NAJMANJI ROLLS-ROYCE AUTOMOBIL JE DOBIO POSEBAN TRETMAN

Svaki automobil koji je pedantno ručno izrađen u pogonima kompanije Rolls-Royce je, naravno, jedinstven i ima svoju priču i inspiraciju.
Ali jedan projekat rađen po meri vlasnika ima posebno mesto u srcima radnika ove kompanije.

Rolls-Royce SRH pripada bolnici Sveti Ričard u Čičesteru, gde obavlja vrlo važnu ulogu: mladi pacijenti iz pedijatrijskog odeljenja ga koriste da se odvezu do operacione sale kada dođe vreme za njihovu operaciju, umesto da šetaju ili da ih neko gura u kolicima.

Ova jednostavna a genijalna ideja pretvara trenutak koji bi inače bio zastrašujući i pun anksioznosti u pravo nezaboravno i pozitivno iskustvo za decu, njihove roditelje i zaposlene u bolnici.

Otkad je automobil ušao u službu 2017. godine, prevezao je preko 2.000 hrabrih mališana u pravom Rolls-Royce stilu.

Ali neizbežno, jedinstveni uslovi rada – koliko su upoznati u ovoj kompaniji, ne postoji ni jedan Rolls-Royce model koji redovno po hodnicima voze deca bez vozačke dozvole u stanju nervoznog uzbuđenja – uzeli su danak na prelepoj jedinstvenoj karoseriji i boji.

Automobil je zato poslat nazad u pogone brenda Rolls-Royce na prvi servis nakon 100.000 metara, koji su sa puno ljubavi izvršili majstori iz Bespoke tima i drugih tehničkih i zanatskih odeljenja, kako bi ga vratili u prvobitno stanje.

Nakon servisa i popravki, automobil je sada vraćen u bolnicu gde nastavlja da obavlja svoje skromne, ali vrlo značajne obaveze. 

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde