SwitchBot prepravlja pametne zavese da budu jače, tiše i lakše za napajanje

SwitchBot Curtain 3 je najnoviji kontroler pametnih zavesa koji vam omogućava da automatski, ručno ili glasovnim komandama otvorite i zatvorite svoje zavese. Nova generacija je dizajnirana uz sposobnost potiska od 16kg – dvostruko više od onoga što je Curtain 2 mogao da podnese. SwitchBot tvrdi da je u mogućnosti da to postigne a da Curtain 3 ostane tih, a navodno kliza brzinom konstantnom od 5mm/s dok jedva da stvara šum od 25 dB.

Iako punjiva baterija može trajati do osam meseci sa jednim punjenjem, postoji i opcionalni solarni panel koji košta $25 i koji dobija neka svoja unapređenja za ovu novu generaciju, a u kombinaciji sa Curtain 3 trebalo bi da uživate u praktično neograničenom veku trajanja baterije. Solarni panel se pričvršćuje na vrhu, gde skuplja sunčevu svetlost i koristi je da napuni bateriju. Ono što je kul je da pored sunca prikuplja svetlost i iz veštačkih izvora kao što su ulična i unutrašnja rasveta, tako da čak i manje osvetljena područja mogu imati koristi.

Prodaja Curtain 3 počinje od $90. Jedinica se može kontrolisati pomoću pametnih uređaja, kao što su Amazon Alexa, Google Assistant, Siri i SwitchBot Hub.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Veliki transparentni hornski zvučnici za prekrasan...

Daleko smo od vremena kada su zvučnici, posebno oni kod kuće, jednostavno bili dosadne crne kutije...

EcoFlow Wave 2 pametna toplotna pumpa:...

EcoFlow Wave 2 pametna prenosna toplotna pumpa može da zameni i grejalice i klima uređaj, i...

TOP 5: Uređaja visoke tehnologije za...

U našem modernom svetu, dve stvari ostaju konstantne: napredak tehnologije i nakupljanje prašine. Opravdanje je da...

Dyson Airstrait: Vaš frizer će biti...

Ravna, meka kosa koja ostaje takva. Dyson Airstrait je zadovoljstvo, ali ono što će vaša kosa...

iRobot Roomba Combo J9 Plus

Roomba Combo J9 Plus nudi skoro sve što možete poželjeti od visokokvalitetnog robota usisivača i čistača....

TOP 5: pametnih uređaja za kuću...

Mnogi pametni uređaji postali su stalna postavka u modernim domovima tokom cele godine. Koristite svoj pametni...

Ovo je budućnost bežičnog punjenja. Pretvara...

Kada je reč o tehnologiji bežičnog punjenja, videli smo mnogo toga. Postoje Qi punjači i magnetski...

Streamer CXN100 je potpuno mehanički redizajn...

Cambridge Audio je otkrio svoj najnoviji i veoma očekivani muzički streamer srednjeg ranga. Novi model Cambridge...

KEF LSX II LT bežični zvučnički...

Ovaj bežični zvučnički sistem, koristi isti 4,5-inčni 11. generacije Uni-Q drajvera kao iLSX II, pri čemu...

Široki frižider sa zamrzivačem, „A“ EU...

Samsung Electronics Co., Ltd. predstavio je novi, izuzetno energetski efikasan i ekstra široki frižider sa zamrzivačem...
SwitchBot Curtain 3 je najnoviji kontroler pametnih zavesa koji vam omogućava da automatski, ručno ili glasovnim komandama otvorite i zatvorite svoje zavese. Nova generacija je dizajnirana uz sposobnost potiska od 16kg – dvostruko više od onoga što je Curtain 2 mogao da podnese. SwitchBot tvrdi da je u mogućnosti da to postigne a da Curtain 3 ostane tih, a navodno kliza brzinom konstantnom od 5mm/s dok jedva da stvara šum od 25 dB. Iako punjiva baterija može trajati do osam meseci sa jednim punjenjem, postoji i opcionalni solarni panel koji košta $25 i koji dobija neka svoja unapređenja za ovu novu generaciju, a u kombinaciji sa Curtain 3 trebalo bi da uživate u praktično neograničenom veku trajanja baterije. Solarni panel se pričvršćuje na vrhu, gde skuplja sunčevu svetlost i koristi je da napuni bateriju. Ono što je kul je da pored sunca prikuplja svetlost i iz veštačkih izvora kao što su ulična i unutrašnja rasveta, tako da čak i manje osvetljena područja mogu imati koristi. Prodaja Curtain 3 počinje od $90. Jedinica se može kontrolisati pomoću pametnih uređaja, kao što su Amazon Alexa, Google Assistant, Siri i SwitchBot Hub.