Brend Super73 je predstavio nove električne bicikle

Imaju snagu od 2.000 W i autonomiju od 120 kilometara

R-Series bicikli uzeli su originalni dizajn Super73 električnog bicikla i maksimalno ga unapredili. To znači jak motor, veća baterija, puno vešanje, visokokvalitetne komponente, integrisana tehnologija/pametne funkcije i agresivan dizajn.

Krenimo od elektromotora. To je jedinica sa 750 W kontinuirane snage, ali to je nominalnih 750 vati – u smislu da 750 W stoji samo u imenu.
Od četiri režima snage, prva tri omogućavaju motoru da razvije čak 1.200 W.

Super73 R-Series dolazi sa standardnom postavkom druge klase za e-bicikle koja uključuje maksimalnu brzinu od 32 km/h i funkcionalnu ručicu gasa. Ali ostala tri režima nude operacije prve klase (pomoć preko pedala ograničena na 32 km/h), treće klase (pomoć preko pedala do 45 km/h) i Neograničeni režim (puna snaga od 2.000 W i kontrola gasa do 45 km/h). U kompaniji Super73 izričito navode da Neograničeni režim nije za javne puteve već isključivo za upotrebu na privatnom posedu.

Kompanija Super73 zapravo navodi da je maksimalna brzina u Neograničenom režimu „45+ km/h“, što znači da bi vozači mogli da postignu još veću maksimalnu brzinu.
Uzimajući u obzir da model Super73 S1 koji je ograničen na 32 km/h zapravo ide i do 40 km/h, ne bi bilo iznenađenje da i R-Series modeli takođe isporuče brzinu veću od fabrički navedene.

Baterija od 960 Wh na Super73 R-Series modelima je jedna od najvećih baterija trenutno u industriji električnih bicikala.
Napravljena je od 21.700 litijum-jonskih ćelija i dovoljno je velika da obezbedi autonomiju do 64 km pri vožnji brzinom od 32 km/h.
Kada dodate pomoć preko pedala, ovi bicikli mogu da dostignu maksimalnu autonomiju od 120 km.

Za razliku od prethodnih verzija električnih bicikala brenda Super73, R-Series modeli nude puno vešanje.
Postoji dva različita modela za koja se možete opredeliti, R Base model i RX Premium model, i svaki od njih ima nešto drugačiju postavku vešanja.
RX Premium model ima podesivi okrenuti prednji amortizer i pojedinačni „piggyback“ amortizer sa oprugom pozadi.
Ukoliko niste skroz ispratili, radi se o veoma laganoj suspenziji za električne motocikle.

Druge premijum komponente uključuju hidraulične disk kočnice sa 4 klipa na velikim rotorima, moćna LED svetla napred i nazad, vlasničke gume kompanije Super73 širine 5 inča i opcije za funkcije kao što su sedište za dve osobe, nasloni za noge za putnika, povezanost sa internetom stvari za obaveštenja preko smartfona kao što su upozorenja o krađi, sirena, žmigavci i još dosta toga.

Sve ove nove funkcije imaju svoju cenu, doduše. Ili možda bolje rečeno, dve cene: novčanu i težinsku. R-Series e-bicikli imaju težinu između 35 i 36 kg.
A cena se kreće od 2.995 do 3.495 dolara, u zavisnosti od modela.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

U potrazi za savršenstvom – Segway...

Segway P100S - Izgled P100S je glomazan, krupan električni skuter, i jedan je od Segway skupljih modela....

Lavoie može biti Apple u kategoriji...

Šta ako bi električni trotinet bio dizajniran da bude premijum vozilo, puno inovacije i povezanosti, sa...

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...

Crua Culla V2 vreća za spavanje...

Opšte govoreći, ako želite da vam bude toplo i udobno dok spavate napolju, spavate u izolovanom...

Vile inspirisane Lamborghini automobilima

San postaje stvarnost u Dubai Hills Vista, premium delu Dubai Hills Estate-a i domu najekskluzivnijih adresa...

Naim za Mulliner: najsavremeniji audio sistem...

Najsofisticiraniji audio sistem ikada kreiran za automobil, novi Naim za Mulliner je rezultat 10,000 sati razvojnog...

Loncin LX700AU-5/LX700AU-5A XWOLF700L – Jake performanse

WOLF X serija korisnicima pruža vrlo pristupačnu zabavu na otvorenom kao saputnik u istraživanju prirode. Vrednosti LONCIN-X...

QOODER – I dalje, jedini skuter...

Oni su napravili prvi serijski skuter na četiri točka koji može da se naginje i nazvali...

STELS 850 Guepard – Ruski gepard

Flegšip model brenda STELS je ATV850, najsnažniji i tehnološki najnapredniji ruski ATV. Inženjeri kompanije VELOMOTORS su...
R-Series bicikli uzeli su originalni dizajn Super73 električnog bicikla i maksimalno ga unapredili. To znači jak motor, veća baterija, puno vešanje, visokokvalitetne komponente, integrisana tehnologija/pametne funkcije i agresivan dizajn. Krenimo od elektromotora. To je jedinica sa 750 W kontinuirane snage, ali to je nominalnih 750 vati – u smislu da 750 W stoji samo u imenu. Od četiri režima snage, prva tri omogućavaju motoru da razvije čak 1.200 W. Super73 R-Series dolazi sa standardnom postavkom druge klase za e-bicikle koja uključuje maksimalnu brzinu od 32 km/h i funkcionalnu ručicu gasa. Ali ostala tri režima nude operacije prve klase (pomoć preko pedala ograničena na 32 km/h), treće klase (pomoć preko pedala do 45 km/h) i Neograničeni režim (puna snaga od 2.000 W i kontrola gasa do 45 km/h). U kompaniji Super73 izričito navode da Neograničeni režim nije za javne puteve već isključivo za upotrebu na privatnom posedu. Kompanija Super73 zapravo navodi da je maksimalna brzina u Neograničenom režimu „45+ km/h“, što znači da bi vozači mogli da postignu još veću maksimalnu brzinu. Uzimajući u obzir da model Super73 S1 koji je ograničen na 32 km/h zapravo ide i do 40 km/h, ne bi bilo iznenađenje da i R-Series modeli takođe isporuče brzinu veću od fabrički navedene. Baterija od 960 Wh na Super73 R-Series modelima je jedna od najvećih baterija trenutno u industriji električnih bicikala. Napravljena je od 21.700 litijum-jonskih ćelija i dovoljno je velika da obezbedi autonomiju do 64 km pri vožnji brzinom od 32 km/h. Kada dodate pomoć preko pedala, ovi bicikli mogu da dostignu maksimalnu autonomiju od 120 km. Za razliku od prethodnih verzija električnih bicikala brenda Super73, R-Series modeli nude puno vešanje. Postoji dva različita modela za koja se možete opredeliti, R Base model i RX Premium model, i svaki od njih ima nešto drugačiju postavku vešanja. RX Premium model ima podesivi okrenuti prednji amortizer i pojedinačni „piggyback“ amortizer sa oprugom pozadi. Ukoliko niste skroz ispratili, radi se o veoma laganoj suspenziji za električne motocikle. Druge premijum komponente uključuju hidraulične disk kočnice sa 4 klipa na velikim rotorima, moćna LED svetla napred i nazad, vlasničke gume kompanije Super73 širine 5 inča i opcije za funkcije kao što su sedište za dve osobe, nasloni za noge za putnika, povezanost sa internetom stvari za obaveštenja preko smartfona kao što su upozorenja o krađi, sirena, žmigavci i još dosta toga. Sve ove nove funkcije imaju svoju cenu, doduše. Ili možda bolje rečeno, dve cene: novčanu i težinsku. R-Series e-bicikli imaju težinu između 35 i 36 kg. A cena se kreće od 2.995 do 3.495 dolara, u zavisnosti od modela.