Boulder najavljuje novo bežično striming pojačalo po imenu „866 Integrated“

Tradicionalne kompanije koje proizvode premijum analogne uređaje (pa, više analogne nego digitalne), poput Boulder Amplifiers, usvajaju UPnP/DNLA mrežnu tehnologiju već nekoliko godina nakon što su videle u kom smeru se industrija kreće.

Hibridna DAC kućišta kompanije Boulder za njihove modele 2100 Series i 1100 Series oduševljavaju audiofile već neko vreme, ali izgleda da je bilo potrebno podosta vremena da smisle kako da približe tehnologiju manje bogatoj klijenteli, a i dalje sačuvaju kvalitet zvuka zbog kog su cenjeni – što nije iznenađenje jer se u kompaniji Boulder nikada olako ne upuštaju u nove avanture.

Njihov najnoviji proizvod u ponudi, pojačalo od 200 vati po kanalu po imenu „866 Integrated“, koje donosi strimovanje bežičnim putem ili preko kabla, integrisani Roon Endpoit softver i pordšku za Apple AirPlay, menja isključivo analogno pojačalo „865 Integrated“ kao osnovni proizvod u ponudi i predstavlja prvo integrisano pojačalo kompanije Boulder sa opcijom za digitalni ulaz.

Model „866 Integrated“ je naslednik pojačala po imenu „865 Integrated“.

Akcenat je kod modela 866 stavljen na vrednost, a veći napor je uložen u postizanje efikasnosti i smanjenje cene dizajna i proizvodnje nego kod bilo kog drugog proizvoda koji je kompanija Boulder ikada izbacila.

Ušteda na troškovima uključuje uštede u proizvodnji štampanih ploča (do 25% uštede za neke ploče), kućišta i napajanja, smanjenje opterećenja kod mašinske obrade metala, efikasniju upotrebu materijala i smanjenje proizvodnje i trajanja testiranja.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde