Klipsch Cinema 1200 Sound Bar uz Dolby Atmos donosi bioskopski doživljaj

Klipsch je izbacio novi sound bar, koji će se svrstati u višu klasu u njihovoj ponudi audio uređaja za kućni bioskop. U skladu sa svojim imenom, Klipsch Cinema 1200 dolazi sa 1200 W snage i faktorom oblika od 54 inča. Pored samog glavnog soundbar zvučnika, takođe dobijate i kompletan paket za prostorni zvuk zahvaljujući paru bežičnih satelitskih zvučnika koji se nadovezuju na bežični sabvufer.

Sve je napravljeno od premijum materijala, sa drvenom strukturom, presvlakom od tkanine i metalnim detaljima.

Dolby Atmos je definitivno jedan od najvećih aduta, a Klipsch Cinema 1200 svakako isporučuje rezultate na tom frontu kao prvi uređaj ovog brenda sa tim faktorom oblika koji sadrži dati audio standard. Soundbar dolazi sa postavkom kanala 5.1.4 upakovanom u njegov elegantni dizajn, pružajući sveobuhvatni prostorni zvuk pored zvuka iznad glave za maksimalno udubljujući doživljaj gledanja filmova.

Tu je i premijum daljinski koji automatski zasvetli kada ga podignete, što je nova funkcija koja svakako daje celom paketu na šarmu.
Pored opsežnog seta funkcija u zvučnom domenu, Klipsch nastavlja sa omogućavanjem mnogobrojnih opcija za povezivanje i integrisanom funkcionalnošću za strimovanje. U srži ovog uređaja nalazi se najnoviji eARC HDMI standard koji omogućava pravi Dolby Atmos zvuk i do 8K HDR video protok sa jednim HDMI kablom.

Ali za vlasnike pametnih domova koji žele da integrišu sve u ostatak svoje postavke tu je i podrška za Alexu i Google Asistenta kao i višesobni zvuk zahvaljujući Wi-Fi povezivanju i eternetu.

Klipsch Cinema 1200 isporučuje široku zvučnu pozornicu uparenu sa jakim basovima koji nadopunjuju zvučni profil umesto da ga nadjačavaju. Filmska muzika i drugi zvučni efekti zvuče apsolutno fantastično a govor je zaista nijansiran, naročito u scenama gde neko govori ko je izvan ekrana a aspekt prostornog zvuka dolazi do maksimalnog izražaja.

Potpuno novi Klipsch Cinema 1200 Sound Bar je dostupan na web prodavnici ovog brenda.

Cena uređaja iznosi 1.799 dolara, što se moglo i očekivati od flegšip modela kao što je ovaj.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde