR Magic4 Pro je na tržištu Srbije u slobodnoj prodaji dostupan od 9. juna kod odabranih partnera po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 139.990 dinara. Za više informacija o proizvodu molimo posetite link: https://www.hihonor.com/rs/phones/honor-magic4-pro/.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

Spoj elegancije i autentičnih inovacija – Samsung Galaxy...

Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. je danas zvanično...

TOP 5: Skrivenih troškova solarnih panela o kojima...

Solarni paneli mogu da koštaju na desetine hiljada...

Društvene mreže izvor zabave ali i prevara –...

Primamljivi oglasi koji vam omogućuju konverziju kripto valuta...

Novi brend telefona kod nas predstavio PREMIUM telefon...

Kompanija TECNO predstavila je novi flegšip telefon –...

Nova izraelska vojna tehnologija omogućava korisnicima da „vide...

Nova tehnologija omogućava korisnicima da detektuju predmete i...

15 aplikacija za putovanje koje morate probati pre...

Ako sanjarite o sunčanju, sada je vreme da...

Walmart koristi virtuelnu realnost za obučavanje preko milion...

Svaka od 5.000 prodavnica ove kompanije će do...

Robusni pametni sat GS Pro

HONOR sat GS Pro sa svojim izvanrednim funkcijama...

Novi Oppo sat sa autonomijom od 16 dana

Originalni Oppo Watch je poprilično podsećao na Apple...

IFA 2019: Red Magic 3S – Vrhunsko hlađenje,...

Inspirisan premijum gejming kompjuterima, sistem za hlađenje na...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

TESTIRALI SMO: Jeanneau Merry Fisher 795 Sport –...

Čvrste krmene platforme nalaze se sa obe strane...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon najbolji za...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog...

TESTIRALI SMO: Saxdor 200 Pro Sport –...

Vizuelno gledano, Saxdor 200 je drugačiji od svih...

TESTIRALI SMO: Saxdor 320 GTO – Brže je...

Saxdor 320 GTO je dizajniran je da vaš...

Top lista čamaca za 2023

Sa velikom ležaljkom za sunčanje sa naslonom, kao...

Odabir autopilota

Oni mogu da drže plovilo na unapred podešenom...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...
Globalni tehnološki brend HONOR, čiji je flegšip model pametnog telefona HONOR Magic4 Pro u potpunosti razvijen u HONOR inteligentnom parku za industrijsku proizvodnju, otkrio je detalje proizvodne linije i tehnologije koja stoji iza nje. „Otvaranje HONOR inteligentnog parka za industrijsku proizvodnju prošle godine, bila je značajna prekretnica naših uspeha u integraciji mogućnosti za istraživanje i razvoj u okviru naših proizvodnih procesa. Konsolidacija nam omogućava da bolje iskoristimo našu stručnost u obe oblasti. Pored uvećanja naših kapaciteta proizvodnje, proizvodni prostor sadrži opremu za proizvodnju, testiranje i kontrolu kvaliteta koji su na najvišem nivou u industriji, što osigurava da naši vrhunski proizvodi ispunjavaju sva očekivanja naših kupaca”, rekao je George Zhao, izvršni direktor kompanije HONOR Device Co. Ltd. HONOR Magic4 Pro je lansiran na odabranim međunarodnim tržištima, među kojima je i Srbija, a poseduje niz tehnoloških rešenja među kojima su i AI Privacy Call – funkcija koja umanjuje rasipanje zvuka tokom poziva, Ultra-Fusion tehnologija – rešenje koje omogućava korisnicima da u potpunosti iskoriste višestruke prednosti zadnjih kamera, kao i Quad-Curved LTPO Display – zadivljujući ekran koji pruža impresivno iskustvo gledanja. HONOR Magic4 Pro je takođe opremljen moćnom kombinacijom trostruke kamere koja podržava tehnologiju Ultra-Fusion Computational Photography. Napredni procesi sklapanja su takođe usvojeni za Quad-Curved LTPO ekran kod modela HONOR Magic4 Pro. Koristeći najsavremeniju postavku robotskih ruku, kamere visoke preciznosti i složene algoritme koje je razvio HONOR, oprema za montažu radi sa opsegom tačnosti od ±0.075mm i proizvodi proizvode sa niskom proizvodnom tolerancijom od samo 0.1mm, dodatno prikazujući superiorne proizvodne mogućnosti kompanije HONOR. U Parku je 75 odsto proizvodnih linija automatizovano, što umanjuje rizik ljudske greške. Dodatno, više od 40 odsto automatizovane proizvodne opreme razvijeno je u kompaniji, što je dodatni dokaz tesne integracije između istraživačkih i razvojnih delatnosti i proizvodnih kapaciteta u Parku. HONOR Magic4 Pro je na tržištu Srbije u slobodnoj prodaji dostupan od 9. juna kod odabranih partnera po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 139.990 dinara. Za više informacija o proizvodu molimo posetite link: https://www.hihonor.com/rs/phones/honor-magic4-pro/.