TOP 5: Prečišćivači vazduha sa CES 2022 sajma

CES 2022 je došao i prošao, a mi i dalje probiramo po gomilana noviteta sa ovogodišnjeg sajma. Prečišćivači vazduha su i dalje popularna kategorija za ljude koji žele da održe svoje domove zdravim i čistim.

LG PuriCare AeroTower

PuriCare AeroTower je najnoviji prećišćivač vazduha kompanije LG. Motorizovana baza omogućava mu da se rotira za 360 stepeni i prečišćava vazduh u različlitim režimima. Višestepeni HEPA filter pruža svu zaštitu koja vam je potrebna, a povezana mobilna aplikacija vas obaveštava kada treba da ga zamenite. Niskoprofilni i tanak dizajn daje AeroTower prečišćivaču sposobnost da se smesti u najrazličitije prostorije.

Razer

Razer je na CES 2022 sajmu predstavio sledeću generaciju svog nosivog prečišćivača vazduha po imenu Zephyr Pro. On je zadržao zabavna LED svetla koja je imao njegov prethodnik, kao i robusnu zaštitu u kombinaciji sa modernim stajlingom. Novina je pojačavanje glasa. Možete jednostavno da odvrnete jačinu zvuka i jasnoću kako vaš glas ne bi zvučao prigušeno. Možete i da se malo zabavite i uključite izmenjivač glasa. Zephyr Pro će biti dostupan ove godine po ceni od 200 dolara.

Aura prečišćivač vazduha

Aura prečišćivač vazduha je izašao prošlog februara i iskoristio je CES kao priliku da lansira HomeKit podršku. Aura koristi sistem koji se montira na zid i on je primarno namenjen komercijalnim objektima, a za takve klijente, Aura Air je predstavio onlajn platformu za upravljanje koja se fokusira na preduzeća i pomaže im da upravljaju gomilom uređaja istovremeno. Oni koji žele da je koriste kod kuće sada mogu da koriste Siri i Apple Home aplikacije da upravljaju prečišćivačem vazduha. Dostupan je odmah po ceni od 499 dolara.

Ible Airvida E1

Ible radi nešto interesantno sa najnovijim slušalicama u svojoj ponudi. Ova kompanija u paketu prodaje prečišćivač vazduha i ogrlicu od slušalica. Ako omiljena muzika nije dovoljna da vas opusti i natera da zaboravite na brige, možda će vam spokoj pružiti činjenica da udišete čistiji vazduh. Ove slušalice mogu da rade preko osam sati sa istovremeno uključenim prečišćavanjem. Samo sa prečišćavanjem, baterija traje preko 30 sati. Imajte na umu da Airvida E1 slušalice koriste jonizaciju, koja može da proizvede nezdravu količinu ozona.

Kaltech

Japanski proizvođač Kaltech imao je čitavu porodicu fotokatalitičkih prečišćivača vazduha na CES sajmu. Oni koriste UV zrake usmerene na katalizator od titanijum-oksida kako bi razložio zagađivače vazduha. Ovo navodno može da se izvede bez proizvodnje ozona kao kod tradicionalnih jonizatorskih vazdušnih filtera. Kaltech MyAir je lični prečišćivač vazduha koji vam visi oko vrata i već se nalazi na tržištu. DriveAir se zakači na vizir za sunce u automobilu. Imaju čak i jedan koji se može sakriti unutar grla za sijalicu.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde