Najbolji fitnes uređaji koji prate vaš san i kako da iskoristite podatke sa tih uređaja

San je nešto neverovatno individualno.

Trebali biste da obratite pažnju onda kada se probudite sveži i proverite šta tada kažu podaci. Jedini solidan podatak koji zaista možete da pratite jest vreme provedeno u krevetu, a onda taj podatak možete da iskoristite da dođete do broja sati koliko ste zapravo spavali.

Druge stvari, poput ciklusa sna, prekida sna i navika pre spavanja su samo neki zgodni podaci iz kojih možete izvući neke lične zaključke.
Ovo su pet uređaja koji će vam pružiti detaljne podatke tako da možete da počnete da pratite kako spavate.

Prostirka kompanija Withings i Nokia koja prati vaš san

Sleep Tracking Pad (Prostirka koja prati san) je nešto što ćete koristiti svake noći – postavite je ispod dušeka, a ona će vam izbaciti različite podatke preko Health Mate aplikacije. Ne morate uopšte da razmišljate o svojoj prostirci, što je jedan od razloga zašto je odlična.

Možete da upalite aplikaciju u bilo koje doba dana i ona će se povezati sa uređajem preko Wi-Fi signala i moći ćete da vidite tačno koliko sati ste spavali prethodne noći. Svako jutro dobijate izveštaj koji pokazuje koliko dugo ste spavali, koliko puta ste se budili, koliko vremena vam je trebalo da zaspite i kada ste ustali.

CENA: 185 $

Postavi odgovor

molimo, unesite komentar!
unesite ime