Uzbudljivi XBOOM zvučni doživljaj

Raznovrstan, sve veći asortiman audio proizvoda uživanje u slušanju podiže na novi nivo

Naziv XBOOM postao je sinonim za snagu i kvalitet, pomažući brendu LG da stekne dominantan položaj u kategorijama audio mini komponenti i all-in-one jedinica. Najnoviji XBOOM proizvodi ostaju verni identitetu brenda, odlikujući se snažnim zvukom uz neprikosnoven kvalitet i lakoću korišćenja. Porodica XBOOM proizvoda obuhvata mini komponente i all-in-one jedinice, XBOOM Go prenosne Bluetooth zvučnike i XBOOM AI ThinQ pametne zvučnike. Savršen za društvena okupljanja svih vrsta, bilo da je reč o žurci napolju, manjem okupljanju kod kuće ili najveselijoj proslavi u klubu, LG XBOOM obezbeđuje zabavu bez prestanka uz eksplozivan zvuk i funkcije optimizovane za žurku.

U osnovi brenda LG XBOOM nalazi se neumorno stremljenje kompanije LG da pruži vrhunski audio kvalitet koji maksimalno poboljšava uživanje u slušanju. Nova vodeća XBOOM mini komponenta (model CL98 ) odlikuje se dobrom izlaznom snagom od 3.500W i uključuje Compression Horn radi generisanja jasnijeg, detaljnijeg audio signala na višim frekvencijama.

Ekskluzivni XBOOM (model OL100) kompanije LG pruža robusnu izlaznu snagu od 2.000W, upotrebom sopstvene komponente Blast Horn – savijenog vazdušnog kanala iza drajvera koji je dizajniran kako bi pravio pritisak akustičnog zvuka usmeravanjem vazduha kroz kanal koji ga pojačava – u cilju poboljšanja reprodukcije visokih frekvencija i performansi u pogledu basa, čime stvara zvuk koji korisnici mogu da osete kao što mogu i da ga čuju. On takođe pruža Meridian Mode, razvijen u saradnji sa ekspertima iz čuvene britanske kompanije Meridian Audio. Ovo ekskluzivno podešavanje zvuka obezbeđuje jasnije vokale i bas sa boljim odzivom, što savršeno odgovara audiofilima koji uživaju u slušanju muzike dok se odmaraju kod kuće.

Još jedan novi XBOOM dizajn podržava aptX™ HD kodek za audio striming visoke rezolucije bez gubitaka kvaliteta preko Bluetootha, reprodukujući zvuk sa neverovatnim nivoom vernosti u cilju zadovoljavanja najzahtevnijih audiofila. Pored toga, unapređeni Wireless Party Link omogućava međusobno povezivanje više zvučnika, čime pruža još impresivniji zvučni doživljaj.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde