Pametno rusko zvono kompanije JAXJOX je ulaznica za njihove treninge koji se kupuju na pretplatu

Biznis model kompanije Peloton je primenjen na ruska zvona.

Možda ste već čuli za JAXJOX kao prodavca opreme za kućno treniranje sa zanimljivim imenom, ali ovaj brend je u prošlosti samo flertovao sa tehnologijom. Iako su već imali uspeha sa fitness trackerom i pametnom vagom, u ovoj kompaniji započinju potpuno novi proboj u svet povezanosti na ovogodišnjem CES sajmu potrošačke elektronike, predstavljaući svoje pametno rusko zvono od 349 dolara.

Kao što ste verovatno i pretpostavili, ova alatka prati broj ponavljanja, broj serija kao i vreme provedeno trenirajući; a kada ga postavite na postolje za punjenje, možete da podesite težinu između 5,5 kg i 19 kg. Praćenje vaših treninga je samo jedan deo onoga što ovo rusko zvono nudi. Po ugledu na Peloton i još neke druge brendove, ako uplatite 30 dolara mesečno, kompanija JAXJOX će vam omogućiti pristup treninzima, bilo snimljenim ili uživo, koji će vam pomoći da izvučete maksimum iz svoje opreme.

Kada se ovo rusko zvono pojavi na tržištu, već će imati preko 40 treninga u bazi podataka kojima ćete moći da pristupite, a platforma će organski rasti iz meseca u mesec. Svi podaci koje ovo rusko zvono prikupi će biti pohranjeni u JAXJOX aplikaciji, uz podatke koje su već prikupili merač pulsa i pametna vaga koje proizvodi ova kompanija, kao i eksterni izvori podataka poput Fitbit narukvica, a uskoro i Apple satova.

Softver koji je razvila kompanija JAXJOX će obraditi sve ove podatke i izbaciće vam personalizovan fitnes rezultat koji potom možete da pokušate da popravite. Imajući u vidu sve veću popularnost opreme i pretplatničkih platformi koje zamenjuju iskustvo odlaska u teretanu, logično je to što JAXJOX želi da učini svoju tradicionalnu opremu za vežbanje pametnijom.

Rusko zvono je samo prvi u nizu proizvoda koje imaju u planu da učine pametnim. U skoroj budućnosti ova kompanija namerava da doda penasti valjak i bućice na listu svoje povezane opreme.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

Zapanjujući izgled – TEST: Honor View 20

Honor View 20 je novi top model kompanije...

Uz Samsung uređaje SAT na poklon!

Kompanija Samsung je do pozicije predvodnika globalne industrije...

Test: Jabra Elite 7 Active – Kvalitetna...

Dizajn je jedna od oblasti u kojima je...

Lako izračunajte godišnji porez na dohodak putem aplikacije

Rok za podnošenje poreske prijave za godišnji porez...

Elektromagnetski štapić za lice kompanije Olay pretvara negu...

FaceNavi Smart Wand kompanije Olay nije magično rešenje...

TCL na sajmu CES 2021

TCL 20 5G koji ima veći FHD+ Dotch...

Razlozi da odaberete Urikar AT1 masažni pištolj

Masažni pištolji, poznati i kao perkusioni pištolji ili...

TOP 5: Vodič kroz najbolje gedžete za spavanje...

San. Svima nam je potreban i svi ga...

Marshall slavi 60. godišnjicu sa Black Diamond proizvodima...

Kao što je i očekivano, specifikacije i funkcije...

Novi akcioni heroj – EOS-1D X Mark III

Canon Inc. danas najavljuje razvoj dugo očekivanog aparata...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

TESTIRALI SMO: Jeanneau Merry Fisher 795 Sport –...

Čvrste krmene platforme nalaze se sa obe strane...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon najbolji za...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog...

TESTIRALI SMO: Saxdor 200 Pro Sport –...

Vizuelno gledano, Saxdor 200 je drugačiji od svih...

TESTIRALI SMO: Saxdor 320 GTO – Brže je...

Saxdor 320 GTO je dizajniran je da vaš...

Top lista čamaca za 2023

Sa velikom ležaljkom za sunčanje sa naslonom, kao...

Odabir autopilota

Oni mogu da drže plovilo na unapred podešenom...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...
Možda ste već čuli za JAXJOX kao prodavca opreme za kućno treniranje sa zanimljivim imenom, ali ovaj brend je u prošlosti samo flertovao sa tehnologijom. Iako su već imali uspeha sa fitness trackerom i pametnom vagom, u ovoj kompaniji započinju potpuno novi proboj u svet povezanosti na ovogodišnjem CES sajmu potrošačke elektronike, predstavljaući svoje pametno rusko zvono od 349 dolara. Kao što ste verovatno i pretpostavili, ova alatka prati broj ponavljanja, broj serija kao i vreme provedeno trenirajući; a kada ga postavite na postolje za punjenje, možete da podesite težinu između 5,5 kg i 19 kg. Praćenje vaših treninga je samo jedan deo onoga što ovo rusko zvono nudi. Po ugledu na Peloton i još neke druge brendove, ako uplatite 30 dolara mesečno, kompanija JAXJOX će vam omogućiti pristup treninzima, bilo snimljenim ili uživo, koji će vam pomoći da izvučete maksimum iz svoje opreme. Kada se ovo rusko zvono pojavi na tržištu, već će imati preko 40 treninga u bazi podataka kojima ćete moći da pristupite, a platforma će organski rasti iz meseca u mesec. Svi podaci koje ovo rusko zvono prikupi će biti pohranjeni u JAXJOX aplikaciji, uz podatke koje su već prikupili merač pulsa i pametna vaga koje proizvodi ova kompanija, kao i eksterni izvori podataka poput Fitbit narukvica, a uskoro i Apple satova. Softver koji je razvila kompanija JAXJOX će obraditi sve ove podatke i izbaciće vam personalizovan fitnes rezultat koji potom možete da pokušate da popravite. Imajući u vidu sve veću popularnost opreme i pretplatničkih platformi koje zamenjuju iskustvo odlaska u teretanu, logično je to što JAXJOX želi da učini svoju tradicionalnu opremu za vežbanje pametnijom. Rusko zvono je samo prvi u nizu proizvoda koje imaju u planu da učine pametnim. U skoroj budućnosti ova kompanija namerava da doda penasti valjak i bućice na listu svoje povezane opreme.