Pirelli predstavlja tubeless gume za bicikl

Ova nova serija je dizajnirana u skladu sa poslednjim ETRTO standardom za drumske tubeless gume

U kompaniji Pirelli smelo tvrde da obe nove gume iz ove serije nadmašuju performanse bilo kojih guma koje su prethodno napravili, uključujući i njihove clincher i tubular gume.

Model P Zero Race TLR je naslednik popularne Pirelli P Zero Velo clincher gume.

P Zero Race TLR je nova univerzalna tubeless guma za treninge i trke, koja pokušava da izbalansira nizak otpor kotrljanja i visoko prianjanje sa dugovečnošću i zaštitom od bušenja.

Ova guma koristi najsavremeniju Pirelli Smart EVO gumenu smesu i novo TechWall+ kućište sa 120 vlakana po inču, sa laganim slojem za zaštitu od bušenja koji je smešten između kućišta i gume.

Guma ima šaru sličnu onoj na modelu P Zero Velo, koristi istu SmartEVO gumenu smesu i novo TechWall+ kućište sa 120 vlakana po inču, ali nema sloj za zaštitu od bušenja kako bi se smanjili otpor kotrljanja i masa.

I pored toga, Pirelli tvrdi da zaštita od bušenja nije potpuno ugrožena jer tubeless kućište i sredstvo za zaptivanje pružaju određen nivo zaštite, naročito u poređenju sa sličnim laganim clincher ili tubular gumama.

S obzirom na to da je dosta drumskih bicikala tek nedavno počela da nudi klirens za gume veći od 25 do 28 mm, ova informacije će se verovatno pokazati kao korisna za svakoga ko poseduje bicikl koji je stariji od dve godine.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde