TOP 5: Seks igračaka za veze na daljinu

Okrenite se ovim pametnim uređajima kako biste održali plamen strasti.

Uspešno održavati vezu na daljinu može biti jedan od najvećih izazova za bilo koga, naročito jer se vaš seksualni život svodi na sporadične kratke posete vašeg partnera. Međutim, seks igračke su odavno evoluirale i prerasle običnu solo zanimaciju i treba da znate da telefonski seks i vreli video pozivi nisu jedini resursi koje imate na raspolaganju u vašoj vezi kada želite da budete intimni. Najbolje daljinske seks igračke mogu da simuliraju različite uzbudljive, erotične trenutke koje delite sa partnerom kada ste uživo zajedno, a pošto su sve ove igračke vrlo tehnološki napredne, vaš partner može da upravlja njima direktno preko svog telefona, čak i kada se nalazi na drugom kraju sveta.

Igračke koje simuliraju vaginalnu, analnu ili oralnu penetraciju kao i one koje stimulišu osetljivi glans i erogene zone mogu dodatno da pojačaju doživljaj koji vam pružaju postojeće metode za intimno druženje na daljinu. To mogu biti glasovne poruke, seks poruke, deljenje privatnih fotografija ili čak video ćaskanje. Tehnologija je dosta napredovala, pa sada možete da povežete mnogo vibratora i drugih uređaja na svoj telefon… što vam omogućava da prepustite kontrolu svom ljubavnom partneru čak i kada ste 5.000 kilometara daleko.

Generalno najbolja daljinska seks igračka

Lovense Nora Rabbit Vibrator

Ovaj „zec“ vibrator donosi prepoznatljiv, oprobani oblik i sve funkcije koje već volite, ali sada sa inovativnom Lovense mobilnom aplikacijom. Dizajniran da se upari sa Lovense Max 2 masturbatorom, Nora reaguje u realnom vremenu na gibanje i druge pokrete tako da svaka igračka simulira seks uživo, uprkos tome što niste fizički zajedno. Zvučna integracija kod Lovense igračaka, uključujući i Noru, olakšava partnerima da upravljaju igračkom putem glasovnih komandi – jedna korisnica je rekla da je njen partner mogao da kontroliše ritam igračke preko Facetime poziva. Spoljašnost igračke se izuzetno lako čisti i održava, a dobro funkcioniše sa lubrikantima na bazi vode kao i onima na bazi gela.

Aplikacije je takođe skroz kul; ako vaš partner kontroliše funkcije, vi ne možete da vidite koji nivo vibracije ili rotacije on bira jer ekran bude potpuno prazan! To iznenađenje daje mu potpunu kontrolu što je super, jer pravi seks tako treba da izgleda ako to želite.

CENA: $119.00

Najbolji daljinski penis masturbator

LOVENSE Max 2

Najpopularnija igračka brenda Lovense za ljude sa penisom je manje penetracioni seks simulator – a više holistički vibrator sa neverovatnim stiskom koji nudi čak i temperaturna podešavanja. Korisnici su rekli da ovaj gedžet pruža osećaj izuzetno personalizovanog ručnog zadovoljavanja zbog čega se izdvaja iz mase sličnih uređaja. Pored Nore ili još jednog Max 2 masturbatora, Lovense vam daje mogućnost da sinhronizujete svaku od igračaka sa ritmom i pokretima partnera, pa zaista deluje kao da doživljavate isti erotizam u tandemu sa partnerom.

CENA: $129.00

Najbolji fleksibilni daljinski vibrator

We-Vibe Nova 2

Ako smatrate da ste fleksibilni, Nova 2 je igračka za vas. Testeri su rekli da ova igračka pruža vibracijski stimulans skoro svim erogenim zonama vagine istovremeno, zahvaljujući motorima u oba „prsta“. A pošto je zadnji deo potpuno fleksibilan i podesiv uz malo pritiska, ova igračka je odlična za žene koje smatraju da kruti vibratori ne odgovaraju obliku i dubini njihove vagine. Kao i druge igračke brenda We-Vibe, i vibratorom Nova 2 možete upravljati daljinskim putem preko We-Vibe aplikacije. Primetićete da dosta „zec“ vibratora deluje standardno, sa istim dizajnom i ne previše fleksibilnosti, oni vam ili odgovaraju ili ne.

CENA: $149.00

Najbolji daljinski vibracioni masturbator

KIIROO Titan

Masturbator Titan kompanije Kiiroo može biti odličan poklon za vašeg muškarca jer možete njime da upravljate na daljinu u trenucima kada ne možete da budete pored svog partnera. On je diskretniji od drugih vibratora i masturbatora sa ove liste, a s druge strane istovremeno može da radi čak devet njegovih vibratora, dok korisnici kažu da je motor dosta tih. A poput drugih Kiiroo proizvoda, ovaj uređaj takođe može da se poveže sa drugim igračkama preko aplikacije FeelConnect. On takođe može da se koristi sa interaktivnim pornografskim materijalom.

Iako je dizajn zaista jednostavan, ovaj uređaj pruža VRLO intenzivne orgazme za koje vam nisu potrebne ruke, pa ih možete koristiti za dodatnu stimulaciju. Dizajn se praktično svodi na gumenu navlaku koja ima vibracione motore celom dužinom tako da vibrira SVUDA, ne samo na jednom mestu.

CENA: $149

Najbolji daljinski simulator oralnog seksa

Satisfyer Curvy 2+

 

Ako vam nedostaje oralni seks, ova igračka na bazi sukcije imitira najbolju praksu ove aktivnosti tako što manipuliše vazduhom oko klitorisa. Mobilna aplikacija ovog brenda (Satisfyer Connect) omogućava partneru da daljinski kontroliše dva različita podešavanja motora sa preko 6 vibracionih šablona. Na raspolaganju imate 11 nivoa intenziteta, tako da možete postepeno da pojačavate uzbuđenje. Šokiraćete se kada spoznate koliko brzo i koliko puta možete da svršite sa ovim uređajem. Vrlo je tih s obzirom na količinu posla koji obavlja a aplikacija je vrlo zabavna za korišćenje.

CENA: $34.48

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde