Prvi na svetu RF objektiv

Canon Europe, svetski lider u proizvodnji objektiva, pušta u prodaju RF 70-200mm F2.8L IS USM i RF 85mm F1.2L USM DS, potvrđujući svoju posvećenost izbacivanju šest RF objektiva za EOS R sistem na tržište u toku 2019. godine.

Kompletirajući Canon-ovu F2.8L seriju „trojstva“ za RF nosač, RF 70-200mm F2.8L IS USM najkraći i najlakši izmenljivi objektiv na svetu sa žižnom daljinom od 70-200mm f/2.8 za fotoaparate sa izmenljivim objektivima sa 35-milimetarskim senzorom za sliku punog kadra. RF 85mm F1.2L USM DS nalazi se u novoj RF liniji proizvoda kao dopunski objektiv za RF 85mm F1.2L USM.

Zajednička im je ista optička izvrsnost, ali zahvaljujući dodatom Canon-ovom jedinstvenom DS premazu, RF 85mm F1.2L USM DS ne pravi kompromise po pitanju kvaliteta, istovremeno postižući željeni izgled mekanog bokea.

Zahvaljujući svojim sposobnostima plitke dubine polja, on je savršen izbor za snimanje portreta sa blagim pozadinama koji privlače pažnju i fokus na subjekta.

Oba objektiva se pridružuju Canon-ovoj inovativnoj liniji RF objektiva, omogućavajući fotografima i videografima da zabeleže veoma kvalitetne fotografije i video zapise u okviru svih žanrova – od pejzaža i arhitekture do portreta i prirode ili sportova i medija.

Pružajući neverovatan kvalitet, izdržljivost i svestranost, sada postoji objektiv za sve fotografe – od entuzijasta do profesionalaca – koji žele da prošire svoje veštine i da zabeleže zadivljujuće snimke pomoću EOS R sistema u bilo kojem scenariju snimanja.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde