TOP 5: bežične sigurnosne kamere – Zaštitite svoj dom bez muke

Ozbiljan kućni sigurnosni sistem ne mora da podrazumeva nered i kablove posvuda. Bežična sigurnosna kamera predstavlja jednostavnije, čistije rešenje koje se instalira i podešava za svega par minuta. Uživajte u istim prednostima koje nude skuplji, profesionalno instalirani sistemi bez toliko maltretiranja.

Kako bismo vam pomogli da saznate koje bežične sigurnosne kamere su najbolje za vaš proctor, sastavili smo listu najboljih bežičnih sigurnosnih kamera na osnovu ključnih faktora kao što su kvalitet video snimaka, cena, funkcije i korisničko iskustvo. U nastavku pronađite najbolje bežične sigurnosne kamere za vaš dom i vaše potrebe.

Bilo da je stavite unutra ili napolje, Arlo Pro 4 kamera sa reflektorom biće na visini zadatka, sa rezolucijom 2K HDR i noćnim snimanjem u boji, tako da ćete imati jasnu sliku o tome ko se nalazi na vašem posedu u svako doba dana.

Ova kamera ima najširi ugao snimanja od svih bežičnih kamera na našoj listi, omogućavajući vam vidokrug od 160 stepeni. I kada zumirate nešto, slika ostaje jasna i čista. Integrisani reflektor je dodatni bonus i osmišljen je da odvrati neželjene posetioce iznenadnim snopom svetla, dok vam dvosmerni zvuk omogućava da komunicirate sa osobom ispred i iza kamere, a možete uplatiti i mesečnu pretplatu Arlo Secure za detaljne notifikacije.

Sa svim ovim funkcijama, Arlo Pro 4 kamera je idealna za srednje i velike prostora. Takođe je i otporna na vremenske uslove i radi unutra i napolju, dok direktna Wi-Fi konekcija garantuje laku instalaciju.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

Bang & Olufsen Beovision Harmony OLED – Sklopivi...

Kompanija Bang & Olufsen je razmrdala svet televizora...

Novi TV svetski broj 1

Kvalitetom televizora i pažljivim pristupom svakom od tržišta...

Cooler Master ORB X: potpuno imerzivna višenamenska radna...

Cooler Master ORB X potpuno imerzivna višenamenska radna...

Samsung donosi frižidere u boji namenjene milenijalcima

Samsung, kompanija koja vam je donela televizore koji...

OLED televizori koji ispunjavaju snove svih ljubitelja filmova,...

Kompanija LG Electronics (LG), lider na tržištu OLED...

Revolucionarni ultratanki laminat pretvara zidove ili nameštaj u...

Ovo nije običan laminat. Skromni paneli koji se...

Netgear Nighthawk mreža donosi Wi-Fi 6 standard

Otkad je WiFi 6 zvanično ratifikovan u septembru...

CES 2021: Interaktivni jastuk DozzyCozy AirCozy za zdrav...

Ako imate problem da zaspite uveče ili se...

IFA 2020: Napredni LG frižideri ostvaruju snove...

Kompanija LG Electronics (LG) pomaže korisnicima da ostvare...

Nijedan gedžet vam neće unaprediti svakodnevni život više...

Pitati Alexu da pretvori unce u grame je...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

Najnovija serija OLED televizora kompanije LG za 2023....

LG predstavio čitav asortiman novih OLED televizora za...

TOP 5: Prenosivi kamini u 2023. godini

Logorska vatra je poput magneta jer oko sebe...

TOP 5: HRONOGRAF SATOVA: OD ISTORIJSKIH DO SPORTSKIH...

Francuski proizvođač satova Lui Moine zaslužan je za...

CES 2020: Spektakularne izložbe OLED Wave i Fountain

LG Electronics (LG), svetski lider na polju OLED...

Televizori za fantastično GAMING iskustvo

Kompanija LG planira saradnju sa kompanijom Google kako...

TEST: Bowers & Wilkins Formation Bar

Njegov izduženi oblik podseća na B&W Zeppelin,...

LG najavljuje monitor sa neverovatnim odnosom širine i...

Ako ste vi konzument internet sadržaja koji voli...

TOP 5: Bežični ruteri u 2019.!

U doba surfovanja, strimovanja, igranja video igara i...

Novi Ballie robot kompanije Samsung je kao pravi...

Tokom glavnog ekspozea kompanije Samsung na CES sajmu...

TEST: MARANTZ NR1200 STEREO RISIVER – DOBRE STEREO...

Iako kompanija Marantz već godinama proizvodi vrhunske AV...
Ozbiljan kućni sigurnosni sistem ne mora da podrazumeva nered i kablove posvuda. Bežična sigurnosna kamera predstavlja jednostavnije, čistije rešenje koje se instalira i podešava za svega par minuta. Uživajte u istim prednostima koje nude skuplji, profesionalno instalirani sistemi bez toliko maltretiranja. Kako bismo vam pomogli da saznate koje bežične sigurnosne kamere su najbolje za vaš proctor, sastavili smo listu najboljih bežičnih sigurnosnih kamera na osnovu ključnih faktora kao što su kvalitet video snimaka, cena, funkcije i korisničko iskustvo. U nastavku pronađite najbolje bežične sigurnosne kamere za vaš dom i vaše potrebe.

Arlo Pro 4 kamera sa reflektorom

Bilo da je stavite unutra ili napolje, Arlo Pro 4 kamera sa reflektorom biće na visini zadatka, sa rezolucijom 2K HDR i noćnim snimanjem u boji, tako da ćete imati jasnu sliku o tome ko se nalazi na vašem posedu u svako doba dana. Ova kamera ima najširi ugao snimanja od svih bežičnih kamera na našoj listi, omogućavajući vam vidokrug od 160 stepeni. I kada zumirate nešto, slika ostaje jasna i čista. Integrisani reflektor je dodatni bonus i osmišljen je da odvrati neželjene posetioce iznenadnim snopom svetla, dok vam dvosmerni zvuk omogućava da komunicirate sa osobom ispred i iza kamere, a možete uplatiti i mesečnu pretplatu Arlo Secure za detaljne notifikacije. Sa svim ovim funkcijama, Arlo Pro 4 kamera je idealna za srednje i velike prostora. Takođe je i otporna na vremenske uslove i radi unutra i napolju, dok direktna Wi-Fi konekcija garantuje laku instalaciju.

Blink Video Zvono za vrata

Za one koji žele bežičnu sigurnosnu kameru koja služi i kao zvono za vrata tu je Blink Video zvono za vrata sa HD video rezolucijom od 1080p i infracrvenim noćnim snimanjem kao i dvosmernim zvukom za laku komunikaciju. Ako iskoristite integraciju Blink zvona sa asistentom Alexa, možete da koristite svoje Echo uređaje kao interfon preko koga možete komunicirati sa posetiocima. Takođe dobijate i notifikacije o kretanju ispred kamere i integraciju sa aplikacijom Chime. Te personalizovane notifikacije ne samo da vas obaveštavaju kada vam neko pozvoni na vratima, već vam prijavljuju i svako kretanje ispred vrata. Plus možete da personalizujete postavke vezane za privatnost u skladu sa vašim preferencijama. Kada uzmete Blink pretplatu, dobijate opciju da čuvate video klipove.

Google Nest Cam

Zbog svojih pametnih sposobnosti, jednostavnog postavljanja i odličnih recenzija, Google Nest Cam je takođe zaslužila mesto na našoj listi najboljih kućnih sigurnosnih kamera (bežičnih ili onih drugih). Ako uvek želite da zante ko, ili šta, je pred vašim vratima, Google Nest Cam može da razlikuje ljude od životinja pa čak i automobile. Plus imate mogućnost da podeiste zone aktivnosti za poseban nadzor, ako imate određena područja na koja želite posebno da motrite. Kamera može da snima u HD rezoluciji od 1080p uz noćno snimanje, a ima i integrisani zvučnik i mikrofon tako da omogućava dvosmernu komunikaciju. Ova kamera je pogodna kako za spoljašnju tako i za unutrašnju upotrebu i, za razliku od nekih sigurnosnih kamera, ne treba vam pretplata za korišćenje. Korisnici dobijaju tri sata besplatnog snimanja kada skinu Google Home aplikaciju.

Ring Stick Up Cam Battery

Ring Stick Up Cam Battery je najbolja bežična sigurnosna kamera na tržištu koja koristi I maksimizuje sposobnosti asistentkinje Alexa. Ring Stick Up ima HD kameru od 1080p koja se može koristiti u zatvorenom ili napolju i lako se pomera zahvaljujući jednostavnom načinu montiranja. Međutim, mi bismo prioritet stavili na korišćenje napolju zbog lake prenosivosti kamere koja vam omogućava da vidite sve što se dešava u dvorištu iza ili ispred kuće. Zahvaljujući automatskim notifikacijama koje se šalju direktno na vaš telefon, tablet ili Echo uređaj, lako ćete videte ko je pred vašim vratima čak i kada niste kod kuće – a možete i komunicirati s posetiocima na daljinu ako želite. Takođe možete da podesite posebna područja na koja će se fokusirati senzori pokreta, tako da možete da motrite na visokorizična područja. Alexa vas čak glasovno obaveštava kada kamera opazi neko kretanje. Međutim, da biste čuvali video snimke i fotografije neophodno je da uzmete Ring Protect pretplatu.

Ring Spotlight Cam Pro

Ako ste spremni da se malo više iskeširate, Ring Spotlight Cam Pro je premijum bežična sigurnosna kamera koja je premijeru imala u septembru 2022. Godine na sajmu hardvera koji organizuje kompanija Amazon. Njene brojne funkcije uključuju video rezolucije 1080p, vidokrug od 140 stepeni, noćno snimanje u boji i integrisani reflektor koji odvraća provalnike. Ona takođe u sebi ima i neke od najsavremenijih tehnologija, kao što je 3D detekcija pokreta, a pored toga imate i pogled iz ptičije perspektive pa čak i indikaciju putanje koja je korisna, na primer, kada vozač kollima ulazi u zonu detekcije pokreta koju ste postavili. Ova kamera takođe nudi dvosmerni zvuk za lakšu komunikaciju, kao i sigurnosni alarm koji automatski poziva pomoć. [td_smart_list_end]