Neverovatna tehnologija koja stoji iza Magic4 Pro telefona

Globalni tehnološki brend HONOR, čiji je flegšip model pametnog telefona HONOR Magic4 Pro u potpunosti razvijen u HONOR inteligentnom parku za industrijsku proizvodnju, otkrio je detalje proizvodne linije i tehnologije koja stoji iza nje.

„Otvaranje HONOR inteligentnog parka za industrijsku proizvodnju prošle godine, bila je značajna prekretnica naših uspeha u integraciji mogućnosti za istraživanje i razvoj u okviru naših proizvodnih procesa. Konsolidacija nam omogućava da bolje iskoristimo našu stručnost u obe oblasti. Pored uvećanja naših kapaciteta proizvodnje, proizvodni prostor sadrži opremu za proizvodnju, testiranje i kontrolu kvaliteta koji su na najvišem nivou u industriji, što osigurava da naši vrhunski proizvodi ispunjavaju sva očekivanja naših kupaca”, rekao je George Zhao, izvršni direktor kompanije HONOR Device Co. Ltd.

HONOR Magic4 Pro je lansiran na odabranim međunarodnim tržištima, među kojima je i Srbija, a poseduje niz tehnoloških rešenja među kojima su i AI Privacy Call – funkcija koja umanjuje rasipanje zvuka tokom poziva, Ultra-Fusion tehnologija – rešenje koje omogućava korisnicima da u potpunosti iskoriste višestruke prednosti zadnjih kamera, kao i Quad-Curved LTPO Display – zadivljujući ekran koji pruža impresivno iskustvo gledanja.

HONOR Magic4 Pro je takođe opremljen moćnom kombinacijom trostruke kamere koja podržava tehnologiju Ultra-Fusion Computational Photography.

Napredni procesi sklapanja su takođe usvojeni za Quad-Curved LTPO ekran kod modela HONOR Magic4 Pro. Koristeći najsavremeniju postavku robotskih ruku, kamere visoke preciznosti i složene algoritme koje je razvio HONOR, oprema za montažu radi sa opsegom tačnosti od ±0.075mm i proizvodi proizvode sa niskom proizvodnom tolerancijom od samo 0.1mm, dodatno prikazujući superiorne proizvodne mogućnosti kompanije HONOR. U Parku je 75 odsto proizvodnih linija automatizovano, što umanjuje rizik ljudske greške. Dodatno, više od 40 odsto automatizovane proizvodne opreme razvijeno je u kompaniji, što je dodatni dokaz tesne integracije između istraživačkih i razvojnih delatnosti i proizvodnih kapaciteta u Parku.

HONOR Magic4 Pro je na tržištu Srbije u slobodnoj prodaji dostupan od 9. juna kod odabranih partnera po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 139.990 dinara. Za više informacija o proizvodu molimo posetite link: https://www.hihonor.com/rs/phones/honor-magic4-pro/.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde