TOP 5: Kućnih tehnoloških uređaja koji služe i kao dekor

Tehnologija ne mora da bude u suprotnosti sa vašim dizajnerskim preferencijama. Od ramova za slike do lampi i noćnih stočića, lako možete da uklopite više tehnoloških gedžeta u svoj prostor i da pritom ostanete verni svom estetskom izrazu.

Na tržištu viđamo sve više brendova i inovacija koji spajaju tehnologiju i estetiku na harmoničan način. Velike tehnološke kompanije kao što su Samsung, Nanoleaf i Amazon prave tehnologiju koja se diskretno uklapa u dekor vašeg doma ili služi kao umetničko delo.

Bez obzira na vaš nivo tehnološke pismenosti ili iskustva sa proizvodima za pametni dom, ovi dekorativni predmeti su puni suptilnih tehnoloških funkcija a pritom će se uklopiti u dizajn vašeg doma.

Moderni pametni ram za gajenje biljaka

Biljke daju vizuelni identitet svakom prostoru, ali zašto ih ne biste postavili na centralno mesto sa ovim dekorativnim pametnim ramom sa svetlom za rast biljaka.? Ovaj čelični ram dimenzija 52 x 43 x 14 cm dolazi u četiri boje, može da se postavi na zid, i ima dugotrajna LED svetla punog spektra koja mogu da rade do 50.000 sati. Kada postavite ram tamo gde želite i ubacite biljke u njega, podesite optimalni raspored i intenzitet osvetljenja preko aplikacije na smartfonu. U kompaniji Modern Sprout preporučuju da podesite osam sati osvetljenja za biljke kojima treba malo svetla, a imate i rasporede od 12 i 16 sati za biljke kojima treba mnogo svetla.

CENA: $ 219.00

MIPOW PLAYBULB pametna LED Bluetooth sveća bez plamena

Bilo da organizujete druženje na otvorenom, uživate kod kuće i ugađate sebi ili želite noćno svetlo koje ne zahteva održavanje, ova pametna sveća bez plamena stvoriće vam željenu atmosferu. PLAYBULB sveća radi isključivo sa pratećom mobilnom aplikacijom i tri AAA baterije sa kojima ovo preslatko svetlo može da sija do 60 dana. Ako se odlučite za više sveća, možete da personalizujete boju vatre na svakoj od njih i napravite poseban obojeni ambijent. A ako vam nedostaje pravi plamen, okrenite sveću naopačke i ubacite sveću u čaši za posebne prilike.

CENA: $ 15.00

Aura Mason ram

Prelepo izrađeni ramovi predstavljaju savršeno mesto za slike vaših najmilijih. Pametni ram kompanije Aura Mason spaja čistu, elegantnu, dvobojnu siluetu i sposobnost otpremanja i deljenja fotografija i video snimaka direktno sa ramom preko Aura aplikacije. Napravite od ovoga jedno interaktivno iskustvo tako što ćete pozvati prijatelje i porodicu da vam pošalju fotografije preko web linka ili na privatnu imejl adresu napravljenu posebno za vaš pametni ram. Ovaj ram takođe nudi vertikalnu i horizontalnu orijentaciju, komande na dodir i podešavanje svetline u odnosu na ambijentalno osvetljenje.

CENA: $ 199

Nanoleaf Elements heksagonalna svetla drvenog izgleda

Učinite vaše pametno osvetljenje centralnom tačkom svog doma sa ovim LED svetlosnim panelima koji su inspirisani prirodom, ali sa sofisticiranim osvrtom na taj trend. Ovaj početni komplet uključuje sedam heksagonalnih LED panela koji imaju izgled prirodnog drveta i emituju umirujuće ambijentalno svetlo. Rasporedite ih kako god želite i upravljajte svetlima preko Nanoleaf aplikacije ili preko dugmića na samim panelima. Takođe možete da podesite da paneli menjaju šablon osvetljenja na osnovu muzike koju slušate. Najlepša stvar kod ovih svetlosnih panela je ta što i kada ih držite ugašenim, taj aranžman i dalje izgleda odlično.

CENA: $ 199.99

LuDela sveća sa daljinskim upravljanjem

Ako volite top sveće ali brinete da biste mogli da zaboravite da ih ugasite, ove punjive sveće vam omogućavaju da uživate u toplini i ambijentu pravog plamena uz povećanu bezbednost. Ova veštačka sveća na daljinsko upravljanje radi od tri do šest meseci nakon što napunite integrisanu punjivu bateriju. Unutar nje nalazi se kertridž sa tečnim parafinom (zamenjiv nakon 50 sati korišćenja) koji je izvor pravog plamena. Podesite tajmer za trajanje plamena od sat vremena do osam sati, nakon čega će se ugasiti, ili pritisnite dugme na daljinskom da ga ugasite.

CENA: $ 99.00

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde