Mobilna revolucija i kod nas!

Kompanija Huawei predstavila je danas lokalnom tržištu 5G uređaje iz portfolia koji je svoju svetsku premijeru doživeo nedavno u Barseloni.

Uređaji koji su danas predstvaljeni su HUAWEI Mate Xs – koji je na tržište doneo revoluciju u oblasti sklopivih uređaja; HUAWEI MatePad Pro 5G – vodeći 5G tablet koji nudi vrhunsko iskustvo svih scenarija; HUAWEI Sound X zvučnik, ali i prenosivi laptop HUAWEI MateBook.

Svi ovi uređaji su deo Huawei ekosistema i prvi koji su u potpunosti bazirani na najnovijem sistemu mobilnih usluga, što je i jedan od povoda da Huawei predstavnicima IT medijske scene predstavi i Huawei AppGallery – zvaničnu prodavnicu aplikacija koja se nalazi na Huawei Mobile Services.

Pored prezentacije uređaja, prisutni su imali priliku da upoznaju i najmlađeg predstavnika P40 serije – Huawei P40 Lite, čija se premijera očekuje u bliskoj budućnosti.

Danijela Jovanović, direktor marketinga Huawei Srbija ovom prilikom je rekla: „Svakim danom težimo da zahvaljujući inovacijama, ljubiteljima brenda pružimo najkvalitetnije korisničko iskustvo. Uz Huawei Mobile Services platformu i AppGallery prodavnicu aplikacija na našim uređajima, revolucija u svetu inovacija i tehnologije je stigla.“

IT mediji imali su priliku da i kroz radionice upoznaju najnovije Huawei uređaje kao i Huawei Mobile Services platformu i App Gallery, ali i da naruče specijalno kreirane koktele putem Multi Screen Collaboration funkcije za višestruku upotrebu ekrana, koja potrošačima pruža besprekorno iskustvo rada na više uređaja.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde