TOP 5: bežične sigurnosne kamere – Zaštitite svoj dom bez muke

Ozbiljan kućni sigurnosni sistem ne mora da podrazumeva nered i kablove posvuda. Bežična sigurnosna kamera predstavlja jednostavnije, čistije rešenje koje se instalira i podešava za svega par minuta. Uživajte u istim prednostima koje nude skuplji, profesionalno instalirani sistemi bez toliko maltretiranja.

Kako bismo vam pomogli da saznate koje bežične sigurnosne kamere su najbolje za vaš proctor, sastavili smo listu najboljih bežičnih sigurnosnih kamera na osnovu ključnih faktora kao što su kvalitet video snimaka, cena, funkcije i korisničko iskustvo. U nastavku pronađite najbolje bežične sigurnosne kamere za vaš dom i vaše potrebe.

Arlo Pro 4 kamera sa reflektorom

Bilo da je stavite unutra ili napolje, Arlo Pro 4 kamera sa reflektorom biće na visini zadatka, sa rezolucijom 2K HDR i noćnim snimanjem u boji, tako da ćete imati jasnu sliku o tome ko se nalazi na vašem posedu u svako doba dana.

Ova kamera ima najširi ugao snimanja od svih bežičnih kamera na našoj listi, omogućavajući vam vidokrug od 160 stepeni. I kada zumirate nešto, slika ostaje jasna i čista. Integrisani reflektor je dodatni bonus i osmišljen je da odvrati neželjene posetioce iznenadnim snopom svetla, dok vam dvosmerni zvuk omogućava da komunicirate sa osobom ispred i iza kamere, a možete uplatiti i mesečnu pretplatu Arlo Secure za detaljne notifikacije.

Sa svim ovim funkcijama, Arlo Pro 4 kamera je idealna za srednje i velike prostora. Takođe je i otporna na vremenske uslove i radi unutra i napolju, dok direktna Wi-Fi konekcija garantuje laku instalaciju.

Blink Video Zvono za vrata

Za one koji žele bežičnu sigurnosnu kameru koja služi i kao zvono za vrata tu je Blink Video zvono za vrata sa HD video rezolucijom od 1080p i infracrvenim noćnim snimanjem kao i dvosmernim zvukom za laku komunikaciju.

Ako iskoristite integraciju Blink zvona sa asistentom Alexa, možete da koristite svoje Echo uređaje kao interfon preko koga možete komunicirati sa posetiocima. Takođe dobijate i notifikacije o kretanju ispred kamere i integraciju sa aplikacijom Chime. Te personalizovane notifikacije ne samo da vas obaveštavaju kada vam neko pozvoni na vratima, već vam prijavljuju i svako kretanje ispred vrata. Plus možete da personalizujete postavke vezane za privatnost u skladu sa vašim preferencijama. Kada uzmete Blink pretplatu, dobijate opciju da čuvate video klipove.

Google Nest Cam

Zbog svojih pametnih sposobnosti, jednostavnog postavljanja i odličnih recenzija, Google Nest Cam je takođe zaslužila mesto na našoj listi najboljih kućnih sigurnosnih kamera (bežičnih ili onih drugih).

Ako uvek želite da zante ko, ili šta, je pred vašim vratima, Google Nest Cam može da razlikuje ljude od životinja pa čak i automobile. Plus imate mogućnost da podeiste zone aktivnosti za poseban nadzor, ako imate određena područja na koja želite posebno da motrite. Kamera može da snima u HD rezoluciji od 1080p uz noćno snimanje, a ima i integrisani zvučnik i mikrofon tako da omogućava dvosmernu komunikaciju.

Ova kamera je pogodna kako za spoljašnju tako i za unutrašnju upotrebu i, za razliku od nekih sigurnosnih kamera, ne treba vam pretplata za korišćenje. Korisnici dobijaju tri sata besplatnog snimanja kada skinu Google Home aplikaciju.

Ring Stick Up Cam Battery

Ring Stick Up Cam Battery je najbolja bežična sigurnosna kamera na tržištu koja koristi I maksimizuje sposobnosti asistentkinje Alexa. Ring Stick Up ima HD kameru od 1080p koja se može koristiti u zatvorenom ili napolju i lako se pomera zahvaljujući jednostavnom načinu montiranja. Međutim, mi bismo prioritet stavili na korišćenje napolju zbog lake prenosivosti kamere koja vam omogućava da vidite sve što se dešava u dvorištu iza ili ispred kuće.

Zahvaljujući automatskim notifikacijama koje se šalju direktno na vaš telefon, tablet ili Echo uređaj, lako ćete videte ko je pred vašim vratima čak i kada niste kod kuće – a možete i komunicirati s posetiocima na daljinu ako želite.

Takođe možete da podesite posebna područja na koja će se fokusirati senzori pokreta, tako da možete da motrite na visokorizična područja. Alexa vas čak glasovno obaveštava kada kamera opazi neko kretanje. Međutim, da biste čuvali video snimke i fotografije neophodno je da uzmete Ring Protect pretplatu.

Ring Spotlight Cam Pro

Ako ste spremni da se malo više iskeširate, Ring Spotlight Cam Pro je premijum bežična sigurnosna kamera koja je premijeru imala u septembru 2022. Godine na sajmu hardvera koji organizuje kompanija Amazon.

Njene brojne funkcije uključuju video rezolucije 1080p, vidokrug od 140 stepeni, noćno snimanje u boji i integrisani reflektor koji odvraća provalnike. Ona takođe u sebi ima i neke od najsavremenijih tehnologija, kao što je 3D detekcija pokreta, a pored toga imate i pogled iz ptičije perspektive pa čak i indikaciju putanje koja je korisna, na primer, kada vozač kollima ulazi u zonu detekcije pokreta koju ste postavili.

Ova kamera takođe nudi dvosmerni zvuk za lakšu komunikaciju, kao i sigurnosni alarm koji automatski poziva pomoć.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

IFA 20219: C-5000 – Za ultimativni zvuk

Yamaha C-5000 ima potpuno izbalansirane i diskretne konekcije...

Novi Technics SA-C600 Compact Network CD risiver

Model SA-S600 popunjava prazninu između univerzalnog sistema zvučnika...

Zašto je Eufy Pametna vaga C1 najbolja pametna...

Eufy Pametna vaga C1 je jedna od najpristupačnijih...

KONAČNO: Prvi bežični Miele štapni usisivač Triflex HX1...

Inovativni bežični štapni usisivač Miele Triflex HX1 3...

Dizni+ dostupan u Srbiji!

Aplikacija Dizni+ (Disney+) sada je dostupna na kompatibilnim...

Koja je svrha “pametnog” pranja veša?

Ako ste u potrazi za mašinom za pranje...

TOP 5: Funkcija koje imaju Windows 10 i...

Kada je Windows 10 izašao u julu 2015....

CES 2023: Nakon tržišnog uspeha, XGIMI sada predstavlja...

Nakon što je prodala četiri miliona uređaja, kompanija...

F1 simulator će vam uzburkati krv u žilama...

Kompanija Memento Exclusives je udružila snage sa šampionskim...

Šta nosi budućnost personalizovane instalacije?

„Internet stvari“ (IoT) je često pominjan u skorijoj...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...

Sea Ray SLX 260 – Čista radost

Profil mu je brz i sportski, enterijer je...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th – 1 od...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th nastaje na 75....

Jeanneau Cap Camarat 10.5 CC – Najveći model...

Jeanneau predstavlja najveći model sa centralno postavljenom konzolom...

Sea Ray 320 Sundancer Coupe – Kruzer sa...

Kruzer ili gliser, kako god da nazovete Sea...

Saxdor 270 GTO – Sledeća velika senzacija

Saxdor je na međunarodnom sajmu nautike u Sautemptonu...

X-Boat 37 – Kreiran da oduševi

X-Boat 37 odlikuju izuzetan dizajn i prostrane korisne...
Ozbiljan kućni sigurnosni sistem ne mora da podrazumeva nered i kablove posvuda. Bežična sigurnosna kamera predstavlja jednostavnije, čistije rešenje koje se instalira i podešava za svega par minuta. Uživajte u istim prednostima koje nude skuplji, profesionalno instalirani sistemi bez toliko maltretiranja. Kako bismo vam pomogli da saznate koje bežične sigurnosne kamere su najbolje za vaš proctor, sastavili smo listu najboljih bežičnih sigurnosnih kamera na osnovu ključnih faktora kao što su kvalitet video snimaka, cena, funkcije i korisničko iskustvo. U nastavku pronađite najbolje bežične sigurnosne kamere za vaš dom i vaše potrebe.

Arlo Pro 4 kamera sa reflektorom

Bilo da je stavite unutra ili napolje, Arlo Pro 4 kamera sa reflektorom biće na visini zadatka, sa rezolucijom 2K HDR i noćnim snimanjem u boji, tako da ćete imati jasnu sliku o tome ko se nalazi na vašem posedu u svako doba dana. Ova kamera ima najširi ugao snimanja od svih bežičnih kamera na našoj listi, omogućavajući vam vidokrug od 160 stepeni. I kada zumirate nešto, slika ostaje jasna i čista. Integrisani reflektor je dodatni bonus i osmišljen je da odvrati neželjene posetioce iznenadnim snopom svetla, dok vam dvosmerni zvuk omogućava da komunicirate sa osobom ispred i iza kamere, a možete uplatiti i mesečnu pretplatu Arlo Secure za detaljne notifikacije. Sa svim ovim funkcijama, Arlo Pro 4 kamera je idealna za srednje i velike prostora. Takođe je i otporna na vremenske uslove i radi unutra i napolju, dok direktna Wi-Fi konekcija garantuje laku instalaciju.

Blink Video Zvono za vrata

Za one koji žele bežičnu sigurnosnu kameru koja služi i kao zvono za vrata tu je Blink Video zvono za vrata sa HD video rezolucijom od 1080p i infracrvenim noćnim snimanjem kao i dvosmernim zvukom za laku komunikaciju. Ako iskoristite integraciju Blink zvona sa asistentom Alexa, možete da koristite svoje Echo uređaje kao interfon preko koga možete komunicirati sa posetiocima. Takođe dobijate i notifikacije o kretanju ispred kamere i integraciju sa aplikacijom Chime. Te personalizovane notifikacije ne samo da vas obaveštavaju kada vam neko pozvoni na vratima, već vam prijavljuju i svako kretanje ispred vrata. Plus možete da personalizujete postavke vezane za privatnost u skladu sa vašim preferencijama. Kada uzmete Blink pretplatu, dobijate opciju da čuvate video klipove.

Google Nest Cam

Zbog svojih pametnih sposobnosti, jednostavnog postavljanja i odličnih recenzija, Google Nest Cam je takođe zaslužila mesto na našoj listi najboljih kućnih sigurnosnih kamera (bežičnih ili onih drugih). Ako uvek želite da zante ko, ili šta, je pred vašim vratima, Google Nest Cam može da razlikuje ljude od životinja pa čak i automobile. Plus imate mogućnost da podeiste zone aktivnosti za poseban nadzor, ako imate određena područja na koja želite posebno da motrite. Kamera može da snima u HD rezoluciji od 1080p uz noćno snimanje, a ima i integrisani zvučnik i mikrofon tako da omogućava dvosmernu komunikaciju. Ova kamera je pogodna kako za spoljašnju tako i za unutrašnju upotrebu i, za razliku od nekih sigurnosnih kamera, ne treba vam pretplata za korišćenje. Korisnici dobijaju tri sata besplatnog snimanja kada skinu Google Home aplikaciju.

Ring Stick Up Cam Battery

Ring Stick Up Cam Battery je najbolja bežična sigurnosna kamera na tržištu koja koristi I maksimizuje sposobnosti asistentkinje Alexa. Ring Stick Up ima HD kameru od 1080p koja se može koristiti u zatvorenom ili napolju i lako se pomera zahvaljujući jednostavnom načinu montiranja. Međutim, mi bismo prioritet stavili na korišćenje napolju zbog lake prenosivosti kamere koja vam omogućava da vidite sve što se dešava u dvorištu iza ili ispred kuće. Zahvaljujući automatskim notifikacijama koje se šalju direktno na vaš telefon, tablet ili Echo uređaj, lako ćete videte ko je pred vašim vratima čak i kada niste kod kuće – a možete i komunicirati s posetiocima na daljinu ako želite. Takođe možete da podesite posebna područja na koja će se fokusirati senzori pokreta, tako da možete da motrite na visokorizična područja. Alexa vas čak glasovno obaveštava kada kamera opazi neko kretanje. Međutim, da biste čuvali video snimke i fotografije neophodno je da uzmete Ring Protect pretplatu.

Ring Spotlight Cam Pro

Ako ste spremni da se malo više iskeširate, Ring Spotlight Cam Pro je premijum bežična sigurnosna kamera koja je premijeru imala u septembru 2022. Godine na sajmu hardvera koji organizuje kompanija Amazon. Njene brojne funkcije uključuju video rezolucije 1080p, vidokrug od 140 stepeni, noćno snimanje u boji i integrisani reflektor koji odvraća provalnike. Ona takođe u sebi ima i neke od najsavremenijih tehnologija, kao što je 3D detekcija pokreta, a pored toga imate i pogled iz ptičije perspektive pa čak i indikaciju putanje koja je korisna, na primer, kada vozač kollima ulazi u zonu detekcije pokreta koju ste postavili. Ova kamera takođe nudi dvosmerni zvuk za lakšu komunikaciju, kao i sigurnosni alarm koji automatski poziva pomoć.