Hublot Big Bang Unico Ledger je tradicionalni sat za kripto milionere

Ovaj sat spaja naprednu kripto tehnologiju i tradicionalnu veštinu izrade satova. Postoje tri osnovna elementa u paketu Big Bang Unico Ledger: sat, Ledger Nano X kripto novčanik ograničene serije i posebna kutija za sat od safirnog stakla.

Najupečatljiviji detalj na satu je visokokontrastna korona od „elektruma“, legure prirodnog zlata i srebra koju su koristila Lidijska društva oko 580. do 590. godine p.n.e. kako bi izradili najstarije pronađene novčiće na svetu. Što se sata tiče, odeljenje za istraživanje i razvoj kompanije Hublot razvilo je posebnu nerđajuću verziju te legure koja se sastoji iz mešavine zlata i srebra u odnosu 50/50.

U paketu sa satom dobija se i Ledger and Hublot Nano X, kripto ključ ograničene serije koji će biti dostupan isključivo uz ovaj sat. Nano X je najpoznatiji novčanik za digitalna sredstva kompanije Ledger. U pitanju je hardver sa podrškom za Bluetooth koji služi za bezbedno enkriptovanje, čuvanje i upravljanje kripto proizvodima. I sat i novčanik dolaze u posebnoj prezentacionoj kutiji napravljenoj od providnog zatamnjenog safirnog stakla koje je izabrano kako bi se ilustrovala transparentnost i bezbednost blokčejn tehnologije i decentralizovanih valuta.

Kutija takođe predstavlja ironični pogled na čvrstu, nekada neprobojnu prirodu tradicionalnih trezora i sefova koji nemaju nikakvu funkciju kada su u pitanju digitalna sredstva.

U kompaniji Hublot se nadaju da će Big Bang Unico Ledger ostati upamćen u istoriji kao revolucionarni sat – prvi koji je na savršeni način spojio luksuzno časovničarstvo i naprednu kripto tehnologiju.

Sat je dostupan odmah, po ceni od 28.300$, a da li ćete moći da ga platite eterijumom ili bitkoinom ostaje da se vidi.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde