TOP 5: MOTOCIKLI SA SAJMA MOTOCIKALA U MILANU ZA 2019.!

U moto svetu, sajam motocikala u Milanu, ili EICMA, je najbolja izložba na planeti. Održava se u ogromnom Rho Fiera izložbenom centru u Milanu, prostire se u nekoliko paviljona i mogli biste komotno da prepešačite nekoliko kolimetara u jednom danu, a da ne obiđete sve izložene modele.

Svi najveći svetski proizvođači donose svoje koncepte i nove modele na EICMA sajam, a tu je i bezbroj redizajniranih modela kao i onih sa malim prepravkama.
U nastavku ćete naći motocikle koji imaju dobre šanse za uspeh – ili one koji su inovatori u nekom pogledu.

Husqvarna Norden 901 koncept

Nakon što su zadivili posetioce prethodnih sajmova sa modelima Vitpilen i Svartpilen, u kompaniji Husqvarna su usmerili pažnju na tržište enduro motocikala sa dvocilindarskim modelom Norden 901.

Stajlnig ovog modela je čist i originalan, a specifikacije nagoveštavaju ozbiljne sposobnosti – počevši sa prednjim točkom od 21 inča i zadnjim od 18 inča. U matičnoj kompaniji KTM znaju kako da naprave kroserice, tako da se od modela Norden dosta očekuje.

Ne pominje se datum početka proizvodnje, ali Husqvarna uglavnom pretvara svoje koncept modele u serijske – a to može samo biti dobra vest za konzervativno tržište enduro motocikala.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde