TAG Heuer X Mario Kart hronografi

Činjenica je da neće svi kolekcionari luksuznih satova, koji su ujedno i fanovi Super Maria, biti oduševljeni pametnim satom sa temom Super Maria. Da ne pominjemo to što pametni satovi ne drže cenu kao stari dobri ručni časovnici.

Ljubitelji energičnog, neustrašivog Super Maria prepoznaće svog omiljenog crtanog lika kako preuzima jednu od čuvenih Tag Heuer kolekcija, koja je baš prikladno posvećena trkanju. Dva nikad pre viđena dizajna postignuta su zahvaljujući bliskog saradnji timova kompanija Tag Heuer i Nintendo, koji su personalizovali svaki detalj na ovim satovima. Ti časovnici naglašavaju zajedničke teme koje dele kolekcija Tag Heuer Formula 1 i serija Mario Kart, a to su: adrenalin, brzina, takmičarski duh i želja za pobedom.

Oba modela dolaze sa crnim kaišem od teleće kože, sa kontrastnim crvenim šavovima i postavom, kao i posebnim reljefnim šablonom. Dizajn zaokružuje sklopiva kopča – napravljena od čelika na hronografu i od titanijuma na modelu sa turbijonom – koja je personalizovana Mariovim simbolom „M“.

TAG Heuer Formula 1 x Mario Kart satovi biće dostupni u ograničenoj seriji. Model Chronograph će koštati 4.300$ dok će Chronograph Tourbillon koštati solidnih 25.600$.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde