Ultimativni vodič za Instagram profil vašeg ljubimca

Bez obzira na to da li ste ljubitelj pasa ili ste ludi za mačkama, društveni mediji su mesto na kojem možete provesti sate gledajući fotografije najslađih životinja. U 2019. godini, Instagram je postao glavno odredište za deljenje fotografija kućnih ljubimaca, a usled korišćenja više od 250 miliona haštagova kao što su #dogsofinstagram i #catsofinstagram, teško je izdvojiti se iz mase. Sa novom jedinstvenom tehnologijom kompanije Sony Animal Eye Auto Focus, korisnici mogu da naprave savršeno fokusirane fotografije svojih ljubimaca, što znači da naši krzneni prijatelji mogu da dobiju sve lajkove koje zaslužuju.

Kako bi obeležila predstavljanje jedinstvene Animal Eye AF tehnologije, koja odlikuje modele a6400, a7III i a7RIII, kompanija Sony je objavila listu od pet najpraćenijih kućnih ljubimaca u Velikoj Britaniji. Među njima je samojed – „pas koji se smeje“, mekani crni pomeranac i dva putujuća zlatna retrivera.
Od pronalaženja pravih pozadina do obučavanja vašeg psa za poziranje, kompanija Sony vam donosi vrhunski vodič za pretvaranje vašeg kućnog ljubimca u Instagram zvezdu, uz pomoć profesionalnog fotografa za kućne ljubimce Džerara Getingsa (Gerrard Gethings) i kućnih ljubimaca kao što su Doli Pajton i Dante Djuk.

Džerar Getings, fotograf životinjskih portreta, izjavio je: „Fotografisanje životinja se veoma razlikuje od fotografisanja ljudi. Morate da stvorite okruženje u kojem kontrolišete što više elemenata. Trebalo bi da bude mirno i tiho. Trik je da pridobijete pažnju životinje i zadržite je dovoljno dugo da dobijete fotografiju koja vam je potrebna.“

„Kada je kadar postavljen, često imate samo delić sekunde da biste snimili, tako da je dobar fotoaparat veoma važan. Sve današnje fotografije snimili smo Sony fotoaparatima, koristeći njihovu tehnologiju Animal Eye Auto Focus. Fokus je sve, i ova funkcija omogućava fotoaparatu da automatski prati oči životinje, držeći ih u izuzetno oštrom fokusu, što mi dozvoljava da se koncentrišem na dobijanje savršene fotografije“, ističe Getings.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde