TOP 5: Krovni šatori za auto koje možete kupiti ovog leta

Ukoliko se premišljate da li da kupite krovni šator ili ne, pametna stvar je uzeti u obzir sve faktore. Ako ste zainteresovani za kupovinu krovnog šatora ali ne znate odakle da krenete, bacite pogled na šatore koje ćemo vam predstaviti u nastavku teksta kako biste stekli ideju o tome na šta treba da obratite pažnju prilikom kupovine.

Thule Tepui Foothill šator

Ovaj krovni šator za dve odrasle osobe je osmišljen da štedi prostor i istovremeno ponudi dovoljno prostora za udobno spavanje. Vrlo je aerodinamičan, što olakšava važnju s njime na krovu a isto tako je i kompaktan kada dođe vreme da ga odložite nakon sezone korišćenja. Napravljen je da komotno stane na većinu krovnih nosača.

CENA: $1,599.89  

ROAM Adventure Co. Vagabond Lite krovni šator

Odličan izbor za kampere minimaliste. Ovaj krovni šator koji odlično štiti od loših vremenskih uslova dolazi sa penastim madracem na kom ćete se osećati kao da spavate kod kuće. PVC šatorska krila zaštitiće vas od lošeg vremena a unutar šatora osećaćete se udobno i ušuškano, pa će vam tokom dugih putovanja manje nedostajati vaš dom.

CENA: $1,399.00 

Thule Approach šator

Još jedan model koji dolazi od brenda Thule, napravljen da ide uz svaki auto. Approach šator može da primi dve odrasle osobe i jedno dete, a njegov redizajnirani oblik garantuje još više prostora za udobno kampovanje na krovu automobila. Ovaj šator se lako postavlja i dolazi sa zaštitnom navlakom za kišu, što ga čini praktičnim i izdržljivim.

CENA: $2,239.89 

Overland Vehicle Systems TMBK

Ovo je krovni šator za tri osobe koji je izdržljiv i spreman za najžešće avanture. Njegove šarke od nautičkog nerđajućeg čelika čine ga maksimalno bezbednim tokom putovanja, a jedna od najboljih stvari kod ovog šatora je otvor u krovu koji vam omogućava neverovatan pogled na zvezdano nebo ili izlazak sunca u vašem udobnom kutku na točkovima.

CENA: $999.99

iKamper Skycamp 3.0

Nova i unapređena verzija šatora Skycamp donosi još više prostora i još više prozora za ljubitelje krovnih šatora. U njemu mogu komotno da spavaju tri do četiri osobe a i visoki ljudi će imati više nego dovoljno prostora za noge. Sa bračnim dušekom i ojačanim stranicama, Skycamp šator je spreman za svaku avanturu na koju ga povedete.

CENA: $4,199.00 

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde