MONDIAL DE L’AUTO 2022: Jeep električni nastup u Parizu 2022.

Brend Jeep će imati 100 odsto električni nastup na Sajmu automobila u Parizu 2022. (Mondial de L’Automobile 2022), sa štandom potpuno posvećenim prikazu potpuno novog i potpuno električnog modela Jeep Avenger, prvog električnog vozila na baterije (BEV) ovog brenda.

Štand će imati energetičan, živopisan i vizuelno dinamičan izgled sa prikazom kamenitog terena, kako bi se omogućila odgovarajuća pozadina za predstavljanje modela Jeep Avenger medijima i javnosti.  Potpuno električni model Jeep Avenger ponudiće brendu Jeep sposobnosti koje su po meri evropskog tržišta, sa električnom autonomijom od 400 kilometara, u kombinaciji sa modernim i tehnološki naprednim enterijerom, sa puno prostora za ljude i prtljag.

Novi Avenger biće prikazan tokom konferencije za štampu koju će održati Kristijan Munije, glavni izvršni direktor brenda Jeep, u 14 časova 17. oktobra. Kupci mogu da rezervišu prvu verziju novog BEV odmah nakon konferencije za štampu.

„Novi Jeep Avenger predvodiće dolazak portfelja potpuno novih Jeep električnih vozila na baterije u Evropu,“ rekao je Kristijan Munije, glavni izvršni direktor brenda Jeep.  „Nudi sposobnosti brenda Jeep koje su po meri tržišta i tokom njegovog predstavljanja na Sajmu automobila u Parizu, pokazaćemo zašto je potpuno električni Jeep savršena alternativa ostalim igračima u segmentu.  Jeep Avenger je miljokaz za naše planove za rast na ključnim evropskim tržištima, kao što je Francuska i na našem putu da postanemo vodeći brend terenaca sa nultim emisijama na svetu.“

Plan brenda Jeep za potpuno električnu ponudu, predstavljen u septembru, nadovezuje se na ovaj 4xe momentum i zahteva razvoj portfelja sposobnih, potpuno električnih vozila za Evropu.  Brend će predstaviti vozila sa nultim emisijama u Evropi do 2025, sa ponudama u segmentima glavnim za prodaju, uključujući modele Jeep Recon i Wagoneer S, dva potpuno nova i potpuno električna vozila koja će se takmičiti u globalnom segmentu terenaca srednje veličine.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde