Dyson Airstrait: Vaš frizer će biti ljubomoran

Brzo uzima kosu od mokre, do suve, ravne i mekane, bez oštećenja od toplote

Ravna, meka kosa koja ostaje takva. Dyson Airstrait je zadovoljstvo, ali ono što će vaša kosa ceniti. Dyson je vodeći u premium nezi kose od kako je lansirao fen Supersonic, sa Corrale presom i Airwrap uvijačem koji su takođe postavili visoke standarde. Airstrait je najuzbudljivije izdanje kompanije do sada.

Airstrait uzima kosu od mokre do suve, dok je istovremeno pegla. To znači kraće vreme oblikovanja, bez korišćenja vrućih ploča koje uzrokuju oštećenja od toplote. To je nedvosmisleno premijum proizvod, ali je ipak jeftiniji od kupovine i Supersonic fena i Coralle presa.

Dizajn i izrada

Dyson Airstrait

Neće vam smetati da Dyson Airstrait bude izložen u vašoj sobi; dobro izgleda i ima odličan kvalitet izrade koja odgovara ceni. Kombinacija nikla i bakra je podjednako tehnička i trendi. Praktično dugme na dnu vam omogućava da ih lako pospremite.

Dyson se odlučio za širinu standardnog presa. Bakarni delovi koji izviruju su difuzori, koji rade kako bi protok vazduha usmerili na kosu i sprečili dosadan osećaj vrućine koji možete dobiti dok oblikujete kosu.

Pet dugmadi za promenu podešavanja daju određeni zvuk klika dok LCD potvrđuje vaš izbor. Postoji nekoliko opcija za sušenje i ravnanje. Postoji funkcija automatske pauze, koja zaustavlja mašinu ako je neaktivna duže od tri sekunde.

Kako radi

Dyson Airstrait

Kako Airstrait pretvara kosu od mokre do suve, dok je istovremeno pegla, koristeći samo vazduh umesto vrućih ploča? Delimično je to zbog posebnog Hyperdymium motora koji se nalazi u dršci; ima impeler sa 13 lopatica koji se vrti brzinom od čak 106.000 obrtaja u minuti. To gura skoro dvanaest litara vazduha kroz mašinu svake sekunde i proizvodi do 3,5 kPa vazdušnog pritiska.

Dva otvora širine 1,5 mm duž ruku presa tada ubrzavaju taj protok vazduha, stvarajući dva visokobrzinska vertikalna mlaza vazduha. Oni su projektovani pod uglom od 45 stepeni, stvarajući jedan usmeren mlaz, koji ima dovoljno snage da ispravi kosu dok je suši. Izuzetno kontrolisan protok vazduha daje glatku i sjajnu završnicu koju želite za ravne frizure.

Koristi termistore sa staklenim perlama za merenje temperature protoka vazduha 30 puta u sekundi. Mikroprocesor zatim reguliše grejni element kako bi sprečio da protok vazduha pređe potrebnu temperaturu. To sprečava oštećenja od toplote i štiti prirodni sjaj vaše kose.

Performanse

Dyson Airstrait

Korišćenje Airstraita je prijatno i intuitivno iskustvo. Možete videti i čuti kako radi dok suši i pegla. Ima predefinisane režime oblikovanja za mokru i suvu kosu, plus hladan režim za oblikovanje frizure.

U režimu za mokru kosu možete birati između 80°C, 110°C i 140°C. Oni sa tankom ili oštećenom kosom će bolje proći sa blažom toplotom, pa je odlično imati izbor. U suvom režimu, Airstrait deluje kao pegla – koristi samo vazduh umesto vrućih ploča. Možete birati između 120°C ili 140°C i između niskog ili visokog protoka vazduha. Hladan mlaz deluje ako želite da vam kosa izgleda sjajno tokom celog dana.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

KEF LSX II LT bežični zvučnički...

Ovaj bežični zvučnički sistem, koristi isti 4,5-inčni 11. generacije Uni-Q drajvera kao iLSX II, pri čemu...

Široki frižider sa zamrzivačem, „A“ EU...

Samsung Electronics Co., Ltd. predstavio je novi, izuzetno energetski efikasan i ekstra široki frižider sa zamrzivačem...

Revolucija pripreme kafe centrifugalnom ekstrakcijom i...

KUKU Maker omogućava prilagođavanje parametara ekstrakcije, pružajući vam potpunu kontrolu nad pritiskom ekstrakcije, temperaturom, finoćom mlevenja...

Nocs Design-ovi Monolit i Mini aktivni...

Dizajnirani i inženjerski razvijeni u Švedskoj, Nocs Mini i Monolit bežični zvučnici imaju za cilj da...

8 uzastopih godina na vrhu globalnog...

Samsung Electronics je još jednom potvrdio dominaciju na svetskom tržištu TV uređaja i već 18 godina...

TOP 5: Televizori ispod 1.000 evra

Opremanje vaše TV sobe jednim od najboljih televizora koje novac može kupiti može biti skupa investicija....

Uranjanje u dubine uz 8K

Svet snimanja video materijala i filmova se stalno razvija uz nove tehnologije koje pomeraju granice mogućeg....

HDMI ARC i eARC: Šta su...

Prilikom postavljanja novog televizora ili soundbara, trebaće vam različiti kablovi. Većina ljudi će jednostavno koristiti bilo...

Philips OLED+959 TV sa unapređenim Ambilightom...

TP Vision, kompanija koja poseduje brend Philips, je najavila svoj novi vrhunski OLED TV u okviru...

LG je predstavio elegantni DUALCOOL klima...

Ako živite na mestu sa četiri godišnja doba i još uvek koristite split sistem klima uređaj...