Najbolji izdržljivi pametni satovi za 2021. godinu

Pametni satovi su vremenom evoluirali u pametne gedžete koji su sposobni da vode računa o našem načinu života i unaprede naše zdravlje zahvaljujući njihovim preciznim funkcijama za praćenje fizičke aktivnosti. Još jedna dimenzija koja je dodata današnjim pametnim satovima jeste sposobnost da prate napredak tokom žestokih aktivnosti na otvorenom i intenzivnih sportskih programa – uz sposobnost za organizaciju treninga, vežbi i planiranja avanturističkih aktivnosti preko pametnih režima u okviru aplikacija.

Kada na to dodate izdržljivost pametnih sportskih satova, kao i stilizovan dizajn – dobijate zaokružen paket za vaše treninge ili druge aktivnosti kao što su planinske šetnje, biciklizam ili plivanje. Ovi pametni satovi izgledaju kao sportski satovi ali oni takođe i vode računa o vašem zdravlju, fizičkoj spremi i potrebama tokom avantura na otvorenom, besprekorno se integrišući u vaš digitalni život.

Garmin fenix 6 Pro

Garmin fenix 6 Pro je premijum sportski sat prepun funkcija namenjenih aktivnostima na otvorenom. Dolazi sa LCD ekranom od 1,3 inča i izborom korone od nerđajućeg čelika, titanijuma ili titanijuma obloženog DLC-om u skladu sa standardima američke vojske. Ovaj pametni sat ima više od 35 sportskih režima koji pokrivaju sve aktivnosti poput trčanja, planinskih šetnji, skijajna, vožnje bicikla, plivanja i drugih.

Baterija na satu Garmin fenix 6 Pro traje oko 14 dana u režimu pametnog sata i oko 36 sati ako je GPS uključen sve vreme. Ovaj izdržljivi pametni sat podržava muzičke aplikacije kao što su Spotify i Deezer, što ga čini odličnim saputnikom za svaku planinsku šetnju.

Suunto 9

Pametni sat Suunto 9 je stvoren za osnovne aktivnosti na otvorenom i profesionalne sportiste nudeći sveobuhvatni paket kome je teško odoleti. Intuitivni interfejs na ovom satu je savršeno dizajniran sa fantastičnim navigacijskim praćenjem što predstavlja veliki plus. U zavisnosti od potreba, korisnik može da se prebacuje između tri režima – „Performance“, „Endurance“ i „Ultra“ – koji mu omogućavaju od 25 do 120 sati GPS praćenja tokom fizičkih aktivnosti.

Aplikacija koja ide uz ovaj sat je prilično jednostavna i ima preko 80 režima za sportske aktivnosti, što je čini savršenom za sportiste koji zahtevaju vrhunske performanse. Sat je odličan za bilo koju vrstu testa izdržljivosti. Sa cenom od 799 dolara, Suunto 9 može da se pohvali odličnim ekranom koji je spreman za korišćenje u sunčanim uslovima i ima odličan rejting izdržljivosti za žestoko korišćenje.

Casio G-Shock GSW-H1000

G-Shock serija brenda Casio je odavno prošla test vremena a sada je dobila i pametnu novopridošlicu u vidu modela G-Shock GSW-H1000 koji koristi operativni sistem Wear OS. Ovaj pametni sat dolazi sa pouzdanom garancijom oprobane izdržljivosti koju donose G-Shock satovi uz funkcije za praćenje aktivnosti tokom treninga, bavljenja sportom ili uzbudljivih avantura.

Model GSW-H1000 ima dvoslojni ekran, sa uvek uključenim jednobojnim LCD ekranom od gore i LCD ekranom u boji ispod njega, koji ćete koristiti u raznim situacijama.
Ovaj sat dolazi sa profilima za 15 aktivnosti uključujući surfovanje, plivanje, vožnju bicikla ili snoubording, kao i 24 funkcije za vežbanje u zatvorenom prostoru i ima bateriju koja može da traje dan i po u režimu pametnog sata. GSW-H1000 košta 699 dolara i dolazi u crvenoj, crnoj i plavoj boji za sve tipove urbanih korisnika.

Amazfit T-Rex Pro

Ovo je pametni sat koji je testiran na osnovu 15 kriterijuma izdržljivosti uključujući ekstremnu otpornost na visoke/niske temperature. T-Rex Pro ima najsavremeniji BioTracker 2 PPG senzor pulsa i merač zasićenosti krvi kiseonikom, 3-osovinski žiroskop, akcelerometar i barometar.

Korisnički interfejs ovog sata je fluidan i jednostavan za korišćenje, a pokreće ga operativni sistem Amazfit RTOS koji je mnogo bolji od nativnog Wear OS sistema. T-Rex Pro ima većinu funkcija za praćenje fizičke aktivnosti unutra i na otvorenom koje biste očekivali od jednog pametnog sata. On dolazi sa udobnom narukvicom koja prija koži i vrlo dobro ide uz brojčanik sata. Stvar koja se posebno izdvaja kod ovog modela je cena od 180 dolara.
Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde