TOP 5: Alternativnih aplikacija galerija za bolje upravljanje fotografijama

Zato što zaslužujete bolje od sistemske aplikacije sa vašeg telefona

Neke od aplikacija ispod su odlični kandidati da postanu vaša sledeća omiljena galerijska aplikacija.

Simple Gallery – Photo and Video Manager & Editor

Simple Gallery će vam definitivno biti jedan od favorita na ovoj listi. Veoma je jednostavna za korišćenje, ima odličan odziv i ima zgodne funkcije kao što su obrada fotografija, pristup skrivenim folderima i podržava razne vrste fajlova uključujući RAW, SVG, GIF, panoramic itd.

Takođe u okviru aplikacije imate i kantu za smeće koja vam omogućava da vratite slike koje ste greškom obrisali.

Ova aplikacija je apsolutno bez reklama, a pro verzija vam donosi još više zgodnih funkcija, kao što su zaštita pristupa aplikaciji preko PIN-a ili otiska prsta, kao i opcija da pravite tajne foldere.

Nažalost, kompanija koja je razvila ovu aplikaciju kaže da će u budućnosti ukinuti podršku za besplatnu verziju, ali s obzirom da aplikacija košta oko 1 dolar, definitivno se isplati isprobati je.

CENA: BESPLATNO

Camera Roll – Gallery

Camera Roll nudi slične funkcije kao i QuickPic aplikacija uz jednostavan interfejs koji je lak za korišćenje.

Aplikacija je brza i nudi neke napredne funkcije, poput obrade EXIF podatak i pravljenja virtuelnih albuma u kojima možete da spojite više fascikli u jednu.

Ova aplikacija se pokazala kao malo manje pouzdana od konkurentske Simple Gallery po pitanju skrivenih foldera, pa morate ručno da je terate da proverava skrivene foldere kada je upalite, zbog čega se ova aplikacija znatno sporije učitava.

Pored toga, definitivno je vredi uzeti u razmatranje kao alternativu koja bi mogla da zameni vašu sistemsku aplikaciju za fotografije.

CENA: BESPLATNO

Memoria Photo Gallery

Memoria je jedna od galerijskih aplikacija sa najlepšim interfejsom i najviše opcija za personalizaciju.

Ova aplikacija ne samo da izgleda prelepo i jednostavna je za korišćenje, već i dolazi sa naprednim funkcijama, uključujući privremenu kantu za smeće, sposobnost da sakrije albume ili stavi osetljive slike u kriptovani sef.

Ako volite da gledate fotografije na TV-u, ova aplikacija takođe podržava i Google Cast i omogućava vam da slike gledate na velikom ekranu.

Nažalost, besplatna verzija sadrži reklame, a neke funkcije su rezervisane isključivo za Pro verziju koja košta 2 dolara.

CENA: BESPLATNO

F-Stop Gallery

F-Stop je verovatno najkompletnija aplikacija na ovoj listi. Ona nudi opciju za pretragu fotografija na osnovu metapodataka, uključujući rejting i model fotoaparata, prikaz mape, pametne albume i zaštitu putem lozinke.

Izgled može opsežno da se personalizuje, a F-Stop nudi mogućnost da pravite potfoldere, što je veoma praktično ako imate mnogo slika na vašem telefonu.

Nažalost, većina ovih naprednih funkcija je dostupno u Pro verziji koja košta čak 5 dolara.

CENA: BESPLATNO

Gallery Go by Google Photos

Mnogi od nas koriste Google Photos zbog jednostavnosti ove aplikacije i njene sposobnosti da automatski organizuje fotografije po lokaciji i da čak i prepoznaje lica.

Međutim, ne žele svi da im slike budu otpremljene na oblak, pogotovo kada znaju da će ih obraditi algoritam koji će prepoznati ko je na njima.

Srećom, Gallery Go nudi slično iskustvo na vašem telefonu i radi oflajn, što štedi internet i eliminiše probleme vezane za privatnost.

Ova aplikacija može automatski da organizuje vaše slike i snimke u sledeće kategorije: Ljudi, selfi snimci, priroda, životinje, dokumenti, video snimci i filmovi. Pored toga, ova aplikacija nudi i alatke za obradu koje će unaprediti vaše fotografije u svega nekoliko klikova.

CENA: BESPLATNO

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde