Lawn Mower 2.0 je trimer za sve vaše potrebe koje se tiču muškog uređivanja „tamo dole“

Muškarci, prekinite da koristite vaše trimere za bradu za sređivanje vaše donje regije. To ne samo da nije sanitarno, već je i potpuno bespotrebno – postoje gedžeti koji su napravljeni isključivo za „donje šišanje“. Jedan od najnovijih električnih trimera za regiju ispod pojasa je nedavno dobio svoje drugo izdanje, u pitanju je Lawn Mower 2.0 kompanije Manscaped.

Za razliku od trimera koji služe za pravljenje „fade“ frizure, Lawn Mower 2.0 je dizajniran za korišćenje na najosetljivijim delovima vašeg tela i donosi „skinsafe“ funkciju koja sprečava posekotine na vašim preponama. Ovaj trimer takođe ima i funkciju koja eliminiše čupanje i zapinjanje koje se često sreće kod drugih električnih trimera, a pritom je i vodootporan, što znači da možete da se brijete pod tušem.

Lawn Mower 2.0 ima sistem za jednostavnu zamenu oštrica, dva češljića koja mogu da se podese na četiri dužine, i ergonomsku dršku koja onemogućava da vam trimer isklizne iz ruke i pruža dodatnu kontrolu dok se brijete.

Sa ovim trimerom zaista nema posekotina ili čupanja, samo čisto i precizno brijanje za relativno kratko vreme. Definitivno je bolje nego da baratate makazama ili brijačem tamo dole. Čišćenje Lawn Mowera 2.0 je takođe prosto k’o pasulj. S obzirom na to da je vodootporan, sve što treba da uradite jeste da ga isperete vodom i otresete i spremni ste za sledeće štucovanje, ali ako ste pedantni, možete i podrobnije da ga očistite koristeči četkicu.

I za kraj, ovaj trimer je bežičan, što vam omogućava da sa neverovatnom lakoćom doprete do svih delova koje inače možda ne biste mogli da dohvatite jer vas kabel u tome sprečava.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde