Aqara drajveri za zavese omogućavaju vam da njima upravljate glasovnim komandama

Dizajnirani da idu uz praktično bilo koju vrstu garnišni, Aqara drajveri za zavese su mali robotski batleri koji otvaraju i zatvaraju zavese na vaš zahtev ili u skladu sa rutinama koje ste postavili. Ugrađeni detektor svetla omogućava vam da programirate zavese da se zatvaraju kada je izuzetno sunčan dan, čime možete uštedeti na računima za struju potrebnu za hlađenje prostorija…

Aqara E1 drajver za zavese ima za cilj da poveže ovu jedinstvenu uslugu sa širokim asortimanom proizvoda za pametni dom kao i njihovim Zigbee 3.0 protokolom za pametni dom. E1 drajver za zavese je mali uređaj koji staje na dlan i postavlja se na garnišnu, između nabora ili prstenova na zavesama. Uz pomoć snažnih motora koji mu omogućavaju da pomera zavese niz garnišnu, E1 drajver za zavese može da otvara ili zatvara zavese koliko god je to vama  potrebno. Pored toga što je sam po sebi impresivan uređaj, E1 drajver za zavese je takođe i izuzetno praktičan po pitanju smanjenja potrošnje energije i poboljšanja ukupne efikasnosti domaćinstva.

Različiti dodaci omogućavaju da ga ugradite na najrazličitije garnišne i šine, a interni elektromotor može da pogura zavese težine do 12 kg, čime su pokrivene i deblje, teže zavese. Široka kompatibilnost znači da E1 drajver za zavese funkcioniše sa različitim platformama i asistentima kao što su Apple Home, Alexa, Google Asistent, IFTTT, Aqara Home i mnogi drugi, i za tren oka se integriše u ekosistem vašeg pametnog doma, omogućavajući vam da upravljate njime putem glasovnih komandi, IoT prekidača, aplikacije Aqara ili čak IFTTT rutina. Matter podrška je takođe dostupna u vidu bežičnog ažuriranja nakon zvaničnog predstavljanja Matter specifikacija.

Svaki E1 drajver za zavese dolazi sa baterijom snage 6000 mAh sa kojom može da radi čitavih godinu dana bez punjenja. Praktični USB-C port na bazi vam omogućava da punite drajvere, a aplikacija Aqara Home vam omogućava da pratite sve drajvere za zavese u vašem domu i da daljinskim putem otvarate i zatvarate zavese.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde