SwitchBot prepravlja pametne zavese da budu jače, tiše i lakše za napajanje

SwitchBot Curtain 3 je najnoviji kontroler pametnih zavesa koji vam omogućava da automatski, ručno ili glasovnim komandama otvorite i zatvorite svoje zavese. Nova generacija je dizajnirana uz sposobnost potiska od 16kg – dvostruko više od onoga što je Curtain 2 mogao da podnese. SwitchBot tvrdi da je u mogućnosti da to postigne a da Curtain 3 ostane tih, a navodno kliza brzinom konstantnom od 5mm/s dok jedva da stvara šum od 25 dB.

Iako punjiva baterija može trajati do osam meseci sa jednim punjenjem, postoji i opcionalni solarni panel koji košta $25 i koji dobija neka svoja unapređenja za ovu novu generaciju, a u kombinaciji sa Curtain 3 trebalo bi da uživate u praktično neograničenom veku trajanja baterije. Solarni panel se pričvršćuje na vrhu, gde skuplja sunčevu svetlost i koristi je da napuni bateriju. Ono što je kul je da pored sunca prikuplja svetlost i iz veštačkih izvora kao što su ulična i unutrašnja rasveta, tako da čak i manje osvetljena područja mogu imati koristi.

Prodaja Curtain 3 počinje od $90. Jedinica se može kontrolisati pomoću pametnih uređaja, kao što su Amazon Alexa, Google Assistant, Siri i SwitchBot Hub.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Bose Smart Ultra Soundbar obećava jasan...

Najnoviji Bose Smart Ultra Soundbar obećava vrhunsko zvučno iskustvo uz Dolby Atmos i Bose TrueSpace tehnologiju....

Top 5 razloga zašto AV risiveri...

Zašto AV risiveri - Dekodiranje dekodera Kao što je već spomenuto, gotovo svi današnji AVR-ovi mogu dekodirati...

ErgoSportive pametni krevet koji prati vaš...

ErgoSportive je krevet koji automatski podešava odeljak za glavu i noge, ima ugrađene beskontaktne uređaje za...

Istražite Gillette Intimate i3, i5 kolekciju...

Uz četiri nova proizvoda, Gillette Intimate i3, i5 asortiman je osmišljen za jednostavnije, urednije i sigurnije...

Pametni bar automatski meša 1000 koktela...

Većina proizvoda za automatsko mešanje koktela koje smo videli tokom godina izgledaju pogodno samo za kuhinjski...

Ruarkov R410 je sjajan AiO audiofilski...

Primarno je dizajniran sa streaming opcijom na umu, ali vlasnici će ipak moći da povežu legacy...

Dajte zvuku boju!

Lepo kod hi-fi sistema je njihova modularnost; mnogi audio entuzijasti uživaju u nadogradnji različitih komponenti deo...

Novi Marantz Stereo 70s je AV...

Kada se radi o kućnom bioskopu, većina ljudi želi da se što više približi iskustvu iz...

Zaboravite na staromodne gramofone → RokBlok...

Svako ko je ikada imao kolekciju ploča zna da ti tanki diskovi nisu samo zastareli način...

Izvanredno stilizovani zvučnik Bang & Olufsen...

Najnoviji bežični zvučnik kompanije Bang & Olufsen je oličenje izraza „mali, ali moćan“. Bang & Olufsen...
SwitchBot Curtain 3 je najnoviji kontroler pametnih zavesa koji vam omogućava da automatski, ručno ili glasovnim komandama otvorite i zatvorite svoje zavese. Nova generacija je dizajnirana uz sposobnost potiska od 16kg – dvostruko više od onoga što je Curtain 2 mogao da podnese. SwitchBot tvrdi da je u mogućnosti da to postigne a da Curtain 3 ostane tih, a navodno kliza brzinom konstantnom od 5mm/s dok jedva da stvara šum od 25 dB. Iako punjiva baterija može trajati do osam meseci sa jednim punjenjem, postoji i opcionalni solarni panel koji košta $25 i koji dobija neka svoja unapređenja za ovu novu generaciju, a u kombinaciji sa Curtain 3 trebalo bi da uživate u praktično neograničenom veku trajanja baterije. Solarni panel se pričvršćuje na vrhu, gde skuplja sunčevu svetlost i koristi je da napuni bateriju. Ono što je kul je da pored sunca prikuplja svetlost i iz veštačkih izvora kao što su ulična i unutrašnja rasveta, tako da čak i manje osvetljena područja mogu imati koristi. Prodaja Curtain 3 počinje od $90. Jedinica se može kontrolisati pomoću pametnih uređaja, kao što su Amazon Alexa, Google Assistant, Siri i SwitchBot Hub.