Specijalno dizajnirani za rad od kuće

Najnoviji LG monitori LG UltraFine™ Display (model 32UQ85R) i LG DualUp monitor (model 28MQ780), dizajnirani su tako da zadovolje potrebe profesionalnih korisnika širom sveta.

Novi LG UltraFine Display je monitor namenjen profesionalcima poput umetničkih direktora, grafičkih dizajnera, foto/video urednika i strimera. Sa ekranom od 32 inča, 4K UHD (3,840 x 2,160) rezolucijom, Nano IPS crni (Black) panel sa 2000:1 kontrastom i 98 odsto pokrivenosti DCI-P3 raspona boja, korisnici dobijaju duboku crnu uz živopisne i verodostojne boje koje ne gube na kvalitetu čak ni kada se gledaju u širokom uglu pri različitim ambijentalnim uslovima.

LG DualUp Monitor ima Nano IPS ekran sa jedinstvenim odnosom širine i visine 16:18 – što je novina na tržištu monitora. Osim veće produktivnosti i udobnosti, model LG 28MQ780 dodatno pruža i veću fleksibilnost zahvaljujući LG Ergo postolju koje zauzima manje prostora, jer se bezbedno pričvršćuje za većinu stolova.

„Premium monitori kompanije LG za 2022. donose vrhunski kvalitet slike, uz karakteristike i funkcije koje mogu da zadovolje potrebe kako profesionalnih, tako i onih korisnika koji rade od kuće“, rekao je Seo Yang-jae, viši potpredsednik i šef IT poslovne jedinice kompanije LG Electronics Business Solutions. „Ovi proizvodi, koji su osvojili CES nagrade za inovaciju, su primeri naše posvećenosti da istražimo nove oblike i funkcionalnosti monitora, kako bismo proširili i ojačali jedan od naših vodećih asortimana“ dodao je Yang-jae.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde