Napravite dužinu kabla koja vam je potrebna

Sve dok kabel koji može da menja dužinu ne postane stvarnost, posedovanje više USB kablova različitih dužina biće nužno zlo. Modularni set za produžavanje USB-C kabla kompanije AOHi je ovo drugo ali na modularni način. U pitanju je set kablova sa različitim završecima koji vam omogućava da formirate dužinu koja vam je potrebna.

AOHi Modularni set za produžavanje USB-C kabla sadrži kratki USB-C u Lightning kabel dužine 0,1 m, zatim kratki USB-C u USB-C kabel od 0,1 m, USB-C muški u ženski namotani kabel dužine 1,7 m, USB-C muški u ženski dugački kabel od 0,8 m i navrtanj za spajanje kablova – i sve to je upakovano u elegantnu kutiju za prenošenje.

Sa kablovima koje dobijate u ovom setu imaćete fleksibilnost dužine kabla od 0,1 m do čak 2,6 m. Pored toga, kablovi imaju MFi sertifikat i podržavaju punjenje na 240 W a pokazali su visoku izdržljivost i mogu da podnesu do 30,000 savijanja. Kablovi imaju i E-mark sertifikat koji garantuje stabilno i efikasno punjenje.

Osnovni set se prodaje po ceni već od 89$ u okviru crowdfunding kampanje na Kickstarteru. Ako iskeširate 179$, možete sebi obezbediti set sa gorepomenutim kablovima plus AOHi GaN brzi punjač od 140 W u istoj žutoj boji kao i kablovi.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde