IFA 2022: Inovativni Sauberair prečišćivač vazduha je remek delo

Sa ultratankim kućištem od svega 9 cm, Sauberair FLAT može da ukloni 99,9% štetnog dima i čestica, eliminišući širok spektar zagađivača uz minimalnu potrošnju energije. Takođe može da se pohvali dužim životnim vekom filtera u poređenju sa konvencionalnim prečišćivačima.

Uređaj ima integrisane pametne senzore koji očitavaju i prate kvalitet, vlažnost i temperaturu vazduha u zatvorenom a korisnici mogu da provere i menjaju režim filtracije preko aplikacije. Pored prečišćivanja vazduha, FLAT BT ima i integrisani Bluetooth zvučnik koji je optimizovan za maksimalni kvalitet zvuka. Korisnici mogu da puštaju muziku preko ovog stereo zvučnika ili mogu da ga koriste kao alarm za buđenje.

FLAT je takođe i prvi skalabilni prečišćivač na svetu – što znači da dva ova uređaja mogu da se povežu i tada njima može da se upravlja istovremeno. Pored toga, njegov izgleda može da se promeni u skladu sa preferencijama korisnika, kako bi se bolje uklopio u enterijer njegovog doma.

Sa jedinstvenim dizajnom, FLAT je efikasniji i učinkovitiji od drugih modela, prepoznajući protok vazduha kroz filter i obaveštavajući korisnika kada filter treba da se menja.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde