Najbrža grafenska eksterna baterija na svetu napuniće vaš telefon i laptop za tren oka

Srećom po nas, eksterne baterije su doživele značajan napredak, a to se najbolje može videti po inovativnoj BOLD 2 grafenskoj eksternoj bateriji koja smelo zalazi tamo gde nijedna eksterna baterija pre nje nije išla i brzo puni do čak 6 različitih uređaja istovremeno, uključujući MacBook koji može da napuni do 50% za svega 30 minuta!

Ova ultrabrza eksterna baterija koristi litijum-polimer-grafenske kompozitne ćelije, koje predstavljaju tehnologiju koja je sve popularnija u prenosivim baterijama, kako bi vam pružila sve što možete poželeti od jedne eksterne baterije. Jedinstvena svojstva grafena omogućavaju joj da efikasnije plasira više snage, što posledično dovodi do bržeg punjenja. MacBook je mačiji kašalj za eksternu bateriju BOLD 2 koja ga napuni od 0% do 50% za pola sata, skoro kao da ste ga utakli u utičnicu. Štaviše, svaki laptop koji može da se puni preko USB-C porta moći će da uživa u jednakoj nezavisnosti od utičnica, zahvaljujući USB-C portu od 140W.

Različiti uređaji se pune različitom brzinom, naravno, a BOLD 2 eksterna baterija je pokrila sve baze. Dva USB-C porta od 30W dovoljna su za većinu telefona, dronova i dodataka, ali tu je i port od 100W za uređaje koji troše više energije kao što su tableti i ručne gejming konzole. Na raspolaganju imate i MagSafe punjač za kompatibilne telefone i još jedan posebno namenjen Apple satu, da ne morate da se bakćete sa kablovima kada poželite da ga napunite na brzinu. To je ukupno 290W snage, cifra kojom nijedna druga eskterna baterija ne može da se pohvali, što čini BOLD 2 zaista najbržom grafenskom eksternom baterijom na svetu.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Nije naučna fantastika, mašina koja reprodukuje...

Da li ste se ikada probudili posle intenzivnog sna, ali niste mogli da se setite ni...

Šta je aptX? Objašnjenje Bluetooth audio...

Ako ste ozbiljni po pitanju muzike, verovatno ste svesni da bežične slušalice nisu uvek impresivne kao...

Da li kupovati telefon sa 3.5...

Postojalo je vreme kada je direktno priključivanje na slušalice bilo jedini način da se ostvari slušanje...

GoPro Hero 12 Black –...

GoPro Hero 12 Black - TECH Hero 12 Black nudi nekoliko funkcija koje bi mogle biti zanimljive...

Px8 neverovatan zvuk ima svoju cenu

Bowers & Wilkins je napravio Px8 slušalice audiofilskog kvaliteta koje imaju neverovatan zvuk  i zaslužuju mesto...

Podloga za sto koja bežično puni...

Dizajniran kao sve-u-jednom podloga koja se postavlja na vaš radni prostor, JSD istovremeno može puniti sve...

Natasha: Bamboo Smart Travel gitara

Koncept Natasha putujuće gitare ili tihe gitare je prilično pametan. Akustične gitare se oslanjaju na rezonancu kako...

Svilenkasta maska za oči Trinny Woodall...

Iako su sjajne za blokiranje dodatne svetlosti i omogućavanje vašem telu da se prirodno isključi, maske...

Univerzalni dodaci za laptop

Laptopovi su postali toliko moćni i svestrani da brzo zamenjuju stone računare. MacBook Pro se snalazi...

Marshall Motif II ANC: Prvoklasne slušalice...

Marshall je otkrio nove Motif II ANC ušne slušalice, a najistaknutija poboljšanja su u oblastima audio...
Srećom po nas, eksterne baterije su doživele značajan napredak, a to se najbolje može videti po inovativnoj BOLD 2 grafenskoj eksternoj bateriji koja smelo zalazi tamo gde nijedna eksterna baterija pre nje nije išla i brzo puni do čak 6 različitih uređaja istovremeno, uključujući MacBook koji može da napuni do 50% za svega 30 minuta! Ova ultrabrza eksterna baterija koristi litijum-polimer-grafenske kompozitne ćelije, koje predstavljaju tehnologiju koja je sve popularnija u prenosivim baterijama, kako bi vam pružila sve što možete poželeti od jedne eksterne baterije. Jedinstvena svojstva grafena omogućavaju joj da efikasnije plasira više snage, što posledično dovodi do bržeg punjenja. MacBook je mačiji kašalj za eksternu bateriju BOLD 2 koja ga napuni od 0% do 50% za pola sata, skoro kao da ste ga utakli u utičnicu. Štaviše, svaki laptop koji može da se puni preko USB-C porta moći će da uživa u jednakoj nezavisnosti od utičnica, zahvaljujući USB-C portu od 140W. Različiti uređaji se pune različitom brzinom, naravno, a BOLD 2 eksterna baterija je pokrila sve baze. Dva USB-C porta od 30W dovoljna su za većinu telefona, dronova i dodataka, ali tu je i port od 100W za uređaje koji troše više energije kao što su tableti i ručne gejming konzole. Na raspolaganju imate i MagSafe punjač za kompatibilne telefone i još jedan posebno namenjen Apple satu, da ne morate da se bakćete sa kablovima kada poželite da ga napunite na brzinu. To je ukupno 290W snage, cifra kojom nijedna druga eskterna baterija ne može da se pohvali, što čini BOLD 2 zaista najbržom grafenskom eksternom baterijom na svetu.