Robusni pametni sat GS Pro

HONOR sat GS Pro sa svojim izvanrednim funkcijama omogućio je igračima Teqball-a da poboljšaju svoje perfomanse, zahvaljujući brojnim naprednim funkcijama koje uključuju više od 100 fitnes aktivnosti.

Uz pomoć HONOR GS Pro i mnogih intuitivnih zdravstvenih funkcija sportisti su bili u stanju da prate otkucaje srca, potrošnju kalorija ali i stres, koji je prisutan na svakom sportskom događaju.

HONOR GS Pro, opremljen i moćnom baterijom sa autonomijom od čak 25 dana, kao jedan od najizdržljivijih uređaja ove vrste na tržištu, pokazao se kao savršena pratnja za izazove koje pruža jedan mladi i energični sport.

Jedinstveni robusni dizajn pametnog sata HONOR GS Pro i čak 14 podeoka na skali vojnog testa MIL-STD-810G omogućili su takmičarima da dosegnu najbolje sportske rezultate bez bojazni da će doći do oštećenja tokom zahtevnih i nepredvidivih aktivnosti koje diktira Teqball.

Istovremeno, novinari i članovi Teqball tima bili su u prilici da se upoznaju i sa vrhunskim perfomansama Honor ES pametnog sata.

Sa trendi AMOLED displejem od 1.64 inča, 95 programa za vežbanje i čak 12 vođenih programa vežbi, poput sagorevanja masti i treninga za trbušne mišiće, širokog dijapazona moćnih funkcija za praćenje aktivnosti i zdravlja, HONOR ES pametni sat pomaže korisnicima da usklade svoje fizičko i mentalno zdravlje, noseći trendi uređaj koji je cenovno pristupačan.

Prednarudžbina za oba sata počela je već od 08.10. i traje do 18.10.2020 u Gigatronu, Tehnomaniji, Tehnomediji, WinWin i Dr Techno prodajnim mestima.

Cena Honor Watch GS Pro sata iznosi 38.990 dinara, a cena Honor Watch ES iznosi 16.990 dinara.

Uz svaku kupovinu sata na poklon uz GS Pro dobijaju se Honor Magic Buds slušalice, a uz kupovinu ES dobijaju se Honor True Choice bežične slušalice.
U ponudi se nalazi samo crna varijanta sata.

U MTS prodajnim mestima prednarudžbina važi samo za Honor GS Pro.

U Telenoru prodaja sata počinje 19.10. , a prvih 30 kupaca dobija i Honor Magic Buds slušalice.

Oba modela se nalaze u prodaji od 19. Oktobra.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde