Kada se spoji vrhunsko kuvanje i vrhunski fudbal…

Vrhunski sportski učinak uvek je išao paralelno sa zdravom i nutritivnom ishranom.

Na početni period od tri godine zaključen je sporazum o partnerstvu između vodećeg svetskog proizvođača premium kućnih aparata i trenutno najuspešnijeg fudbalskog kluba u Evropi.

Na centralnim lokacijama FK Bayern Munich, Miele će ubuduće pripremati kulinarske užitke za goste i posetioce.

Tradicija duga 120 godina, istančan osećaj za kvalitet i usmerenost na uspeh na nacionalnom i međunarodnom nivou – FK Bayern Munich i Miele imaju mnogo zajedničkog.

Sada su ova dva vrhunska brenda ušla u partnerstvo koje kombinuje nadahnjujući sport svetske klase sa inovativnom tehnologijom i zadovoljstvom na najvišim nivoima.

U ovoj i sledeće dve sezone, Miele će opremiti sedište FK Bayern Munich u Säbener St., novi FK Bayern vodeći projekat u centru Minhena i salon u Allianz Areni aparatima za kuvanje, stvarajući pri tom prvoklasne kulinarske užitke za sve prijatelje i partnere.

Novi salon Miele u Allianz Areni, sa svojim nesvakidašnjim ambijentom, biće završen u novembru.

Na odabranim utakmicama na domaćem terenu gosti i partneri FK Bayerna moći će da uživaju u jedinstvenoj gurmanskoj usluzi, sa ekskluzivnim jelovnicima koji sadrže jela koja se brzo i savršeno spremaju na samoj lokaciji, i to uz korišćenje Miele Dialogue rerne.

U danima bez sportskih događaja, salon Miele pruža idealno okruženje za jednu od najinovativnijih nemačkih škola kuvanja, na čijem je čelu šef Kevin von Holt iz Hamburga.

Tamo je von Holt već bio izuzetno uspešan u vođenju škole gurmanskog kuvanja i u organizovanju vrhunskih kulinarskih i lajfstajl događaja gde, pre svega, akcenat stavlja na prirodni ukus svežih regionalnih sastojaka.

„Oduševljeni smo našim partnerstvom sa jednim od najimpresivnijih fudbalskih klubova na svetu“, kaže dr Axel Kniehl, izvršni direktor za marketing i prodaju Miele Group. „Biti „zauvek bolji“ i usmeriti pogled na sve nove inspirativne ciljeve umesto da živimo od stare slave je ono što karakteriše obe strane. Kroz našu saradnju, posebno želimo da ponudimo izvrsne kulinarske doživljaje partnerima i navijačima FK Bayern“.

Jörg Wacker, predsednik FK Bayern-a odgovoran za internacionalizaciju, strategiju i trgovinu, dodaje: „Veoma sam ponosan što smo uspeli da pridobijemo kompaniju Miele i što su postali naš partner. Miele i FK Bayern imaju mnogo zajedničkog: dva brenda svetske klase sa tradicijom dugom više od 120 godina koja je obeležena uspehom, kreativnošću i inovacijama. Ovo novo partnerstvo dokaz je činjenice da je budućnost moguće oblikovati čak i u doba Covida“.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde