IFA 2020: LG poziva ljubitelje tehnike širom sveta na IFA 2020 onlajn sajam

Kompanija LG Electronics (LG) će predstaviti svoju viziju za dom budućnosti na sajmu IFA 2020, koji se po prvi put održava virtuelno u svojoj 96-godišnjoj istoriji.

Pod parolom Život je lep od kuće, LG onlajn izložbeni štand će omogućiti posetiocima da istraže najnovije inovacije kompanije iz udobnosti svojih domova i sa mobilnih uređaja.

Konferencija za medije na IFA 2020 onlajn sajmu će se održati u Messe Berlin izložbenom prostoru 3. septembra u 11 časova po centralno-evropskom vremenu i uživo prenositi na LG globalnom YouTube kanalu.

Pod parolom Život je lep od kuće, dr I.P. Park, tehnički direktor kompanije LG Electronics, predstaviće viziju budućnosti kako bi potrošači širom sveta uživali u bezbednijem i prijatnijem životu kod kuće dok se privikavaju na nove navike u životu.

LG ThinQ Home rešenje, sa svetskom premijerom na IFA 2020, je inovativni odgovor kompanije na novonastalu situaciju i uzbudljiva vizija izgleda našeg života u budućnosti.

Nakon otkazivanja IFA sajma u Berlinu ove godine, LG je kreirao sopstveni fizički izložbeni prostor u Južnoj Koreji kako bi pokazao kako LG proizvodi besprekorno rade zajedno u cilju pružanja najboljeg mogućeg iskustva potrošačima.

Tom prilikom, pop-zvezda iz Južne Koreje Henri Lau će povesti posetioce na virtuelnu turu četvorospratne kuće naglašavajući sve načine na koji dom doprinosi udobnosti i maksimalnoj održivosti pomoću LG tehnologije.

Tura ovog doma će biti propraćena interaktivnim prikazom porodice koja stanuje u LG domu, a koji gledaoci mogu prilagoditi prema svom izboru.

Pored izložbenog prostora za pametne domove i interaktivnog video sadržaja, virtuelni IFA štand kompanije LG će pružiti savršeno interaktivno iskustvo i pokazati kako ova kompanija čini život u domu što opuštenijim i efikasnijim.

Posetioci IFA 2020 virtuelnog štanda kompanije LG takođe mogu saznati sve o prednostima kompletnog asortimana uređaja za pametni dom krećući se kroz nekoliko različitih zona.

„Iako bismo radije učestvovali pod drugačijim okolnostima, uzbuđeni smo što ćemo biti deo onlajn sajma IFA 2020 kako bismo sa potrošačima širom sveta podelili našu viziju za zdraviji i neuporedivo udobniji dom“, rekao je Kim Jin-hong, šef Centra za globalni marketing kompanije LG Electronics. „Zahvaljujući našoj snazi u AI tehnologiji i dizajnu orijentisanom na ljude, kreiramo u potpunosti integrisani paket proizvoda i usluga koji olakšava život, rad i opuštanje u domu”.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde