FiiO najavljuje flegšip digitalno-analogni konverter i pojačalo za slušalice sa podrškom za hi-res Bluetooth strimovanje

K9 Pro može da tera širok spektar fajlova i podržava audio fajlove visoke rezolucije do 32-bit/384kHz PCM plus DSD256 i MQA fajlove servisa visoke vernosti kao što je Tidal.

 

Na raspolaganju imate veliki izbor audio ulaza. FiiO K9 Pro ESS nudi prošireni izbor u odnosu na jeftiniji model K7, pa tako ima RCA ulaz na analognoj strani i koaksijalni, optički, USB-B i USB-C ulaz na digitalnoj strani. Takođe je kompatibilan sa eksternim uređajima zahvaljujući linijskom i XLR ulazu, dok korisnici slušalica mogu da ih utaknu preko single-ended izlaza od 6,35 mm, balansiranog od 4,4 mm ili 4-pin balansiranog XLR izlaza.

Kao digitalno-analogni konverter i pojačalo za slušalice, FiiO K9 Pro ESS bi trebalo da je izuzetan u radu sa svim vrstama slušalica i obećava bolji kvalitet zvuka. Ovaj najnoviji FiiO uređaj pruža dvostruko THX AAA788+ pojačavanje, za koje u kompaniji tvrde da može lagano da napaja slušalice sa velikim opsegom impedanse od 16-600 oma. Možete ručno da odaberete niski, srednji ili visoki nivo za podešavanje impedanse ili osetljivosti samih slušalica.

Bluetooth 5.0 omogućava uparivanje sa uređajima kao što su smartfoni, prenosivi muzički plejeri i PC računari, a čak podržava i strimovanje za bežične kodeke visoke rezolucije uključujući aptX HD, aptX Adaptive i LDAC. Brat blizanac modela K9 – ES9038 Pro DACs obećava isporučivanje „impresivnog muzičkog, detaljnog i izražajnog zvuka sa bilo kog izvora“.

 

To nije sve. Zvuk koji emituje K9 Pro je pažljivo obrađen od strane inženjera ove kompanije sa „particioniranim rasporedom“ štampane ploče. To znači ne samo da je napajanje odvojeno od zvučnih signala, već su analogni i digitalni zvuk odvojeni jedan od drugog kako bi se osigurao integritet oba signala. Zvučni signali sa desnog i levog kanala takođe se obrađuju odvojeno kako bi se smanjilo preslušavanje i očuvao visok kvalitet vernosti zvuka.

 

Sa masom od 2,75 kg FiiO K9 Pro ESS je dostupan po ceni od 699 britanskih funti. On takođe kao deo standardne opreme ima Bluetooth antenu, USB-B u USB-A kabel, adapter 3,6 mm u 6,35 mm i vertikalno postolje.

 

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde