Sonus faber Stradivari – najprefinjeniji nivo visokih performansi

Stradivari predstavlja otelotvorenje filozofije kompanije Sonus faber. Novi Stradivari zvučnik, nazvan po najpoznatijem svetskom proizvođaču violina, Antoniju Stradivariju, predstavlja spoj vizije sna i umetnosti tehnike koja pomera granice inovacije i inženjerstva. Slično kao i model prve generacije, i novi Stradivari koristi legendarni stilski potpis brenda Sonus faber sa perfektnom završnom obradom i premijum drvenim elementima, ali sa novim petougaonim oblikom koji omogućava superiorniji doživljaj slušanja u odnosu na eliptični dizajn prvog modela. Dizajnerima nikada nije lako da iznova osmisle originalni dizajn, i zato kad je se poveo razgovor oko redizajniranja zvučnika Stradivari svi su to videli kao ozbiljan izazov ali su istovremeno bili i vrlo uzbuđeni.

Slušaoci će sada moći da iskuse najprefinjeniji nivo visokih performansi i najsavremeniju zvučnu tehnologiju kompanije Sonus faber preko druge generacije zvučnika Stradivari. On je pedantno izrađen koristeći najnaprednije zvučne tehnologije koje brend ima na raspolaganju i nudi sledeće glavne funkcije:

  • Podešivač niskih frekvencija: sistem koji nudi potpunu kontrolu nad podešavanjem zvukova ultraniskog opsega čime se stvara neprikosnoveni zvučni doživljaj i beskompromisna optimizacija odziva prostorije.
  • Antirezonantna organska korpa: funkcija u okviru vufera koja je posebno dizajnirana izbegne vibracije koje stvara membrana vufera.
  • Tehnologija Clepsydra: funkcija koja je dizajnirana kako bi bas refleks mogao da maksimizuje niske frekvencije i istovremeno zadrži dužinu kanala.
  • Tehnologija INTONO: funkcija koja garantuje najprirodniju moguću reprodukciju srednjih frekvencija, značajno umanjujući veličinu i filtracione komponenete crossovera.

Zvučnik Stradivari druge generacije biće dostupan u crvenoj, wenge i grafitnoj boji po maloprodajnoj ceni od 45.000£.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde