Pametno rusko zvono kompanije JAXJOX je ulaznica za njihove treninge koji se kupuju na pretplatu

Biznis model kompanije Peloton je primenjen na ruska zvona.

Možda ste već čuli za JAXJOX kao prodavca opreme za kućno treniranje sa zanimljivim imenom, ali ovaj brend je u prošlosti samo flertovao sa tehnologijom. Iako su već imali uspeha sa fitness trackerom i pametnom vagom, u ovoj kompaniji započinju potpuno novi proboj u svet povezanosti na ovogodišnjem CES sajmu potrošačke elektronike, predstavljaući svoje pametno rusko zvono od 349 dolara.

Kao što ste verovatno i pretpostavili, ova alatka prati broj ponavljanja, broj serija kao i vreme provedeno trenirajući; a kada ga postavite na postolje za punjenje, možete da podesite težinu između 5,5 kg i 19 kg. Praćenje vaših treninga je samo jedan deo onoga što ovo rusko zvono nudi. Po ugledu na Peloton i još neke druge brendove, ako uplatite 30 dolara mesečno, kompanija JAXJOX će vam omogućiti pristup treninzima, bilo snimljenim ili uživo, koji će vam pomoći da izvučete maksimum iz svoje opreme.

Kada se ovo rusko zvono pojavi na tržištu, već će imati preko 40 treninga u bazi podataka kojima ćete moći da pristupite, a platforma će organski rasti iz meseca u mesec. Svi podaci koje ovo rusko zvono prikupi će biti pohranjeni u JAXJOX aplikaciji, uz podatke koje su već prikupili merač pulsa i pametna vaga koje proizvodi ova kompanija, kao i eksterni izvori podataka poput Fitbit narukvica, a uskoro i Apple satova.

Softver koji je razvila kompanija JAXJOX će obraditi sve ove podatke i izbaciće vam personalizovan fitnes rezultat koji potom možete da pokušate da popravite. Imajući u vidu sve veću popularnost opreme i pretplatničkih platformi koje zamenjuju iskustvo odlaska u teretanu, logično je to što JAXJOX želi da učini svoju tradicionalnu opremu za vežbanje pametnijom.

Rusko zvono je samo prvi u nizu proizvoda koje imaju u planu da učine pametnim. U skoroj budućnosti ova kompanija namerava da doda penasti valjak i bućice na listu svoje povezane opreme.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde