Elite 65t slušalice kompanije Jabra su najsvestranije slušalice koje ćete naći na tržištu

Nema nekih svemirskih funkcija u tom smislu, ali takve funkcije nisu ni neophodne. Ove bubice jednostavno dobro rade. Elite 65t slušalice dolaze u kutiji u kojoj se i pune, kao i skoro sve bežične slušalice koje idu u uvo, koje danas možemo da nađemo na tržištu.

Taj aksesoar donosi dva dodatna maksimalna punjenja ovim slušalicama kojima baterija traje pet sati. Drugim rečima, imaćete dovoljno baterije da izdržite ceo radni dan, čak i ako ostavite svoje Elite 65t slušalice da odmore samo dok ste vi na ručku ili na kratkom sastanku.

Zapravo, treba vam samo 15 minuta punjenja za sat i po vremena slušanja, zahvaljujući rapid-charge funkciji.
Elite 65t bubice prijatno leže u uvetu i ne vire previše napolju, tako da ne izgledate čudno.

Jabra nije žrtvovala komande da bi slušalice bile što manje, još uvek imate lak pristup komandama za podešavanje jačine zvuka i biranje pesama. Kao i pristup virtuelnom asistentu, a imate i mogućnost da se javljate na pozive bez hvatanja za telefon.

Ove komande funkcionišu sasvim dobro, iako može trebati par pokušaja da ih koristite dok se ne naviknete da ne gurate slušalice previše u uvo.
Elite 65t slušalice imaju i IP55 rejting, tako da nećete morati da brinete da će malo prašine ili vode uništiti vašu investiciju.

To znači da su savršene za teretanu ili neku aktivnost koju ste planirali, a koja uključuje znojenje.

Kad smo već kod teretane, aplikacija Sound+ koju je izbacila kompanija Jabra nudi i „transparentni“ režim, koji vam omogućava da ne vadite bubice i u isto vreme se ne derete dok zovete nekog da vam pomogne da odradite seriju.

Sa cenom od oko 200 EUR, ono što dobijate kod Elite 65t slušalica je jednostavno bolja ponuda nego što ćete naći kod mnogih skupljih konkurentskih slušalica.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde