Samsung Wind-Free Deluxe

Kompanija Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. (SEACE) zvanično je predstavila novi model zidnih klima uređaja Wind-Free™ Deluxe, sa jedinstvenom tehnologijom hlađenja i funkcijama za pametno upravljanje.

Kada se radi o VRF sistemima (sistemi promenljivih fluida), Samsung proširuje svoju liniju zidnih jedinica na srednje i velike privredne objekte, poput hotela i poslovnih zgrada, dok Wind-Free™ Deluxe tehnologija u EHS toplotnim pumpama (sistem ekonomičnog grejanja) omogućava uspostavljanje sveobuhvatnog rešenja za grejanje i hlađenje stambenih prostora.

„Predstavljanjem nove linije Samsung klima uređaja ranije ove godine, ojačali smo svoju ulogu predvodnika na tržištu inovativnih proizvoda za hlađenje i grejanje. Međutim, naš cilj oduvek je bio da Wind-Free™ tehnologiju učinimo dostupnom široj javnosti, a uz najnoviji Deluxe model u mogućnosti smo da tako nešto i ostvarimo“, istakao je Xavier Feys, potpredsednik sektora pretprodaje, razvoja poslovanja i korisničkih usluga u SEACE.

Wind-Free™ Deluxe je, slično zidnim modelima za stambene primene, opremljen jedinstvenom tehnologijom koja dom čini znatno prijatnijim i udobnijim, uz pomoć više hiljada mikroskopski sitnih otvora za ujednačenu distribuciju svežeg vazduha.

Pri korišćenju Wind-Free™ režima, vazduh se tiho i lagano distribuira, čime se stvara „okruženje bez strujanja vazduha“.

Upravljanje Wind-Free™ Deluxe tehnologijom odvija se preko žičanih ili bežičnih jedinica, opremljenih unapređenim funkcijama za regulaciju unutrašnjeg vazduha.

Takođe, moguće je i daljinsko rukovanje jedinicom i njen nadzor putem aplikacije SmartThings, kao i Bixby glasovnih komandi, što korisnicima omogućava da uključuju i isključuju klima uređaj, biraju željeni režim hlađenja, zakazuju izvršavanje radnji i nadgledaju potrošnju struje.

Uz nosač sa točkićima, za koji su potrebna samo dva šrafa, nova Wind-Free™ Deluxe jedinica konstruisana je tako da montaža i servisiranje budu još lakši i brži u odnosu na uobičajene zidne modele. Rezultat je čak 45 odsto kraće vreme montaže nego kod konvencionalnih modela.

U sklopu asortimana EHS moguće je kombinovati Wind-Free™ Deluxe sa sistemom TDM Plus, koji kombinuje sisteme vazduh-voda (A2W) i vazduh-vazduh (A2A), pružajući sveobuhvatno rešenje za klimatizaciju doma.

Mogu se koristiti tokom čitave godine za hlađenje, kao i podno i radijatorsko grejanje.
Takođe, moguće je maksimalno iskoristiti potencijal sistema povezivanjem na pametnu mrežu ili solarne panele.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde