Memorija DUPLOG kapaciteta

ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, NAND fleš proizvoda i dodatne opreme za mobilne uređaje, sa zadovoljstvom predstavlja DDR4-3200 U-DIMM i SO-DIMM memorijske module.

Sa testiranim radnim taktom do 3.200 MHz i kapacitetom do 32 GB, moduli su savršeni za sve one koji se bave izradom animacija ili montažom video materijala.

Moduli su kompatibilni s najnovijom trećom generacijom procesora AMD RYZEN THREADRIPPER 3990X i novim matičnim pločama AMD TRX40.

Izrađeni pomoću najnovijih dostignuća u lemljenju i proizvodnji, DDR4-3200 U-DIMM i SO-DIMM memorijski moduli kompanije ADATA nude ukupno 32 GB (16×2) po komadu, udvostručujući kapacitet koji je inače moguće dobiti na platformi s jednim ležištem, postižući maksimum od 256 GB na platformi sa osam ležišta.

Koristeći dizajn sa 288 pinova, radni napon smanjen je sa 1,5 V na DDR3 modulima na 1,2 V, što ne samo da ostvaruje uštedu energije od 20 odsto nego i povećava brzine prenosa podataka.

Kao i svi memorijski moduli kompanije ADATA, i DDR4-3200 U-DIMM/SO-DIMM moduli proizvode se i testiraju uz rigorozan proces kontrole kvaliteta kako bi se osigurale optimalne performanse i stabilan rad.

Osim toga, oni su usklađeni sa standardima JEDEC i RoHS kako bi se garantovala kompatibilnost, stabilnost i manji uticaj na okolinu, a dolaze sa doživotnom garancijom za maksimalno miran san.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Px8 neverovatan zvuk ima svoju cenu

Bowers & Wilkins je napravio Px8 slušalice audiofilskog kvaliteta koje imaju neverovatan zvuk  i zaslužuju mesto...

Podloga za sto koja bežično puni...

Dizajniran kao sve-u-jednom podloga koja se postavlja na vaš radni prostor, JSD istovremeno može puniti sve...

Svilenkasta maska za oči Trinny Woodall...

Iako su sjajne za blokiranje dodatne svetlosti i omogućavanje vašem telu da se prirodno isključi, maske...

Univerzalni dodaci za laptop

Laptopovi su postali toliko moćni i svestrani da brzo zamenjuju stone računare. MacBook Pro se snalazi...

Marshall Motif II ANC: Prvoklasne slušalice...

Marshall je otkrio nove Motif II ANC ušne slušalice, a najistaknutija poboljšanja su u oblastima audio...

Galaxy Z Fold5 ili Galaxy Z...

Oba ova uređaja imaju inovativnu tehnologiju fleksibilnog prikaza za pružanje većeg mobilnog radnog prostora u kompaktnom...

TEST: Samsung Galaxy Tab S9 Ultra...

Tržište tableta je zamrlo. Retko ko plasira sledeći model, još ređe ih neko koristi. Veliki telefoni...

Hi-Files Show sajam 2023. u Beogradu!

Sedamnaesti HI-FILES SHOW, jedini domaći sajam audio i video tehnike sa decenijskom tradicijom, održava se 7....

Jedini laptop s kojim trebate poslati...

Potrebno vam je nešto prenosivo i lagano, ali ne i ono koje ugrožava kvalitet. I pre...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog digitalnog realizma, Galaxy S23 Ultra spreman je da...
ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, NAND fleš proizvoda i dodatne opreme za mobilne uređaje, sa zadovoljstvom predstavlja DDR4-3200 U-DIMM i SO-DIMM memorijske module. Sa testiranim radnim taktom do 3.200 MHz i kapacitetom do 32 GB, moduli su savršeni za sve one koji se bave izradom animacija ili montažom video materijala. Moduli su kompatibilni s najnovijom trećom generacijom procesora AMD RYZEN THREADRIPPER 3990X i novim matičnim pločama AMD TRX40. Izrađeni pomoću najnovijih dostignuća u lemljenju i proizvodnji, DDR4-3200 U-DIMM i SO-DIMM memorijski moduli kompanije ADATA nude ukupno 32 GB (16x2) po komadu, udvostručujući kapacitet koji je inače moguće dobiti na platformi s jednim ležištem, postižući maksimum od 256 GB na platformi sa osam ležišta. Koristeći dizajn sa 288 pinova, radni napon smanjen je sa 1,5 V na DDR3 modulima na 1,2 V, što ne samo da ostvaruje uštedu energije od 20 odsto nego i povećava brzine prenosa podataka. Kao i svi memorijski moduli kompanije ADATA, i DDR4-3200 U-DIMM/SO-DIMM moduli proizvode se i testiraju uz rigorozan proces kontrole kvaliteta kako bi se osigurale optimalne performanse i stabilan rad. Osim toga, oni su usklađeni sa standardima JEDEC i RoHS kako bi se garantovala kompatibilnost, stabilnost i manji uticaj na okolinu, a dolaze sa doživotnom garancijom za maksimalno miran san.