Makita DCM501Z mobilni aparat za kafu je savršen za kampovanje

Kafa može biti gorivo koje pokreće civilizovani svet, ali čak i kada napustite civilizaciju zarad kampovanja u divljini, to neće magično ukloniti vašu potrebu za jutarnjom kofeinom. Kada se suočite sa životom u divljini, i dalje možete napraviti kafu na vatri kao kauboji, ali to traje dugo i pravi malo nereda. Osim toga, jedina druga očigledna opcija je da ponesete puno unapred flaširanih napitaka od kafe, ali kvalitet tih napitaka može varirati i možda neće biti dovoljno kvalitetni i zdravi kad im stigne na red da ih pijete.

Umesto svih tih nezgrapnih metoda, najbolji scenario bio bi da stavite malo mlevene kafe u aparat i pustite kafu da se sama napravi, isto kao što pravite kafu kod kuće. Naravno, tradicionalni aparat za kafu zahteva strujno napajanje, koje nećete pronaći u šumi, ali zahvaljujući posebnom uređaju brenda Makita, možete dobiti svoju jutarnju šoljicu kafe čak i kada nema utičnice kilometrima oko vas.

Makita DCM501Z aparat za kafu za izlete na otvorenom osmišljen je za optimalno pripremanje kafe u pokretu. Koristeći snagu Makita baterija od 18V LXT serije, ovaj prenosivi sifon je potpuno samodovoljan – jednostavno postavite bateriju od 5 Ah LXT, i možete dobiti do tri šoljice vruće kafe.

Makita DCM501Z

Korišćenjem specijalnog trajnog filtera za kapljanje, možete staviti omiljenu kafu ili pojedinačne kesice u posudu, bez potrebe za upotrebom papirnih filtera. Dodajte malo vode u rezervoar, sačekajte pet minuta, i voilà, sveža kafa baš kao što biste je dobili kod kuće. Sve dok imate snage u bateriji i vodu u rezervoaru, možete nastaviti da kuvate kafu, mada ako voda ponestane, automatska funkcija za zaštitu od suvog ključanja će bezbedno zaustaviti aparat, dok se ne doda šta fali. Što se tiče baterije, budući da aparat za kafu radi na Makita jedinstvenim baterijskim paketima, jednostavno stavite novi paket kada se prvi isprazni i imaćete stalno snabdevanje tamnom tečnošću.

DCM501Z aparat za kafu za izlete na otvorenom osmišljen je da bude što kompaktniji, ali da istovremeno obavlja svoj posao. Aparat teži samo 2,2 kg, zajedno sa baterijskim paketom, tako da vam neće biti potrebno naprezanje leđa dok ga nosite svuda.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Da li udobno slušate?

Da li su vaše bežične slušalice gotovo stalno u ušima? Ako ne pristaju savršeno, slušanje tokom...

Elektrificirana trenerka za vežbanje stimuliše vaše...

EMS trening odela stimulišu mišiće elektricitetom kako bi se povećao nivo napetosti i otpora tokom intenzivnih...

Top Tech: Samsung Galaxy S24 Ultra...

A kako se stiže do te titule? Znanjem i lepim vaspitanjem! Samsung već godinama, pa i...

Samsung Galaxy S24 Ultra – Najnaprednije...

U dinamičnom svetu tehnologije, konstantno svedočimo inovacijama i lansiranjima novih uređaja od strane različitih kompanija. Jedan...

Sonyjeva gaming marka ponovo se upliče...

Sony nije stran audio proizvodima, a najnoviji izdanak iz njegovog Inzone brenda namenjenog igračima nudi mnogo...

HONOR Magic6 Pro: Redefinisanje budućnosti fotografije...

U cilju pružanja transparentnog uvida u impresivne specifikacije kamere na najnovijem modelu HONOR Magic6 Pro, kompanija...

Best Buy: Samsung Galaxy S24 ...

Galaxy S24 je odličan izbor za ljubitelje Androida, sa izuzetnom optimizacijom baterije, vrhunskim performansama i elegantnim...

TECNO revolucionarno iskustvo prostornog zvuka

Inovativni tehnološki brend TECNO objavio je partnerstvo s kompanijom Dolby Laboratories, liderom u iskustvima uživanja u...

Savijeno tehnološko čudo – Tecno Phantom...

TECNO, od nedavno jedan od TOP 5 brendova u industriji mobilnih tehnologija, ovaj uspeh postigao je...

Samsung Galaxy S24 serija – Inovacije...

Verni Samsung korisnici nisu sumnjali da će Samsung Galaxy S24, S24+ i S24 Ultra imati najbolju...
Kafa može biti gorivo koje pokreće civilizovani svet, ali čak i kada napustite civilizaciju zarad kampovanja u divljini, to neće magično ukloniti vašu potrebu za jutarnjom kofeinom. Kada se suočite sa životom u divljini, i dalje možete napraviti kafu na vatri kao kauboji, ali to traje dugo i pravi malo nereda. Osim toga, jedina druga očigledna opcija je da ponesete puno unapred flaširanih napitaka od kafe, ali kvalitet tih napitaka može varirati i možda neće biti dovoljno kvalitetni i zdravi kad im stigne na red da ih pijete. Umesto svih tih nezgrapnih metoda, najbolji scenario bio bi da stavite malo mlevene kafe u aparat i pustite kafu da se sama napravi, isto kao što pravite kafu kod kuće. Naravno, tradicionalni aparat za kafu zahteva strujno napajanje, koje nećete pronaći u šumi, ali zahvaljujući posebnom uređaju brenda Makita, možete dobiti svoju jutarnju šoljicu kafe čak i kada nema utičnice kilometrima oko vas. Makita DCM501Z aparat za kafu za izlete na otvorenom osmišljen je za optimalno pripremanje kafe u pokretu. Koristeći snagu Makita baterija od 18V LXT serije, ovaj prenosivi sifon je potpuno samodovoljan - jednostavno postavite bateriju od 5 Ah LXT, i možete dobiti do tri šoljice vruće kafe.
Makita DCM501Z
Korišćenjem specijalnog trajnog filtera za kapljanje, možete staviti omiljenu kafu ili pojedinačne kesice u posudu, bez potrebe za upotrebom papirnih filtera. Dodajte malo vode u rezervoar, sačekajte pet minuta, i voilà, sveža kafa baš kao što biste je dobili kod kuće. Sve dok imate snage u bateriji i vodu u rezervoaru, možete nastaviti da kuvate kafu, mada ako voda ponestane, automatska funkcija za zaštitu od suvog ključanja će bezbedno zaustaviti aparat, dok se ne doda šta fali. Što se tiče baterije, budući da aparat za kafu radi na Makita jedinstvenim baterijskim paketima, jednostavno stavite novi paket kada se prvi isprazni i imaćete stalno snabdevanje tamnom tečnošću. DCM501Z aparat za kafu za izlete na otvorenom osmišljen je da bude što kompaktniji, ali da istovremeno obavlja svoj posao. Aparat teži samo 2,2 kg, zajedno sa baterijskim paketom, tako da vam neće biti potrebno naprezanje leđa dok ga nosite svuda.