Mobilna revolucija i kod nas!

Kompanija Huawei predstavila je danas lokalnom tržištu 5G uređaje iz portfolia koji je svoju svetsku premijeru doživeo nedavno u Barseloni.

Uređaji koji su danas predstvaljeni su HUAWEI Mate Xs – koji je na tržište doneo revoluciju u oblasti sklopivih uređaja; HUAWEI MatePad Pro 5G – vodeći 5G tablet koji nudi vrhunsko iskustvo svih scenarija; HUAWEI Sound X zvučnik, ali i prenosivi laptop HUAWEI MateBook.

Svi ovi uređaji su deo Huawei ekosistema i prvi koji su u potpunosti bazirani na najnovijem sistemu mobilnih usluga, što je i jedan od povoda da Huawei predstavnicima IT medijske scene predstavi i Huawei AppGallery – zvaničnu prodavnicu aplikacija koja se nalazi na Huawei Mobile Services.

Pored prezentacije uređaja, prisutni su imali priliku da upoznaju i najmlađeg predstavnika P40 serije – Huawei P40 Lite, čija se premijera očekuje u bliskoj budućnosti.

Danijela Jovanović, direktor marketinga Huawei Srbija ovom prilikom je rekla: „Svakim danom težimo da zahvaljujući inovacijama, ljubiteljima brenda pružimo najkvalitetnije korisničko iskustvo. Uz Huawei Mobile Services platformu i AppGallery prodavnicu aplikacija na našim uređajima, revolucija u svetu inovacija i tehnologije je stigla.“

IT mediji imali su priliku da i kroz radionice upoznaju najnovije Huawei uređaje kao i Huawei Mobile Services platformu i App Gallery, ali i da naruče specijalno kreirane koktele putem Multi Screen Collaboration funkcije za višestruku upotrebu ekrana, koja potrošačima pruža besprekorno iskustvo rada na više uređaja.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Univerzalni dodatak za laptop

Laptopovi su postali toliko moćni i svestrani da brzo zamenjuju stone računare. MacBook Pro se snalazi...

Marshall Motif II ANC: Prvoklasne slušalice...

Marshall je otkrio nove Motif II ANC ušne slušalice, a najistaknutija poboljšanja su u oblastima audio...

Galaxy Z Fold5 ili Galaxy Z...

Oba ova uređaja imaju inovativnu tehnologiju fleksibilnog prikaza za pružanje većeg mobilnog radnog prostora u kompaktnom...

TEST: Samsung Galaxy Tab S9 Ultra...

Tržište tableta je zamrlo. Retko ko plasira sledeći model, još ređe ih neko koristi. Veliki telefoni...

Hi-Files Show sajam 2023. u Beogradu!

Sedamnaesti HI-FILES SHOW, jedini domaći sajam audio i video tehnike sa decenijskom tradicijom, održava se 7....

Jedini laptop s kojim trebate poslati...

Potrebno vam je nešto prenosivo i lagano, ali ne i ono koje ugrožava kvalitet. I pre...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog digitalnog realizma, Galaxy S23 Ultra spreman je da...

Nagrada Ibi Metstrade 2022 sajma za...

Direktorka dizajna kompanije Sea Ray, Keri Fodor i viša industrijska dizajnerka kompanije Brunswick Boat Group, Kristin...

TEST: Samsung Galaxy Z Fold5 –...

Dok god Kinezi masovno ne izvoze ovakve telefone, ostali imaju šanse da se konsoliduju i pripreme...

IFA 2023: Dizajniran kako bi udovoljio...

HONOR V Purse pretvara preklopni pametni telefon u ultimativni mode detalj koji spaja fizičko i digitalno,...
Kompanija Huawei predstavila je danas lokalnom tržištu 5G uređaje iz portfolia koji je svoju svetsku premijeru doživeo nedavno u Barseloni. Uređaji koji su danas predstvaljeni su HUAWEI Mate Xs – koji je na tržište doneo revoluciju u oblasti sklopivih uređaja; HUAWEI MatePad Pro 5G - vodeći 5G tablet koji nudi vrhunsko iskustvo svih scenarija; HUAWEI Sound X zvučnik, ali i prenosivi laptop HUAWEI MateBook. Svi ovi uređaji su deo Huawei ekosistema i prvi koji su u potpunosti bazirani na najnovijem sistemu mobilnih usluga, što je i jedan od povoda da Huawei predstavnicima IT medijske scene predstavi i Huawei AppGallery – zvaničnu prodavnicu aplikacija koja se nalazi na Huawei Mobile Services. Pored prezentacije uređaja, prisutni su imali priliku da upoznaju i najmlađeg predstavnika P40 serije – Huawei P40 Lite, čija se premijera očekuje u bliskoj budućnosti. Danijela Jovanović, direktor marketinga Huawei Srbija ovom prilikom je rekla: „Svakim danom težimo da zahvaljujući inovacijama, ljubiteljima brenda pružimo najkvalitetnije korisničko iskustvo. Uz Huawei Mobile Services platformu i AppGallery prodavnicu aplikacija na našim uređajima, revolucija u svetu inovacija i tehnologije je stigla.“ IT mediji imali su priliku da i kroz radionice upoznaju najnovije Huawei uređaje kao i Huawei Mobile Services platformu i App Gallery, ali i da naruče specijalno kreirane koktele putem Multi Screen Collaboration funkcije za višestruku upotrebu ekrana, koja potrošačima pruža besprekorno iskustvo rada na više uređaja.