F1 simulator će vam uzburkati krv u žilama dok se borite za pol poziciju

Kompanija Memento Exclusives je udružila snage sa šampionskim F1 timom Oracle Red Bull Racing kako bi zajedno napravili simulator Formule 1 u punoj veličini. Ovi simulatori koji koštaju 99.999,00 funti NISU isti kao oni koje koriste vozači, ali u organizaciji F1 Authentics kažu da su „vrlo slični“ drugim simulatorima koje je razvila kompanija CAD koristeći kompozitne alate kako bi napravila obrasce koji se potom pretvaraju u kalupe od ugljeničnih vlakana pomoću autoklava.

Simulator bolida po imenu 2022 Oracle Red Bull RB18 je „šampionsko izdanje“ koje ima nos i prednja krila bolida eksponata, zbog čega simulator deluje još realnije. Hardverske komponente uključuju zakrivljene AOC gejming ekrane i zvučnike, a za prostorni zvuk je zadužen sistem ozvučenja Z906 Ultimate THX. Nije napomenuto koji brendovi su bili zaduženi za pedale i upravljački sistem, a to su dve najvažnije karakteristike svakog trkačkog simulatora.

Oni koji bi želeli da uštede koji dolar mogu da se opredele za „Race Edition“ simulatora 2022 Oracle Red Bull RB18 bez prednjeg dela. F1 Authentics takođe nudi standardno Playseat Formula Red Bull Racing sedište po nešto razumnijoj ceni kao i oficijelnu repliku Halo sistema.

Jedini izbor koji vi morate da napravite je između šeme bojenja koju je koristio Maks Ferštapen ili Serđo Perez te sezone.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde