Makita DCM501Z mobilni aparat za kafu je savršen za kampovanje

Kafa može biti gorivo koje pokreće civilizovani svet, ali čak i kada napustite civilizaciju zarad kampovanja u divljini, to neće magično ukloniti vašu potrebu za jutarnjom kofeinom. Kada se suočite sa životom u divljini, i dalje možete napraviti kafu na vatri kao kauboji, ali to traje dugo i pravi malo nereda. Osim toga, jedina druga očigledna opcija je da ponesete puno unapred flaširanih napitaka od kafe, ali kvalitet tih napitaka može varirati i možda neće biti dovoljno kvalitetni i zdravi kad im stigne na red da ih pijete.

Umesto svih tih nezgrapnih metoda, najbolji scenario bio bi da stavite malo mlevene kafe u aparat i pustite kafu da se sama napravi, isto kao što pravite kafu kod kuće. Naravno, tradicionalni aparat za kafu zahteva strujno napajanje, koje nećete pronaći u šumi, ali zahvaljujući posebnom uređaju brenda Makita, možete dobiti svoju jutarnju šoljicu kafe čak i kada nema utičnice kilometrima oko vas.

Makita DCM501Z aparat za kafu za izlete na otvorenom osmišljen je za optimalno pripremanje kafe u pokretu. Koristeći snagu Makita baterija od 18V LXT serije, ovaj prenosivi sifon je potpuno samodovoljan – jednostavno postavite bateriju od 5 Ah LXT, i možete dobiti do tri šoljice vruće kafe.

Makita DCM501Z

Korišćenjem specijalnog trajnog filtera za kapljanje, možete staviti omiljenu kafu ili pojedinačne kesice u posudu, bez potrebe za upotrebom papirnih filtera. Dodajte malo vode u rezervoar, sačekajte pet minuta, i voilà, sveža kafa baš kao što biste je dobili kod kuće. Sve dok imate snage u bateriji i vodu u rezervoaru, možete nastaviti da kuvate kafu, mada ako voda ponestane, automatska funkcija za zaštitu od suvog ključanja će bezbedno zaustaviti aparat, dok se ne doda šta fali. Što se tiče baterije, budući da aparat za kafu radi na Makita jedinstvenim baterijskim paketima, jednostavno stavite novi paket kada se prvi isprazni i imaćete stalno snabdevanje tamnom tečnošću.

DCM501Z aparat za kafu za izlete na otvorenom osmišljen je da bude što kompaktniji, ali da istovremeno obavlja svoj posao. Aparat teži samo 2,2 kg, zajedno sa baterijskim paketom, tako da vam neće biti potrebno naprezanje leđa dok ga nosite svuda.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Top 5: Gedžeta koje svaki putnik...

Postoji mnoštvo uređaja, gedžeta i proizvoda koji će olakšati vaše sledeće putovanje. Ovo je definitivna lista...

Dron TY-3R je u osnovi leteći...

Kada je sigurnost na otvorenoj vodi u pitanju, svaka sekunda je važna. Što brže možete stići...

MOONDROP MIAD01 5G SMARTPHONE HIFI AUDIO...

Gotovo svi moderni pametni telefoni fokusirani su na sliku. Čudno je, međutim, da ne postoji telefon...

HONOR je na VivaTech događaju predstavio...

Globalni tehnološki brend HONOR debitovao je na VivaTech događaju, jednom od najvećih tehnoloških u Evropi. Tokom...

Najbolji način za nadogradnju zvuka na...

Fiio je ponovo uspeo sa KA11. USB DAC početnog nivoa ima metalno kućište i odličan kvalitet...

Možete dobiti kompletniju sliku zdravlja sa...

Garmin predstavlja još jedan alat za korisnike koji žele da prate svoje zdravlje preko pametnog monitora...

Za slušaoca orijentisanog na detalje

U čast 100. godišnjice Beyerdynamic-a, slušalice DT 770 Pro X LE u vrednosti od 199 dolara...

Oxa trener za disanje: dišite bolje,...

Oxa Breathing Coach nudi rafiniranu aplikaciju sa različitim vežbama, pružajući trenutne povratne informacije kako bi se...

TOP 5: Mobilnih projektora koji rade...

Mobilni projektori su odličan način da nosite veliki ekran sa sobom gde god da idete, i...

Sve više ljudi odbacuje roming planove...

Putujete van zemlje? Možda biste trebali nabaviti putnu eSIM karticu umesto da se odlučite za roming...
Kafa može biti gorivo koje pokreće civilizovani svet, ali čak i kada napustite civilizaciju zarad kampovanja u divljini, to neće magično ukloniti vašu potrebu za jutarnjom kofeinom. Kada se suočite sa životom u divljini, i dalje možete napraviti kafu na vatri kao kauboji, ali to traje dugo i pravi malo nereda. Osim toga, jedina druga očigledna opcija je da ponesete puno unapred flaširanih napitaka od kafe, ali kvalitet tih napitaka može varirati i možda neće biti dovoljno kvalitetni i zdravi kad im stigne na red da ih pijete. Umesto svih tih nezgrapnih metoda, najbolji scenario bio bi da stavite malo mlevene kafe u aparat i pustite kafu da se sama napravi, isto kao što pravite kafu kod kuće. Naravno, tradicionalni aparat za kafu zahteva strujno napajanje, koje nećete pronaći u šumi, ali zahvaljujući posebnom uređaju brenda Makita, možete dobiti svoju jutarnju šoljicu kafe čak i kada nema utičnice kilometrima oko vas. Makita DCM501Z aparat za kafu za izlete na otvorenom osmišljen je za optimalno pripremanje kafe u pokretu. Koristeći snagu Makita baterija od 18V LXT serije, ovaj prenosivi sifon je potpuno samodovoljan - jednostavno postavite bateriju od 5 Ah LXT, i možete dobiti do tri šoljice vruće kafe.
Makita DCM501Z
Korišćenjem specijalnog trajnog filtera za kapljanje, možete staviti omiljenu kafu ili pojedinačne kesice u posudu, bez potrebe za upotrebom papirnih filtera. Dodajte malo vode u rezervoar, sačekajte pet minuta, i voilà, sveža kafa baš kao što biste je dobili kod kuće. Sve dok imate snage u bateriji i vodu u rezervoaru, možete nastaviti da kuvate kafu, mada ako voda ponestane, automatska funkcija za zaštitu od suvog ključanja će bezbedno zaustaviti aparat, dok se ne doda šta fali. Što se tiče baterije, budući da aparat za kafu radi na Makita jedinstvenim baterijskim paketima, jednostavno stavite novi paket kada se prvi isprazni i imaćete stalno snabdevanje tamnom tečnošću. DCM501Z aparat za kafu za izlete na otvorenom osmišljen je da bude što kompaktniji, ali da istovremeno obavlja svoj posao. Aparat teži samo 2,2 kg, zajedno sa baterijskim paketom, tako da vam neće biti potrebno naprezanje leđa dok ga nosite svuda.